terra Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Hala wysłałam do Ciebie pw. Prześlij zdjęcia to je wstawię. Quote
terra Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Hala, opisz go dokładnie tzn. jaki duży, wygląda na mixa kaukaza, jaki do innych zwierząt i ludzi w tym dzieci itp. Oczywiście tyle ile wiesz, popytaj w schronisku. Nero jest przecudny! Quote
ulvhedinn Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Trochę podobny do moskiewskiego stróżującego... w każdym razie molos jak nic. Można go na molosy wkleić?:cool3: I o więcej info proszę!!! Quote
ulvhedinn Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Jesli taki wielkopies daje się gryźć, to znaczy chyba, że nie jest agresywny do psów:evil_lol: Ciekawe jeszcze jak z czystością... Quote
ulvhedinn Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Pewnie, że znajdziemy:lol: jest przepiękny... allegro by sie przydało:cool3: Quote
ulvhedinn Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Wydaje mi się , ze wasze schronisko jest dosyć przyjazne? To najlepiej zapytaj, czy możesz go poogłaszać w internecie... skoro jesteś jego wirtualną opiekunką?:cool3: A potem pomyslimy którą cioteczke ogłoszeniową stłamsić:evil_lol: Quote
terra Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Nero to baaardzo duży pies, i baaaardzo spokojny. Quote
terra Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Na stronie schroniska znalazłam jeszcze takie zdjęcie: Quote
terra Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Nikt nie zapomniał, tylko czasem trzeba oko przymknąć;) Pokaż się na początku, piękny Nero! Quote
terra Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Bardzo mi się Nero podoba, ale.... Jak widać w awatarku, mam już cztery szczekaczki + dwa kicorki. Nero szuka własnego domu! Quote
terra Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Chcialabym, chciała....znaleźć domek dla Nera. No to na początek, może cię ktoś wypatrzy i się zakocha! Quote
Hala Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Może jakbym napisała w tytule, że masz obciętą łapę..albo ucho.. to kto wie :mad: , może by kto zajrzał.. :mad: Quote
terra Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Wstawiłam Nera do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3494356#post3494356 Quote
ellfica Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Przepiękny Neruś !! I kochany taki... do góry Pieseczku, szukamy dla Ciebie dobrego domku!! Quote
ellfica Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hala, czy tylko my widzimy, jaki wspaniały jest Neruś i jak bardzo potrzebuje nowego, dobrego i ciepłego domku?? :placz: :shake: W górę Nerusiu kochany !! Quote
asiak Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :multi: :multi: :multi: hoopsaj Nerusiu niech Cię wypatrzą dobrzy ludzie....:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi::multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
ellfica Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 U Nerusia cisza, nikt do Niego nie zagląda :-( A On tak na nas liczy.... Hala napisała, że inne psy ze schroniska Go "podgryzają" , że ma poranione uszka... musi być naprawdę wyjątkowo spokojnym psiakiem, skoro pomimo swojej budowy nawet się nie broni... w najgorszym razie po prostu się już poddał i wszsytko Mu jedno :shake: Quote
terra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Pytam znajomych, może ktoś będzie chętny. To musi być szczególny dom dla szczególnego psa. Ktoś wcześniej proponował wystawienie Nera na allegro. Czy został wystawiony? Jeśli nie, to mogę to zrobić, będę potrzebowała namiarów z kim ew. chętni będą rozmawiali: telefon, e-mail itp. I wszystko musi być pod kontrolą. Hala, Ty masz stały kontakt ze schroniskiem? Quote
Recommended Posts