Pianka Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='jusstyna85']Pianka jak finansowo?[/quote] Dzięki pieniądza, ktore przeszły od Presta na Mabel (200zł) jest już na styczeń. Zbieramy na luty. Quote
agamika Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 A u psinki pustki :-( z ogłoszeń cisza ? :-( Quote
Justynak Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Aga a jak my sie rozliczymy za tą książkę z bazarku? Mam przelać pieniążki do Ciebie czy na jakieś inne konto? :razz: Quote
agamika Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 :razz: aaa, zapomniałam licytacja ... na konto docelowe od razu , nie ma sensu zeby pieniądze po bankach biegały :evil_lol: a ja w pon albo we wtorek wysle ksiazke , tylko adres potrzebuje ;) Quote
Justynak Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 To ja w takim razie poproszę o konto docelowe :razz:. A pieniążki za przesyłkę to gdzie przesłać, bo to tak z 10,00zł może kosztować? Na Twoje konto Aga czy też na rachunek Mabelki? Quote
agamika Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Na Mabelki , bedzie miał dodatek ;) a docelowe to musi Pianka podac :oops: Quote
Justynak Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Oki :lol:, to ja wysyłam Ci PW z adresem a do Pianki piszę o konto ;) Quote
Justynak Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Mabelko a kiedy do Ciebie wreszcie los się uśmiechnie? :roll: Quote
Jola_K Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Pianka napisał(a): http://i101.photobucket.com/albums/m60/Piankaa/Mabel/SSA50441.jpg MAbel sie zmienila, to widac :loveu: jest gotowa do adopcji :multi: kciuki zaciskamy! Quote
Pianka Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Wpłaty w styczniu:multi::loveu: ERESA MARIA KRUSZEWSKA-MABEL', NICK K__T - 10,00 KATARZYNA RACZAK - NICK KKASIUNIAA 123 - 15,00 Anonim- 20 IZABELLA HANNA Koneser_Art -5 KRYSTYNA MATUSIŃSKA- 10 GABRIELA TROCZYŃSKA GABI2411-5 MARZENA ELŻBIETA max254 -20 IRENA MAJCHRZAK LISENIEK-20 MAGDALENA KOWALEWSKA madzik662 -15 KAMILA KINGA MUSZARSKA cropka- 5 PYRKOSZ KATARZYNA eska87-20 ANDRZEJ MAREK GORZKOWSKI-20 TAMARA EWA WOJTKIEWICZ tamaryszek10 -20 Natalia Mińkowska mietowa-panienka -5 PIOTR JANUSZ NOWAK SPIOCH83 -10 JOANNA NATASZA APET1990 -15 KATARZYNA PETRANOWICZ FETITA -5 JUSTYNA KOPEĆ -40 IWONA KULIG-23 JAROSZ PAWEŁ ewelinka m-5 GABZDYL MAREK -10 ANNA DE JUNOSZA ZAŁUSKA DERBENA -5 MAŁGORZATA HELENA BYSZEK1 -10 TRELA EWA JOLANTA SL-ONECZKO -5 KUPISZ KAROLINA yamaszka9-10 PIĘDZIAK AGNIESZKA lakszmi_86 -20 ADAM PAWEŁ SMOLORZ ADAMSMOLORZ -10 BIŁAS ANNA -50 KATARZYNA BUREK jarekduk-5 Wiesława Garbaczewska Wiesiulec-25 AGATA MARIA MAZUR-10 EWA ANNA MAKULA JERMAK-10 AGNIESZKA ANNA KURKOWSKA ILUSION74'-5 MIROSŁAWA JADWIGA SZYMCZYK WIKAS27 -10 LUKASZ BRODNICA BRUNATNA KOSZULKA-5 KĘDZIORA ŻANETA tako8 -5 ILONA HANNA CUDZIK-MATEŃKA matenka0 -20 SOLKA EWA -5 SKORUPKA KRYSTYNA I STANISŁAW aisyrk2 -20 STRONKA MARZENA MASIA1966-5 GABRIELA PIOTROWSKA horsedriver.-5 MAŁGORZATA ELŻBIETA GORZECHOWSKA MANTRA4U1 -50 JEDRZEJ PINDARA JEDRAS 66-10 WANDA TROJNAR-KRZEMIEN WANDATK -10 Agnieszka Rogowska agnieszka_gdynia -20 RÓG JUSTYNA ROGJUSTINA -10 HUBERT GABRYSZUK BEGA1113 -5 Tomasz Borzyński lysy0216 -10 EWELINA KOSTANECKA-30 MARCIN ADAM SAMUEL-100 MAGDA GAJEWSKA Maupa4-20 ................................... Jak znajde kogoś kto mnie podwiezie do Mabelki to w niedziele u niej będe. A jak nie to nie wiem kiedy. Quote
