malgosia_1 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Małżeństwo polsko-greckie szuka wyszkolonych (najlepiej około 1,5 rocznych) dzikarzy GONCZYCH POLSKICH, psa i sukę. W ten sposob chcac propagowac rasę. Jeśli pomysl ich wypali istnieje możliwość daszej współpracy. Proszę o kontakt na priv. podam bezpośredni telefon do zainteresowanych kupnem. Quote
weszynoska Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 a w Grecji to są dziki małgosiu 1 ;) ??????? Quote
malgosia_1 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 :lol: osobiście nie widzialam ! ale tak cel ma im przyświecać!:multi: Quote
Hania Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ja kontaktowałam się z tą Panią i sprawa nie wygląda chyba tak różowo :shake:. Dostałam od niej meila, gdzie pisała mi, że już wiele psów sprowadzili z innhych krajów, ale nie spełniły ich oczekiwań. Na pytanie co się stało z tymi psami nie odpowiedziała. Jak również na wiele innych pytań. Poza tym we mnie osobiście nie budzi zaufania osoba, która pisze, że Grecy nie mają czasu na szkolenie psów bo tyle polują:shake: . I że potrzebuje miesięcznie 5-6 psów. Oni potrzebuja bardzo specyficznie wyszkolonych psów - które gonią tylko i wyłącznie dziki nie goniąc płowej ( co jest do wyszkolenia ) i lisów ( co do wyszkolenia w naszych warunkach jest prawie niemożliwe ). Quote
dariog Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 to może jakiegoś tygrysa, albo geparda ;) Quote
JinnyAl Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Podszerstki by im tam zanikły chyba całkiem w takim klimacie :P Quote
lothia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 nie wiem jak u tej Pani ale tam nie najlepiej traktuje sie psy,nasz gospodarz polował, przyjechał do nie go przyjaciel z psami zamknietymi w pudłach[takich drewnianych jakby z jakiejs sklejki, nie znam sie za bardzo], stały przez noc nie wypuszczone, bez jedzenia ,a wodę Polacy im dawali przez szpare na górze,po interwencjach auto z nimi odjechało, ale tam po ulicach biegały psy tak wychudzone jaki w Polsce nie widziałam:-( Quote
Recommended Posts