Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny ja jutro moge dopiero ok 11 lub 12 00, bo cały tydzień marudziłam koleżance, żeby pojechała ze mną na Załęże po strój i w koncu uległa mi.Niestety może tylko jutro :( wiem, że pies ważniejszy,ale sama stroju nie dobiore sobie.Nie możemy poczekać do poniedziałku? i tak na razie nie mamy hoteliku,ani płatnego tymczasu...

Posted

Izabela124. napisał(a):
Pianko jak znajdziecie to co dalej?

Damy ja do klatki tzn takiego kojaca. Poinformuje w schronisku, że ją zabierzemy do hotelu i pod żadnym pozorem ma nie być uspiona;)

eria napisał(a):
OK, o której będziesz na miejscu ??

Bede jechac autobusem 155 ( o ile wczesniejszy z Mikołowa mi nie ucieknie), on czasem lubi się spóźniać:mad: Planowo powinnam byc o 9.00;) Czyli rozumiem, że ty będziesz? Będziesz jechac autobusem?

Posted

Izabela124. napisał(a):
A co z tym hotelikiem? JAk byście ją znaleazły to przydaloby sie ją stamąd zabrac, nie nawet żanego płatnego tymczasu?

Nikt nie zaoferował płatnego tymczasu :(

nie wiem gdzie by to jeszcze ogłosić...

Posted

i jeszcze 1 wiadomość :(

w schronisku znajduje sie podobny pod względem zachowania piesek.Ma tylko 4 miesiące i złamaną łapke :(

może jemu ktoś da tymczas...szybciej będzie sie uczył...

Dlatego...
PROSIMY osoby o dobrym serduszku i możliwościach mieszkalnych o tymczas dla Mabel lub tego ze złamaną łapką...

Posted

Dziewczyny ja jutro moge dopiero ok 11 lub 12 00, bo cały tydzień marudziłam koleżance, żeby pojechała ze mną na Załęże po strój i w koncu uległa mi.Niestety może tylko jutro :-( wiem, że pies ważniejszy,ale sama stroju nie dobiore sobie.Nie możemy poczekać do poniedziałku? i tak na razie nie mamy hoteliku,ani płatnego tymczasu...

Mamy tak czekac, aż któryś pies ja dorwie i rozszarpie? Tam jest tyle psów, mnie nawet raz jeden dziabnął i to dość mocno.
Zróbmy tak. Ja jutro z erią pojade i poszukamy jej, jak nie znajdziemy to pojedziemy jeszcze raz w poniedzialek z toba. Lub ty sama z erią we weekend, ja we weekned nie moge, bo mam problem z autobusami.

Izabelka poczytaj jeszcze raz cały temat, wszystko o hotelach było pisane.

Posted

Pianka napisał(a):
Mamy tak czekac, aż któryś pies ja dorwie i rozszarpie? Tam jest tyle psów, mnie nawet raz jeden dziabnął i to dość mocno.
Zróbmy tak. Ja jutro z erią pojade i poszukamy jej, jak nie znajdziemy to pojedziemy jeszcze raz w poniedzialek z toba. Lub ty sama z erią we weekend, ja we weekned nie moge, bo mam problem z autobusami.

Izabelka poczytaj jeszcze raz cały temat, wszystko o hotelach było pisane.

Jak chcecie...mnie wydaje sie, że ona woli przebywać w stadzie,z innymi psami.Chyba wtedy mniej sie boi.

Pianka a nie możesz być ok 12 00?
Choć może ktoś Wam pomoże w szukaniu...

Posted

we dwie to se możemy szukać :cool1: to jest bez sensu w dwie osoby szukać. Ustalcie Pianka i Justyna jakiś dzień i godzinę, ja się dostosuję, ale w dwie osoby to jakoś nie widze tego. W trzy to i tak mało...
no właśnie może o 12 jutro??

Posted

sprawdź o której dokładnie będziesz na miejscu, co się szukać nie będziemy,umówmy się przy bramie w schronie najlepiej

mam busa 11.35, w schronie bede parę minut po 12

Posted

eria napisał(a):
sprawdź o której dokładnie będziesz na miejscu, co się szukać nie będziemy,umówmy się przy bramie w schronie najlepiej

mam busa 11.35, w schronie bede parę minut po 12

Autobus mam 11.02- 146. Czyli pare minut przed będe;)

Posted

Mabel jest w schronisku, ale ciężko ja złapac. Rano najczęściej kręci się w miejscu gdzie wczesniej była czyli przy module. Popołudniu prawdopdobnie sama wychodzi ze schroniska, tzn. przeskakuje przez 2-metrowy płot i idzie do lasku które jest koło schroniska. Następnym razem trzeba się rano wybrać i ja złapac:mad:

Posted

Pianka napisał(a):
Mabel jest w schronisku, ale ciężko ja złapac. Rano najczęściej kręci się w miejscu gdzie wczesniej była czyli przy module. Popołudniu prawdopdobnie sama wychodzi ze schroniska, tzn. przeskakuje przez 2-metrowy płot i idzie do lasku które jest koło schroniska. Następnym razem trzeba się rano wybrać i ja złapac:mad:

Nie ma pewności, ze na 100 % tam jest.Opinia 1 pracownika nie daje 100 % pewności.Nie wierze, że taka sunia przeskoczy przez 2 metrowy płot,a potem wróci...

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Nie ma pewności, ze na 100 % tam jest.Opinia 1 pracownika nie daje 100 % pewności.Nie wierze, że taka sunia przeskoczy przez 2 metrowy płot,a potem wróci...

A ja wierze, ze przeskoczy, bo nieraz widziałam jak pies przeskakuje przez ten właśni płot. Przeciez ta jedna sunia na drugi dzień uciekła własnie przez ten płot.
Zresztą Krystianowi ufam, więc mu wierze;)

Posted

Pianka napisał(a):
A ja wierze, ze przeskoczy, bo nieraz widziałam jak pies przeskakuje przez ten właśni płot. Przeciez ta jedna sunia na drugi dzień uciekła własnie przez ten płot.
Zresztą Krystianowi ufam, więc mu wierze;)

Może też przewidział sie.Jak poszłyście,to pytałam innego faceta i powiedział, że od kilku dni jej nie widział,a wcześniej była za hotelikiem.
Nie ma 100 % pewności, że ona tam jest...