eria Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ojej ile wpłat :multi::multi::multi::multi: Quote
Mysia_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Dobrze, że tyle wpłat :cool3: Szkoda tylko, że Mabelka wciąż w hoteliku, a nie w domku..... Quote
Pianka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Byłam u Mabelki dzisiaj. Zapłaciłam za styczen-465zł http://i101.photobucket.com/albums/m60/Piankaa/skanuj0001-3.jpg Dziękuje Ewie za podwóz:loveu: Ktoś chciał, żeby Mabel zamieszkała w kojcu. Ja sie na to nie zgodziłam, ale obiecałam w hotelu zapytać. Odpowiedź była tylko jedna. TO NIE JEST PIES DO KOJCA. Mabel potrzebuje ciagłego kontaktu z człowiekiem, garnie się do niego, prosi o mizianie, wskakuje na kolana i kanapy. Ponadto Mabel nigdy nie jest w hotelu zamykana w kojcu tak jak inne psy. Ona dziczeje zamknieta w klatce. Mabel absolutnie nie zostanie wydana do żadnego kojca, budy i czego jeszcze. Ani ja się na to nie zgadzam, ani Asia. Co do mieszkania w bloku- oczywiscie moze być, ale to musi byc osoba, która wie jak postępować z takim psem. To tyle;) Quote
agamika Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 eee?/ do kojca ? :roll: a zdjecia jakies nowe są ? :diabloti: :modla::modla::modla::modla: może pomyśleć , nad zmianą treści ogłoszeń :oops: , skoro sunia, już otworzyła sie na ludzi ? ale to musi byc osoba, która wie jak postępować z takim psemA o co konkretnie tu chodzi ? Mabel chyba nawet jak pujdzie do domu z ogrodem ( miejmy nadzieje :loveu: ) to musi miec ludzi wiedzących jak postępować ? Jakie to są te dodatkowe komplikacje w bloku ? Pytam bo takie rzeczy lepiej mieć sprecyzowane, żeby ludzi nie straszyć na zapas niepotrzebnie . :oops: Quote
Pianka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Mysia_ napisał(a):są jakieś fotki? :cool3: Ale wstyd, nie wziełam aparatu:oops: A mogłam zrobić takie fajne, jak Mabelka się tuli, jak wskakuje na kolana itp:oops: Quote
Mysia_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Pianka napisał(a):Ale wstyd, nie wziełam aparatu:oops: A mogłam zrobić takie fajne, jak Mabelka się tuli, jak wskakuje na kolana itp:oops: zawaliłaś :mad: Super by były fotki pokazujace zmianę Mabelki, bo do ludzi takie foty trafiają ;) Quote
Pianka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 "agamika" napisał(a):eee?/ do kojca ? :roll: No. Mam nadzieje, że osoba, która chciała ja dac do kojca tutaj zajrzy i przeczyta to. Ja jej nie oddam do kojca. To nie podlega dyskusji. "agamika" napisał(a):może pomyśleć , nad zmianą treści ogłoszeń :oops: , Ale gdzie? Na plakacie? No chyba miałas zrobić nowy, nie? A normalny tekst jest na pierwszej stronie, jak dla mnie dobry. Na inny nie mam weny. "agamika" napisał(a):A o co konkretnie tu chodzi ? Chodzi o to, że u Mabel trzeba najpierw zdobyć zaufanie. Osobie, która nie bedzie wiedziała jak ją prowadzić zacznie się wyrywac na smyczy i co wtedy? U niej trzeba zdobywac zaufanie powoli, malutkimi kroczkami. "agamika" napisał(a):Mabel chyba nawet jak pujdzie do domu z ogrodem ( miejmy nadzieje :loveu: ) to musi miec ludzi wiedzących jak postępować ? No tak, ale mnie chodziło o to, ze jak Mabel zamieszka w bloku to na spacer musi wyjść na smycza, a jak jest dom z ogrodem to można pieska wypuścić i niech sobie biega. Trzeba wiedziec jak postępowac w miejscu publicznym. aaaa jeszcze jedno- Mabel potrafi zachowac czystosc- taki mały plus Quote
Recommended Posts