Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

:-(

Podsumowanie

Wpłaty w listopadzie
Monika Płaza-Mośka- 18 zł
ELŻBIETA NOWAKOWSKA-ellaella47 - 5 zł
Igor Skriabin - iskriabin- 10 zl
BUTOWSKA DOROTA - dorotab3 - 10,00
AGNIESZKA ANNA STACHURA-WOJNOWSKA aanastasia - 5,00
KATARZYNA MILLER MABEL INKA_KA1 - 5,00
PAWEŁ ZABRZYCKI ANETA ZABRZYCKA- 30,00
WILK EWA - JERAWA - 5,00
BOGUSŁAWA DOMAGALSKA-ŁABĘDZKA -Alabama-Blues - 5,oo
JOANNA OLĘDZKA- hebanowa- 13 zł
ANNA KOSINIAK- ANNA33- 10
OLEJNICZAK AGATA - 30
WALCZAK WIESŁAWA - WALENTINO2 - 5,00
BIŁAS ANNA - 40,00
MICHAŁ DOBROWOLSKI - MI_9000 - 5,00
JERZY MAKULA - jermak - 20,00
WIOLETA LEWANDOWSKA- LITORI - 15,00
AGNIESZKA MARIOLA PIETRYJA BLUEBELL_1 - 10,00 zl
KAROLINA JOANNA STRÓŻYCKA - BUNNY80 - 14,00
BEATA WOJTOWICZ WANDA WOJTOWICZ - BEATRICE-04 25,00
KRZYSTOLIK MACIEJ GEODEZJA KRZYSTOLIK- 5,00
AGATAFRIEDRICH -10ZL
RENATA KOWALCZYK (korenia)- 14 zł
ORZEŁ BARTOSZ aldonusia1 -5
DANILUK JAN UL KASPROWICZA martinson -5
DOROTA RYSZARDA TRZEŚNIOWSKA SKRZYPCZAK DORA57-15

Zmieniłam pierwsza strone, wywaliłam wszystkie posty na temat pozostałych suczek, zeby temat skupiał się tylko i wyłącznie na Mabel.

Nowe info sa na pierwszej stronie, ja już nie mam siły pisac.

Posted

nie mogłam znaleść wątku

to jest pierwsza wersja , jesli są jakies błędy to dać znac , poprawie . i tekst tez mozna poprawić, tylko nie chciałabym żeby był zbyt obszerny , zeby fotek niw likwidować ( ludzie niestety to wzrokowcy )

acha i nie wiem ,czy dobrze napisałam, ze to było schronisko w Zabrzu ?

Posted

Agamika wielkie dzięki:loveu:

jest super:multi:

Zmień tylko na schronisko w Rudzie Śląskiej. Przeslij mi na maila plakacik:multi:

Kto jeszcze pomoze w plakatowaniu?:cool3:

Posted

Pianka napisał(a):
Agamika wielkie dzięki:loveu:

jest super:multi:

Zmień tylko na schronisko w Rudzie Śląskiej. Przeslij mi na maila plakacik:multi:

Kto jeszcze pomoze w plakatowaniu?:cool3:

Prześlij mi jak najszybciej.Spróbuje gdzieś wydrukować i jutro rozwiesze na uczelni.

justice.fm@interia.pl

Posted

ok, bo własnie nie mogłam sobie przypomnieć które to schronisko było,

poprawiona wersja
zaraz podeśle Ci na meila w dwóch wersjach , jedna jako obraz i w Wordzie

(przepraszamze tak puznoi, ale troszki sie zamotałam ze wszystkim i dopiero wracam powoli do żywych tu )

Posted

agamika napisał(a):

(przepraszamze tak puznoi, ale troszki sie zamotałam ze wszystkim i dopiero wracam powoli do żywych tu )

Ważne, ze nie zapomiałaś. Lepiej późno niż wcale :calus:

Posted

poszło do obu
Justymna Ty pewnie dostaniesz z dwóch adresów odemnie, bo najpierw zaczełam przez wp wysyłac, ale tam sie wysyłało i wysyłało, wiec posłałam z gmaila w koncu

Posted

Irytyje mni e wp :mad: od dłuzszego czasu mam problem z wysyłaniem załaczników przez wp, nawet jak sa niewielkie :shake:.

a tak wogóle to est kasa nzeby zapłacic za następny miesiac ? wiemze tak orienrtacyjnie cos było ok 600 za poprzedni , teraz wiec pewnie bedzie podobnie . mUsze pomyśleć nad bazarkiem jakim, :shake:
Myslicie za Kartki swiąteczne materiałowe jakies takie recznie robiene , by poszły ?

