lupe Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 cytat "[SIZE="1"]Sprzedaje tego psa bo niemam wyjścia jest spokojny i przyjazny lecz jest tylko jeden problem nie lubi kur. A mama ich ma dużo i cztery już zagrys. Niemam od niego papierów bo niewiem skąd pochodzi, miesiąc temu się przybłąkał ale zrobił na mnie wrażenie i zostawiłem go a teraz musze sprzedac. KTO NIEMA KUR TO POLECAM!CENA DO UZGODNIENIA " przypadkiem sie na to natknelam i rece mi opadly :shake: Quote
Greven Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Dobrze, że dałaś znać. Mam zainteresowanego niebieskookim huskim. Zadzwonię i dowiem się, czy nie oddadzą go za darmo... Quote
Szamanka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Nie sądzę, by go chcieli za darmo oddać... Choć to trochę dziwne - żądać kasy za psa, który się przybłąkał? który być może do kogoś należy? poza tym: kiedy ludzie się wreszcie nauczą, że husky to pies, którego cały czas trzeba pilnować, albo przynajmniej mieć na oku? :cool1: Nawet na własnym podwórku... Quote
Miśka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Szamanko, i link do takiego ogloszenia moze wisiec na Dogomanii??? prosze Cie, jako moderatorke o odrobine konsekwencji. Quote
Greven Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Dzięki "konsekwencji" nie mogę tam teraz zadzwonić, a może udało by się psa wyciągnąć. Dzięki :shake: Quote
Miśka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ano. i oczywiscie nikt nie wpadnie na to zeby regulamin forum nieco zmienic, bo kolejny raz okazuje sie lekko niezyciowy Greven, uderzaj do Lupe, ona na pewno poda Ci link. Quote
Szamanka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Miśka napisał(a):ano. i oczywiscie nikt nie wpadnie na to zeby regulamin forum nieco zmienic, bo kolejny raz okazuje sie lekko niezyciowy Greven, uderzaj do Lupe, ona na pewno poda Ci link. Tak jak każdy inny użytkownik tego forum - zawsze możesz napisać do admina i zgłosić swój pomysł :p Nie zwalaj winy na innych skoro sama nic w tym kierunku nie zrobiłaś. Quote
Miśka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Szamanka napisał(a):Tak jak każdy inny użytkownik tego forum - zawsze możesz napisać do admina i zgłosić swój pomysł :p Nie zwalaj winy na innych skoro sama nic w tym kierunku nie zrobiłaś. na kogos zwalam wine? czy moze tylko zauwazam cos niewygodnego? niestety admin olewa zglaszane pomysly. Nie potne sie z tego powodu ;-) Quote
karlaaa Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Udało mi się znaleźć to ogłoszenie Jeśli nie można wklejać linków to wkleje dane podane na stronie: Imię, nazwisko / nazwa firmy: Sławomir Cieślar Miejscowość: Wisła Kod pocztowy: 43-460 Adres: ul.Rastoki 5 Wyślij e-mail - slawek_slawo@op.pl Telefon: (033)8555579 GG: 9877298 Quote
lupe Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 bardzo przepraszam za wklejenie linka, wahalam sie czy wkleic dane czy link... na drugi raz wkleje namiar lub na priv podam linka sorry naprawde mam nadzieje, ze haszczaka da sie wyciagnac Quote
Greven Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Zapytałam o psa na gg. Gościu odpisał mi... wstawiając tylko znak zapytania. Później już się nie odezwał. No nic, będę dzwonić. Jak się czegoś dowiem, to dam znać. Quote
lupe Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Schronisko w Pabianicach, na ich stronie również widnieje husky z różnokolorowymi oczyma. Suka 1316 Data dodania: 13-02-07, 01:23 Opis: Husky, czarno - biała, jedno oko niebieskie, wiek około 1 - 1,5 roku. Przyjęta 12.02.2007 ze Zgierza. W dziale "psy dorosłe". Przy szukaniu można się tam posłużyć kluczem, czyli numerkiem psa. Trzeba wybrac z listy 1316. Quote
Paulina87 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Greven napisał(a):Zapytałam o psa na gg. Gościu odpisał mi... wstawiając tylko znak zapytania. Później już się nie odezwał. No nic, będę dzwonić. Jak się czegoś dowiem, to dam znać. To pewnie jest jakieś dziecko i nie wiedziało co napisać. Quote
Greven Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Rozmawiałam z dziewczyną na gg. Wieczorem napiszę, co się dowiedziałam. Quote
Greven Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Informacje, które uzyskałam na gg: "hmmm powiem tak on nam sie tak niecały miesiac przybłedał i przygarnelismy go wiec wieku niepowiem" "stosunek do ludzi bardzo dobry jest przyjazny" "hmmm to psó tez ale to zalezy np nasz kot mu nieprzeszkadza ale strasznie nielubi kur<lol2> to wiem napewno zagryzł nam juz 4" "hmmm powiem tak ze jak zobaczy kota to nic stoi nawet nie wyje na niego ale niewiem jak by było koło niego" "jedno [oko] brazowe drugie niebieskie;)" Na pytanie o możliwość oddania psa za darmo: "nio narazie sie własciciel niepytał o niego wiec mysle ze jak w dobre rece to mozliwe ze tak :) musiałambym przegadac to z rodzina czy napewno chca go oddac bo ja go wole zostawic :) nio ale ja sama niemieszkam :)" Na sugestię, że husky zdecydowanie nie może żyć na łańcuchu: "niop wiem niby biegam z nim kazdy dzien ale to za mało" To tyle. Powiedziałam, żeby dała mi znać, jeśli zdecyduje się psa oddać. Quote
Recommended Posts