Pianka Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Nie piszcie tak:-( Ona tam jest, musi byc:-( Mosii ma cały czas wyłączoną komórke, wie ktoś jak inaczej można sie z nią skontaktowac? Quote
Justynak Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Pianka napisał(a):Mosii ma cały czas wyłączoną komórke, wie ktoś jak inaczej można sie z nią skontaktowac?A czy znacie imie i nazwisko Mosii? Może uda się ustalić jej numer stacjonarnego telefonu? Quote
zuziaM Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Czy Mabel przypadkiem .... nie uspiono ????????? Quote
jusstyna85 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 zuziaM napisał(a):Czy Mabel przypadkiem .... nie uspiono ????????? Podejrzewam, że w schronisku jest tyle teraz roboty, że nie mieliby czasu gonić za nią. Dostałaś moją PW? Quote
auraa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 skontaktujcie się z Green Evil. Ona dzwoniła do mossi w sprawie hotelu dla Lady Quote
jusstyna85 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 auraa napisał(a):skontaktujcie się z Green Evil. Ona dzwoniła do mossi w sprawie hotelu dla Lady Dziękujemy.Pianka skontaktujesz sie? Quote
jusstyna85 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Dziewczyny trzeba się naprawde zastanowić co dalej...pieniążki wpływają,a ja nie wiem co pisać osobom z allegro. Nie wiem co dalej... Ona tam męczy się w schronisku...tutaj jest tylko 1 wybór z 2 możliwośći- śmierć dla ukojenia cierpienia, lub życie, jakiego nie zaznała... Quote
Pianka Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Już napisałam do GreenEvil. Oprócz tego wysłałam tez wiadomośc do innego hotelu, zdaje się, ze ktos tutaj dawał link do ich strony;) I kolejne wpłaty MAGDALENA TERESA MALICKA - 5 zl PACYŃSKA MARIA - 5 zl KORBAL AGNIESZKA - 20 zl KORBAL AGNIESZKA -6w3k- 20 zl PIOTR JAKUB KRAJEWSKI i JOWITA AGNIESZKA ŻUROWSKA-KRAJEWSKA i Jowita Krajewska-Jowita Poznana- 21 zl BIŁAS ANNA -Agafija1 - 30 zl JADWIGA KUJAWSKA - 50 zl Quote
Mysia_ Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Oby wreszcie z jakimś hotelikiem się zgadać :roll: Quote
Izabela124. Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ile jest już w sumie na MAbel pieniążków? Trzeba zacząc jej szukac, bo nie wiadomo czy ona jeszcze jest w tym schronisku, moze znowu uciekla. Painko weź ze sobą do schroniska kilak osob i razem przeszukajcie ten plac. Quote
zuziaM Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 jusstyna85 napisał(a): Dostałaś moją PW? Nie.... nie dostalam nic ostatnio od Ciebie :shake: . Quote
eria Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 jeśli znajdzie się więcej osób do tego szukania to ja też pomogę. Quote
jusstyna85 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 eria napisał(a):jeśli znajdzie się więcej osób do tego szukania to ja też pomogę. ja też pomogę Quote
Puchatek Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Tylko czy Was w takiej ilości na raz wpuszczą do schroniska na ten plac? Quote
Pianka Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Puchatek napisał(a):Tylko czy Was w takiej ilości na raz wpuszczą do schroniska na ten plac? Żartujesz sobie:lol: Jakby bylo nas nawet 20 to nas wpuszczą:lol: Przeciez my nie zamierzamy robić sensacji czy czegoś takiego tylko znaleźć psa na ktorym nam zalezy. Tylko jest problem ja nie moge teraz pojechac do schroniska:-( U mnie nikogo nie ma, a psa nie zostawie na tak długo samego. No chyba, ze ktoś by mnie podrzucił autem. Ale chyba nikt taki się nie znajdzie:shake: O widze kolejne wpłaty MONIKA ELŻBIETA HANUSIAKl - 50 zl EDYTA DZIWAK-banda czworga - 150 zl Quote
eria Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ja nie będę mogła najprawdopodobniej od środy przyszłego tygodnia do soboty, bo wyjeżdżam wtedy z pami nad jeziorko. Chyba że się pogoda popsuje to nie. Quote
jusstyna85 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Pracownicy w schronisku, jak ją ujrzą i znajdą, to postarają się złapać i dac do klatki.Wtedy też Justyna wyśle mi smsa Quote
Izabela124. Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 A co z tym hotelikiem? JAk byście ją znaleazły to przydaloby sie ją stamąd zabrac, nie nawet żanego płatnego tymczasu? Quote
Pianka Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Doszła wpłata od Justyny85 za te bazarki-161 zł. Później Justyna mi napisze kto i ile wpłacił dokładnie. Aha Justyna tak jak jej kazałam wzieła sobie za prowizje z allegro;) No i tak jeszcze raz sobie to wszystko przemyślałam i jesli się spręże, to zostawie psa samego. Z domu wyjde o 7.15. W schronie będe ok. 9.00. Przez ok. godzine mozemy jej szukac, ale nie więcej. Bo musze potem szybko jechac z powrotem do domu, zeby mój pies nerwicy nie dostał. To co jedziemy jutro? Tylko piszcie czy tak, czy nie, bo sama nie pojade:mad: Im szybiej tam pojedziemy tym lepiej. Quote
Recommended Posts