Posted

agamika napisał(a):

a tak wogóle to est kasa nzeby zapłacic za następny miesiac ? wiemze tak orienrtacyjnie cos było ok 600 za poprzedni , teraz wiec pewnie bedzie podobnie . mUsze pomyśleć nad bazarkiem jakim, :shake:
Myslicie za Kartki swiąteczne materiałowe jakies takie recznie robiene , by poszły ?

Poprzednio płaciłam za październik + tydzień września. Za listopad będzie coś koło 500zł.

Z allegro cięzko ida cegiełki:-( Jak skończy się całkowicie kasa, to nie wyrobimy:-(
Moimi bazaraki tez nikt się nie interesuje:-(

Zbliżają sie święta napewno ktoś kartkami się zainteresuje;)

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Ona potrafi już chodzić na smyczy?

Potrafi.

Będe u niej prawdopodobnie w niedziele. Trzeba zapłacić za listopad. A juz grudzień:shake:

Posted

[quote name='jusstyna85']Ile Ci brakuje? napisz może w tytule, że potrzebne wsparcie finansowe.
Spoko na listopad kase mam. Na grudzien, hmm bym musiała policzyc, ale połowa grudnia napewno moge opłacić. Zresztą za grudzien płacić będe w styczniu. Na grudzień jeszcze jakoś się wyskrobie kase, ale ze styczniem będzie już krucho:shake:
A tytuł nic nie da, tyle czasu było w tytule, że potrzebne pieniędze, ale tego nikt nie widzi, albo nie chce widziec. Dlatego zmieniłam tytuł, żeby bardziej sie skupiało na szukaniu domu, bo to najważniejsze.

[quote name='jusstyna85']Ahaaa...a jak u niej z gryzieniem?zaakceptowałaby jakąś rodzine?
Napewno nie da sobie zrobić nic na siłe. W hotelu nic nie robią jej na siłe i nikogo nie ugryzła. Zaakceptuje napewno kogoś innego, ale jej potrzeba czasu na przyzwyczajenie się.

[quote name='zaba14']Pianka mogę przekazac taka ksiazke
http://imguser.gandalf.com.pl/pd_8455.jpg
jest nowa, otworzylam ja kilka razy..
Super:multi:
To jak mozesz to zrób bazarek:multi:

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Ale jest możliwość, że powita ludzi warczeniem? :)

Nie. Ona jest teraz ciekawska i podchodzi do ludzi, ale trzeba zachowac spokój, bo można ją spłoszyć. Ale przychodzi obwachiwac:p Zreszta ona juz miesiąc temu jak u niej byłam to podeszła do mnie i do Ewy, teraz pewnie jest jeszcze lepiej. Mnie tak cięzko napisac dokładnie jak jej przez miesiąc nie widziałam. Za tydzien moge więcej napisac;)

Posted

Pianka napisał(a):
Super:multi:
To jak mozesz to zrób bazarek:multi:

Ok załoze go jutro ;) musze zrobic fotke jutro a teraz łąduja mi sie akumulatorki, Eria dorzuca z tej serii takze ksiazke o psach azjatyckich, a ja jeszcze wrzuce ksiazke o pajakach od mojego brata :eviltong:acz kolwiek watpie ze ktos ja kupi bo to taki informator np. dla mniejszych dzieci :) ale co mi tam sprobowac mozna.. ;)

Posted

AAA własnie sobie przypomniałam :cool3:

mam ksiązke NOWą , moze raz przezemnie przekartkowaną
RASY PSÓW
Eva - Maria Kramer

pisze ze wyd rozszerzone i jest z 2003 roku

dostałam ją w tym roku na urodziny , ale mi ona niepotrzebna, dobrze zaba ze napisałas o ksiązce bo sobie przypomniałam :cool3:

musze tylko sprawdzić ile kosztuje i wrzuce fotke,

i zaba??? mogłabys ja dorzucić do Twojego bazarku ? tylko musze sie zorientować jakie by były koszty wysyłki

z kartkami kombinowałam, ale nic mi z tego nie wychodzi :oops: