Jump to content
Dogomania

Mój Cooper :) Słodki uparciuch. Kilka fotek z życia Beagle

Recommended Posts

Posted

Ibazelka napisał(a):
dobre pytanie. Bynajmniej nie spacerkiem z Kupsim :angryy: To zdjecie weekendowe - znajomi byli :beerchug:

aaa no to wszystko tłumaczy:eviltong::eviltong::eviltong:
tzn prawie wszystko:eviltong::eviltong:

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ibazelka napisał(a):
No to jeszcze kilka z dziejszej wyprawy do parku. Pogoda piekna, wiec towarzystwo spore sie zebralo :)

O matko ile psów:crazyeye: Nawet chart jesli sie nie mylę tam jest:razz:. To musiało byc wesoło z taką ferajną co?:cool3:

Posted

Madzik13 napisał(a):
O matko ile psów:crazyeye: Nawet chart jesli sie nie mylę tam jest:razz:. To musiało byc wesoło z taką ferajną co?:cool3:

No, whippet byl :) Jestem dumna, ze udalo mi sie go zlapac w kadr - naprawde ciezki kaliber. 60km/h gnal :D

Posted

no nie ma co ale Nela/Mela czy jakos tak ona ma na imie to gnala jak glupia:eviltong::eviltong:
Brutusek tez zmachany byl wtedy :)
sliczne fotki :) ten labus sliczny jest :) ciekawe jak on chodzi:eviltong::eviltong::loveu::loveu:

Posted

Polna napisał(a):
A co to za drugie biglisko ?
Cooperek juz blaknie, top chyba tylko ja mam takie czarnego beagle'a:crazyeye:

To Tola :) Spotykamy ja czasem w parku. Taka mała "dominante" :D Mniej ruchu, wiecej walki w parterze.
Troche zimowe gubienie sierci go rozjasnilo, ale jasniejszy juz raczej nie bedzie ;) Zawsze gustowalam w rudzielcach :) Twoja Fanta to rzeczywiscie jest wyjatkowa brunetka. Ślicznosci :loveu:

Posted

no jak nikt nie zaglada jak ja zagldam :D
bylam sobie dzisiaj oddac krew i teraz takie male niby wagary :evil_lol:
ale raczej nie dam rady dzisiaj na spacer :(

Posted

Rinuś napisał(a):
no jak nikt nie zaglada jak ja zagldam :D
bylam sobie dzisiaj oddac krew i teraz takie male niby wagary :evil_lol:
ale raczej nie dam rady dzisiaj na spacer :(

no szkoda...

Posted

Ale śliczniasty:loveu: . Jak wy ludzie te zdjęcia robicie mi zawsze jak już się wydaje, że ładnieto i tak później jest przydactwo...Super obrobione są zdjęcia Fanciszy:razz: .

Bajgle są boskie takie fajne psiurki (mój jest nawet w jednym bajglu zakochany:cool3: ale to ciiiiiiicho)

Posted

niedzwiadek:) napisał(a):
Ale śliczniasty:loveu: . Jak wy ludzie te zdjęcia robicie mi zawsze jak już się wydaje, że ładnieto i tak później jest przydactwo...Super obrobione są zdjęcia Fanciszy:razz: .

Bajgle są boskie takie fajne psiurki (mój jest nawet w jednym bajglu zakochany:cool3: ale to ciiiiiiicho)

Dziekuje Niedzwiadku za odwiedzinki:) Pamietaj, ze zawsze wstawia sie te ladniejsze, knoty ida do kosza :D Wszystko tez zalezy od aparatu, ja nie mam jakiegos "wow' stad te fotki tez nie powalaja :( ale mysle, ze sie doczekam ;)

madzia i medor napisał(a):
My też zaglądamy :lol:

dziekuje Madziu, moge na Ciebie liczyc :) Wygrzebie pozniej jeszcze jakies zdjątka. Tymczasem pozdrawiam i caluski dla Twoich bokserków

Posted

Ibazelka napisał(a):

dziekuje Madziu, moge na Ciebie liczyc :) Wygrzebie pozniej jeszcze jakies zdjątka. Tymczasem pozdrawiam i caluski dla Twoich bokserków

Czekamy i dziękujemy:loveu: :loveu:

Posted

Ibazelka napisał(a):
no to skoro ktos tu jednak zaglada, to moze pare foteczek ;)

pewnie ze zaglada:) za to Ciebie u nas juz troszq nie bylo:mad::mad:
bo Ci juz fot nie wysle:diabloti::diabloti:
a ta fotka jest moja ukochana:loveu::loveu::loveu::loveu: