Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy kolejne wpływy:

20 zł Ania M.
30 zł Karolina Agnieszka J.
5 zł Mazowszanka
10 zł Bea61
20 zł sunia2000
10 zł Aldrumka
30 zł Mruczka
5 zł droid-2005

Bardzo dziękujemy!!! :D

Posted

A ja mam takie pytanie-własciwie,to nawet nie ja je zadałem a osoba z fb-czy wszyscy z deklarujących wywiązują się z wpłat dla Zefirka?Oczywiście pytam o osoby,które deklarowały się na fb. Nie pytam o konkretne nazwiska ale o kwotę,czy pokrywa opłatę za hotel?Gdyby po prostu były braki,to mogę przypomnieć na fb.Ktoś też może zapomnieć...

Posted

wolf122 - obawiam sie, ze niestety jest mniej wpłat niż 450 zł miesięcznie.
Np. podliczyłam wpłaty za miesiąc wrzesień i za sam wrzesień mamy 245 zł, a wtedy nawet ciotka brosowa dorzuciła nam 40 zł z bazarku.
Napisz coś proszę tam na FB. Bardzo Ci dziękuję!!!

Ja się przymierzam żeby jednak też trochę działać na FB, tylko że ja niestety nie mam psio-lubnych znajomych :(

I właśnie się okazało, że przez najbliższy miesiąc chyba już na nic wcale nie będę miała czasu :( Dobrze że chociaż z Reksem się udało...

Kocurku - nie martw się, Irek jest bardzo zabiegany, mógł coś przegapić :) Napiszę do niego, poczekamy :)

Posted

Ok ...i tak nie ma sensu indywidualnie upominac,bo to kwestia dobrej woli itp. ale machnę jakiś krótki komunikat .Dobrze,że Reks,Zefirek zdążyli.Mimo,że zdążył ale jednak dziś umarł Cezarek.Kochany owczarek :-(

Posted

Niestety za mało jest ludzi gotowych poświęcić się, żeby uratować zwierzę...
Ja mam co najmniej dwóch kolejnych kandydatów do ratowania... :(

W każdym razie dzięki w imieniu Zefirka! :)

Posted

jak można skomentować takie widoki?

Wszystko jest nie tak jak powinno być na tym świecie. Prawie wszystko...

Taki bezmiar cierpienia, smutku...Po co to komu potrzebne?

Ale cóż, zwątpienie, rozpacz jest źle widziana. Więc trzeba wierzyć, że może się uda, może los okaże się łaskawy. Z setki takich bezdomniaków, dwa, trzy, pięć znajdzie dobry dom.
A ta reszta???

Posted

Jutro jadę do schroniska, obawiam się że będę miała foty nowych bid... :(
W niedzielę widziałam także bardzo smutny widok, pan przyprowadził starutkiego jamnika i opowiadał, że idzie do schroniska brata Alberta i musi oddać psa... Dlaczego nie pozwolą mu zabrać psa ze sobą??? :(

Posted

LILUtosi napisał(a):
Zosia chyba nie uśpią jamniora? Możesz się dowiedzieć o nim w biurze wszystkiego? I zrobić mu zdjęcia. Zgłosiłam go do fundacji jamniki wpotrzbie.

Myślę, że nie uśpią... Pewnie siedzi w szczeniakarni, tam gdzie wszystkie małe staruszki...
Postaram się jutro nie zapomnieć o nim...