Tymonka Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='kado']Jasne:) Możesz na mnie liczyć:)[/QUOTE] Dzięki :) boję się trochę dać go do hotelu bez pełnych deklaracji bo wiem z doświadczenia , że za tydzień, miesiąc wątek umrze i ciężko będzie , ale jak ciocia obiecuje to zaryzykuję , co nie zmienia faktu , że deklaracje i tak zbieramy cały czas ! Quote
Javena Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Biegać z zaproszeniami po całym dogo . Uzbiera sie. Quote
aida Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Dziękuję za zaproszenie. Stałych niestety nigdy nie daję bo nie wiem co przyniesie przyszłość ale jednorazowe owszem. Poproszę o nr konta Quote
Tymonka Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='aida']Dziękuję za zaproszenie. Stałych niestety nigdy nie daję bo nie wiem co przyniesie przyszłość ale jednorazowe owszem. Poproszę o nr konta[/QUOTE] Bardzo dziękuję , konto wysłane :) Quote
grzenka Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Jestem z zaproszenia. Psiaczek cudny, taki gremlinek:loveu: Nie powinnam już dawać stałych deklaracji ale te 10 zł/mc wyskrobię dla niego. Quote
Tymonka Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='grzenka']Jestem z zaproszenia. Psiaczek cudny, taki gremlinek:loveu: Nie powinnam już dawać stałych deklaracji ale te 10 zł/mc wyskrobię dla niego.[/QUOTE] Dzięki wielkie :) [B][COLOR=#ff0000]Deklaracje stałe :[/COLOR] [B]RudziaPaula -20zł Anja2201-10 zł [B]Kado - 15zł Maruda666 -10zł Finlora - 10zł Małgorzata B.F (z FB ) - 50zł ihabe - 10zł grzenka -10zł [COLOR=#008000]Razem :135zł / brakuje 135 zł[/COLOR][/B][/B][/B] Quote
Anula Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Śleputek ma ogłoszenia? Bardzo proszę o szybką odpowiedź! Quote
Javena Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Anula']Śleputek ma ogłoszenia? Bardzo proszę o szybką odpowiedź![/QUOTE] Zrobiłam tylko 3 narazie. [URL]http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/4837/[/URL] [URL]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-CZY-MALE-STWO-MUSI-UMRZE-W0QQAdIdZ377603585[/URL] [URL]http://tablica.pl/oferta/czy-malenstwo-musi-umrzec-ID142V1.html[/URL] Quote
mala_czarna Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Pisałam już Ani na PW, że postaram sie jakiś tyci choćby bazarek zrobić na biedaczka. Finansowo to ostatnio leżę i kwiczę, to może drobiazgami jakimiś wspomogę. Quote
Tymonka Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='Anula']Śleputek ma ogłoszenia? Bardzo proszę o szybką odpowiedź![/QUOTE] Ma chyba 3 , ale chciałam się wstrzymać z ogłoszeniami do czasu aż będziemy wiedzieć co z oczkami , czyli dzisiaj , wczoraj już nie dałam rady do weta pojechać . Quote
Lolalola Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 czyli Sleputek jedzie:)ja wysle to Anju na Twojego pp:) Quote
Tymonka Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='Lolalola']czyli Sleputek jedzie:)ja wysle to Anju na Twojego pp:)[/QUOTE] A to Ty coś deklarowałaś ? Quote
zuziaM Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Dostalam pytanie o mozliwosc pomocy. Ja mam miejsca w kojcach jedynie. Teraz lato i cieplo, wiec nie byloby problemu, kojced zadaszone, budki cieple z kocykami. U nas takie maluszki razem z suczkami biegaja sobie same po ogrodzie ( 60 arow wokol domu ) zamykane jedynie na noc i w porze karmienia. Gotuje makaron i podaje z karma puszkowa i rowniez daje suchy pokarm. Raz w tygodniu porcje rosolowe. Mialam juz dwa slepaczki i mam teraz niedowidzacego Amorka. Radzily sobie wszystkie swietnie. Koszt miesieczny pobytu to 200 zl. Quote
Tymonka Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='zuziaM']Dostalam pytanie o mozliwosc pomocy. Ja mam miejsca w kojcach jedynie. Teraz lato i cieplo, wiec nie byloby problemu, kojced zadaszone, budki cieple z kocykami. U nas takie maluszki razem z suczkami biegaja sobie same po ogrodzie ( 60 arow wokol domu ) zamykane jedynie na noc i w porze karmienia. Gotuje makaron i podaje z karma puszkowa i rowniez daje suchy pokarm. Raz w tygodniu porcje rosolowe. Mialam juz dwa slepaczki i mam teraz niedowidzacego Amorka. Radzily sobie wszystkie swietnie. Koszt miesieczny pobytu to 200 zl.[/QUOTE] Zuziu bardzo dziękuję , ale miejsce już mamy :) Quote
Tymonka Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='Poker']W imieniu dobrych ludzi daję jednorazowo 20 zł.[/QUOTE] Bardzo dziękuję :) Quote
aida Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Anja2201']Bardzo dziękuję , konto wysłane :)[/QUOTE] Pieniążki też przekazałam 100 zł Quote
anica Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 śliczny pycholek , może nie będzie tak źle z oczkami ,zobaczymy co powie wet ? trochę ostatnio pomogłam.. na razie podnoszę chłopaka .. ale zapisuję ... Quote
Tymonka Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 Mamy kolejną deklarację 55 zł dla śleputka od mojej mamy (od czerwca ):) [B][COLOR=#ff0000]Deklaracje stałe :[/COLOR] [/B][B]RudziaPaula -20zł Anja2201-10 zł [/B][B]Kado - 15zł Maruda666 -10zł Finlora - 10zł Małgorzata B.F (z FB ) - 50zł ihabe - 10zł grzenka -10zł [/B][B]Mama Anji2201 -55zł [/B][B] [COLOR=#008000]Razem :190zł / brakuje 80 zł[/COLOR][/B] Quote
RudziaPaula Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Czy w zwiazku z tym że nie wiele brakuje On może jeszcze chwilę zostac u Ciebie? Quote
obraczus87 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='szafra']Hej! Przybiegłam na zaproszenia do Śleputka. Miałam zarezerwowane DT pod Poznaniem za 250 zł dl naszego Fredzia. Fredzio znalazł dom stały. Mogę podrzucić namiary na DT ...[/QUOTE] A czyżby to chodzi o Panią, która adoptowała Pakusia?? :) Quote
szafra Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='obraczus87']A czyżby to chodzi o Panią, która adoptowała Pakusia?? :)[/QUOTE] Coś mi się wydaje, że tak. W Dobieżynie? Quote
obraczus87 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='szafra']Coś mi się wydaje, że tak. W Dobieżynie?[/QUOTE] W Dobieżynie, dokładnie :) Quote
Recommended Posts