Ibazelka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A wiec za namowa Kasi (Rinuś) przedstawiam kilka fotek mojego kochanego Kuperka :) Ma w tej chwili 7 miesięcy. Jest odważny, ciekawy świata i bardzo kocha dlugie spacerki, szczegolnie w towarzystwie milych psiaków. Mój pierwszy dzień w nowym domu (3,5mies.) Marzyciel... Kocham śnieg i spacerki nad Wisłą :D Kocham jeść :) A tu kilka z dzisiejszego spacerka z Brutuskiem Tropic, węszyć, niuchać... Tu jeszcze z kolezanka Tola. Jak mozna oprzec sie takim przystojniakom ;) Niezla ta mała :eviltong: Lecimy... To tyle :) Mam nadzieje, ze nie za duzo i Was nie umeczylam ;) Pozdrawiam Licze Kasiu, ze choc Ty odwiedzisz nasza galerie:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 heeeeeey:D:loveu: ale sliczności:D:D Quote
madziasto4 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Imię kojarzy mi się z tą bajką 'Lis i pies' :loveu: Śliczne zdjęcia :loveu: Quote
Rinuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Ibazelka'] Mój pierwszy dzień w nowym domu (3,5mies.) ja nie wiedzialam ze on taki slodziutki byl:loveu::loveu:ojejku ukradne Ci go kiedys na spacerze:loveu::loveu::evil_lol: [quote name='Ibazelka'] A tu kilka z dzisiejszego spacerka z Brutuskiem Tu jeszcze z kolezanka Tola. Jak mozna oprzec sie takim przystojniakom ;) wiadomo gdzie Brutus zagladal :cool3::cool3:zboczeniec jeden:eviltong: [quote name='Ibazelka'] Lecimy... To tyle :) Mam nadzieje, ze nie za duzo i Was nie umeczylam ;) Pozdrawiam Licze Kasiu, ze choc Ty odwiedzisz nasza galerie:loveu: ta osttania fotka jest super:loveu::loveu: bardzo sie ciesze ze zalozylas galeryjke mojemu ukochanemu od wczoraj Beaglowi :loveu::multi::multi: oczywiscie za malo fotek i codziennie musisz dodawac nowe:lol: z czasem galeria bedzie miala duuuze powodzenie;);) mam nadzieje ze niedlugo widzimy sie na spacerku:multi:ja moge nawet w weekend:lol: buziole:loveu: Quote
Rinuś Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Izka fotki musza miec 500x500 ;P chyba:p:eviltong::eviltong: wiec jak cos to moge pomoc ;););) Quote
Rinuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 hej :* wracaj szybko do domku i wrzucaj nowe foteczki :multi::multi: Quote
Ibazelka Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 A dziekuje, dziekuje. Z fotkami zrobilam porzadek i rozmiar juz jest prawidlowy :) Weekend spedzilismy w Gnieznie i przy tak pieknej pogodzie nie sposob bylo nie wybrac sie na przepyszny spacer. Miejsce znalezlismy urocze, a towarzystwo ... Sami zobaczcie :) Trafilismy na milych ludzi z 7 Seterami (hodowcy) i Panstwa ze sliczna Goldenka Kuper byl wykonczony Zapoznanie z Fridą Popije i pedze dalej :) Ile psiaków Zaraz cie dogonie :eviltong: Jakie slicznosci Quote
Evelina Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Dziekuje za zmniejszenie fotek :) :Rose: Quote
Rinuś Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 hej Izka:* ogladne fotki jak wroce ze szkolki :* a teraz buziak:*:* Quote
Rinuś Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 sliczne fotki :) szkoda ze nie udalo Ci sie zalapc wszystkie psy na jedna foptke:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to by bylo raczej trudne hihi :) ale foteczki sliczniaste:loveu::loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 hej :* wpadlismy sie przywitac i juz mykam do szkolki :) daj nowe fotki ;* Quote
Ibazelka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 A tu jeszcze kilka dla Kasi ;) z niedzielnego spacerkowania Quote
Ibazelka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Rinuś napisał(a):hej :* wpadlismy sie przywitac i juz mykam do szkolki :) daj nowe fotki ;* A kiedy na spacerk?? Nie mozna sie caly czas uczyc !! Trzeba sie dotleniac regularnie :eviltong: Quote
Rinuś Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Ibazelka']A tu jeszcze kilka dla Kasi ;) z niedzielnego spacerkowania łooo jejku:loveu::loveu::loveu:dziekuje:loveu::loveu::loveu:jak pija super z jednej michy:-o:-o:-o [quote name='Ibazelka']A kiedy na spacerk?? Nie mozna sie caly czas uczyc !! Trzeba sie dotleniac regularnie :eviltong: no to dzisiaj wlasnie tak zrobilam:multi: Quote
Jupi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 sama słodycz:loveu: a to świetne:evil_lol: Quote
Ibazelka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Kupsior odsypia swawole z Brutuskiem :) To sa urwisy, co?? Kto by pomyslal ... Quote
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witamy nową dogomaniaczkę z naszego województwa. My napewno będziemy wpadac... :lol: Ten pomarszczony ryjek jest przesłodziutki... Ale się chłopak ułożył... ;) :loveu: Quote
Ibazelka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Ewa&kumpel'] Witamy nową dogomaniaczkę z naszego województwa. My napewno będziemy wpadac... :lol: Ten pomarszczony ryjek jest przesłodziutki... Ale się chłopak ułożył... ;) :loveu: Witamy i dziekujemy za odwiedzinki. Moze wspolny spacerek ??:eviltong: Quote
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ibazelka napisał(a):Witamy i dziekujemy za odwiedzinki. Moze wspolny spacerek ??:eviltong: No w sumie, czemu by nie. To gzie się spotykamy. Żeby było sprawiedliwie to obydwie musimy zrobic po około 25 km, żeby się spotkac... :evil_lol: Quote
Ibazelka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 25 km dla beagle to pestka :) A skad jestes? Quote
Rinuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 heheeh widze ze sie Panie szykuja na jakis maraton hihi ;P to IZKA jak przezyjesz ten spacer to umowimy sie na wspolny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ibazelka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Mi juz noga spuchla od tych ciaglych spacerkow:D ale coz... Beagle nigdy nie zmeczony Quote
Rinuś Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ale zmarzlam dzis ;( a Kuper jak zlapie trop to nie ma mocnych na niego :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts