Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Roczna ruda suczka rasy coker spniel szuka nowego domu.
Sunia została znaleziona w Starym Górniku koło Oławy dnia 22 kwietnia, ale z informacji od ludzi wiem, że błąkała się tutaj od 15 kwietnia. Właściciel się do tej pory nie zgłosił, więc przypuszczalnie została tu wyrzucona z auta. W Gazecie Oławskiej już drugi tydzień ukazuje się ogłoszenie, że została znaleziona. Poinformowałam schroniska i Straż Gminną. W internecie tez zostały zamieszczone informacje. Niestety właściciel jej nie szuka.
Suczka dostała imię Luka. Ma wspaniały charakter. Pozwala na każdą pielęgnację, pozostawiona sama w domu nic nie niszczy, nauczona jest czystości. Świetnie dogaduje się z drugą moją suczką, z kotem oraz moją dziesięciomiesięczną córeczką.
Suczka jest młoda, a jednocześnie odchowana z trudów szczenięcych.
Kto nie ma czasu na odchowanie szczeniaka, a chciałby wspaniałą towarzyszkę to ten pies jest idealny. Sunie można wysterylizować i nie ma wtedy problemu z cieczkami.
Więcej informacji pod numerem telefonu 603-90-21-01 lub na e-mail.

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Luka już po zabiegu. Jest senna ale ogólnie ma się dobrze :)

I znalazła kochający dom - mnie :) :multi: jestem szczęśliwa

Edited by Kolkaa90
Posted

tak jak Kolkaa90 napisała, Luka jest po zabiegu i śpi słodko na wersalce. Była szczenna! Dobrze, że na zabieg sterylizacji zdecydowałam się tak szybko, bo jeszcze trochę i narodziłby się kundelki i problem byłby zdecydowanie większy.
Kolkaa90 zdecydowała się na adopcję Luki. Mam nadzieję, że dziewczyny się dogadają i pokochają.
Ja i moja Margotka pokochaliśmy Lukę i mam też nadzieję, że damy radę się z nią rozstać. Łatwiej nam będzie wiedząc, że Luka będzie mieć kochany dom!

Posted

[quote name='Kolkaa90']Luka już po zabiegu. Jest senna ale ogólnie ma się dobrze :)

I znalazła kochający dom - mnie :) :multi: jestem szczęśliwa[/QUOTE]
Wspaniale! :multi: :loveu:

[quote name='AgnieszkaJ']tak jak Kolkaa90 napisała, Luka jest po zabiegu i śpi słodko na wersalce. Była szczenna! Dobrze, że na zabieg sterylizacji zdecydowałam się tak szybko, bo jeszcze trochę i narodziłby się kundelki i problem byłby zdecydowanie większy.
Kolkaa90 zdecydowała się na adopcję Luki. Mam nadzieję, że dziewczyny się dogadają i pokochają.
Ja i moja Margotka pokochaliśmy Lukę i mam też nadzieję, że damy radę się z nią rozstać. Łatwiej nam będzie wiedząc, że Luka będzie mieć kochany dom![/QUOTE]
Też brzuszek był taki podejrzany jak pisała Emilia, teraz już wiadomo dlaczego.

Niech malutka szybko dochodzi do siebie, bo domek czeka. :p

Posted

W sobotę wieczorem odbieram Lukę. Mam nadzieję, że szybko się przyswoi do nowego otoczenia. Już nie mogę się doczekać by stworzyć z Nią razem kochającą rodzinę.
[B]
Do tego czasu pozostaje mi tylko cierpliwie czekać i dowiadywać się o Jej samopoczucie po zabiegu.[/B]

Jestem bardzo wdzięczna [B]AgnieszkaJ[/B] za Jej dobre serce i ofiarowaniu "nowego życia" Luce

Posted

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg843/scaled.php?server=843&filename=p1030227p.jpg&res=landing[/IMG]
"[B]Taks[/B]owe" szeleczki już gotowe :) Niebawem dotrą.

Posted (edited)

[quote name='Kolkaa90']To malo problemowe, zreszta mam znajoma http://www.dogomania.pl/forum/members/67622-monika083 na dogomani, ktora potwierdzi iz jestem odpowiednia osoba i dobrze traktuje swoich podopiecznych, obecnie mamy psiaka rocznego od 2 tygodnia jego zycia - zapraszam do galerii Lamborghini jednaze psiak od jutra zostaje z mezem przy separacji.

ja nie znam potrzeb psa, ani Twoich warunkow w polsce.To tylko wizyta u Ciebie potwierdzi.I chyba osobista rozmowa z obecna opiekunka Luki.
Ja sama 4 lata dojrzewalam do decyzji adopcji psa, dlatego jak sama zreszta wiesz jestem troszke zaskoczona Twoja szybka decyzja :)

jeszcze nasunelo mi sie takie pytanie, co bedzie jesli do separacji nie dojdzie, maz wroci do kraju z Lambem i co jesli psy sie nie dogadaja? Wzielas taka opcje pod uwage?

Biore pod uwage wszystkie za i przeciw.

Edited by monika083
Posted

[quote name='Kolkaa90']To malo problemowe, zreszta mam znajoma http://www.dogomania.pl/forum/members/67622-monika083 na dogomani, ktora potwierdzi iz jestem odpowiednia osoba i dobrze traktuje swoich podopiecznych, obecnie mamy psiaka rocznego od 2 tygodnia jego zycia - zapraszam do galerii Lamborghini jednaze psiak od jutra zostaje z mezem przy separacji.

Powiem szczerze, że gdybym kochała swojego psiaka to bym nie zostawiła swojemu byłemu partnerowi i zrobiła wszystko, żeby pies był ze mną! Dlaczego opuszczasz Lamba? Może za jakiś czas opuścisz tez Lukę?