Rinuś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ibazelka napisał(a):dobre pytanie. Bynajmniej nie spacerkiem z Kupsim :angryy: To zdjecie weekendowe - znajomi byli :beerchug: aaa no to wszystko tłumaczy:eviltong::eviltong::eviltong: tzn prawie wszystko:eviltong::eviltong: Quote
Madzik93 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ale grzeczniutko stoi:D. Bardzo lubimy beagielki. Nawet mamy takiego jednego kumpla spacerowego:razz:. Pozdrwaimy i zapraszamy do nas. Quote
Polna Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Czekamy na nowe foteczki z życia Cooperka :mad: Quote
Ibazelka Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Troszke fotek z niedzielnego wypadu do lasu. tu z 3 miesiecznym labradorkiem Ozzim Daj ciacho Mniam, jakie pyszne zapachy Quote
Ibazelka Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 No to jeszcze kilka z dziejszej wyprawy do parku. Pogoda piekna, wiec towarzystwo spore sie zebralo :) Quote
Madzik93 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ibazelka napisał(a):No to jeszcze kilka z dziejszej wyprawy do parku. Pogoda piekna, wiec towarzystwo spore sie zebralo :) O matko ile psów:crazyeye: Nawet chart jesli sie nie mylę tam jest:razz:. To musiało byc wesoło z taką ferajną co?:cool3: Quote
Ibazelka Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Madzik13 napisał(a):O matko ile psów:crazyeye: Nawet chart jesli sie nie mylę tam jest:razz:. To musiało byc wesoło z taką ferajną co?:cool3: No, whippet byl :) Jestem dumna, ze udalo mi sie go zlapac w kadr - naprawde ciezki kaliber. 60km/h gnal :D Quote
Rinuś Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 no nie ma co ale Nela/Mela czy jakos tak ona ma na imie to gnala jak glupia:eviltong::eviltong: Brutusek tez zmachany byl wtedy :) sliczne fotki :) ten labus sliczny jest :) ciekawe jak on chodzi:eviltong::eviltong::loveu::loveu: Quote
Polna Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 A co to za drugie biglisko ? Cooperek juz blaknie, top chyba tylko ja mam takie czarnego beagle'a:crazyeye: Quote
Ibazelka Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Polna napisał(a):A co to za drugie biglisko ? Cooperek juz blaknie, top chyba tylko ja mam takie czarnego beagle'a:crazyeye: To Tola :) Spotykamy ja czasem w parku. Taka mała "dominante" :D Mniej ruchu, wiecej walki w parterze. Troche zimowe gubienie sierci go rozjasnilo, ale jasniejszy juz raczej nie bedzie ;) Zawsze gustowalam w rudzielcach :) Twoja Fanta to rzeczywiscie jest wyjatkowa brunetka. Ślicznosci :loveu: Quote
Rinuś Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 no jak nikt nie zaglada jak ja zagldam :D bylam sobie dzisiaj oddac krew i teraz takie male niby wagary :evil_lol: ale raczej nie dam rady dzisiaj na spacer :( Quote
Ibazelka Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Rinuś napisał(a):no jak nikt nie zaglada jak ja zagldam :D bylam sobie dzisiaj oddac krew i teraz takie male niby wagary :evil_lol: ale raczej nie dam rady dzisiaj na spacer :( no szkoda... Quote
puzzle Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ale śliczniasty:loveu: . Jak wy ludzie te zdjęcia robicie mi zawsze jak już się wydaje, że ładnieto i tak później jest przydactwo...Super obrobione są zdjęcia Fanciszy:razz: . Bajgle są boskie takie fajne psiurki (mój jest nawet w jednym bajglu zakochany:cool3: ale to ciiiiiiicho) Quote
Ibazelka Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 niedzwiadek:) napisał(a):Ale śliczniasty:loveu: . Jak wy ludzie te zdjęcia robicie mi zawsze jak już się wydaje, że ładnieto i tak później jest przydactwo...Super obrobione są zdjęcia Fanciszy:razz: . Bajgle są boskie takie fajne psiurki (mój jest nawet w jednym bajglu zakochany:cool3: ale to ciiiiiiicho) Dziekuje Niedzwiadku za odwiedzinki:) Pamietaj, ze zawsze wstawia sie te ladniejsze, knoty ida do kosza :D Wszystko tez zalezy od aparatu, ja nie mam jakiegos "wow' stad te fotki tez nie powalaja :( ale mysle, ze sie doczekam ;) madzia i medor napisał(a):My też zaglądamy :lol: dziekuje Madziu, moge na Ciebie liczyc :) Wygrzebie pozniej jeszcze jakies zdjątka. Tymczasem pozdrawiam i caluski dla Twoich bokserków Quote
Medorowa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ibazelka napisał(a): dziekuje Madziu, moge na Ciebie liczyc :) Wygrzebie pozniej jeszcze jakies zdjątka. Tymczasem pozdrawiam i caluski dla Twoich bokserków Czekamy i dziękujemy:loveu: :loveu: Quote
Ibazelka Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Madzik13 napisał(a):I my tez zaglądamy do biglaka:lol: hurrra hurrra:multi: dziekujemy Quote
Rinuś Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ibazelka napisał(a):hurrra hurrra:multi: dziekujemy Ty nie dziekuj tylko dawaj foty:mad::mad::mad: Quote
Ibazelka Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 no to skoro ktos tu jednak zaglada, to moze pare foteczek ;) Quote
Rinuś Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ibazelka napisał(a):no to skoro ktos tu jednak zaglada, to moze pare foteczek ;) pewnie ze zaglada:) za to Ciebie u nas juz troszq nie bylo:mad::mad: bo Ci juz fot nie wysle:diabloti::diabloti: a ta fotka jest moja ukochana:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts