agamika Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Starsze miałam, i dałam kuzynce , bo w sumie rasami jako takimi sie nie interesuje i niepotrzebna mi ksiązka z opisami . A tą dostałam ostatnio :evil_lol: , ciekawam ile warta wogóle :oops: Quote
zaba14 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Wystawiłam juz bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9061397#post9061397 Quote
Justynak Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ojej! Ale mnie tu dawno nie było, aż wstyd...:oops: Przepraszam Mabel...:oops: Wydrukował już sobie przepiękne plakaty (Aga jak zwykle wzbiłaś się na wyżyny :lol:) i postaram się poogłaszać trochę suczycę we Wrocławiu, może a nóż... :roll: Agamika zainteresowała mnie Twoja książka, chętnie bym ją policytowała :razz:, ale jakoś nie znalazłam jej na bazarku, da się coś z tym zrobić? :razz: Quote
agamika Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 juz juz dszis bedzie ;) wczooraj miałam małeproblemy techniczne z aparatem :shake: ( wyładowane baterie :oops:), ale juz jest ok . Quote
agamika Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 uff, w koncu komp i foptosik pozwoliły mi wkleic fotke to jest ta ksiązka zaba prosze dozuć ją do Twojego bazarku ;) a cena wywoławca ile ? 20 ? pozostawiam to Tobie :cool3: Quote
Justynak Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 To ja już coś tam zalicytowałam :razz: Quote
Mysia_ Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Co tam u Mabelki słychać? Jeszcze nic nie znalazłam na bazarek :oops: Ale trochę pomolestuję siostrę to mi coś da :eviltong: Quote
agamika Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Kurcze , na bazarku cięzko teraz :shake: mam jeszcze ksiązki dla dzieci, takie twarde , ale tu nie bardzo sie oplaca wystawiać (juz to robiłam ) ksiązek prawie nikt nie kupuje, no chyba , że o psach . a jak tam sunia ?? jest szanbsa na jakies niowe foteczki ? moze z bliska nawet ?? :cool3: A i Pianka moze wrzuć info o plakacie w pierwszym poście ?? moize ktos jeszcze chetny by sie znalazł do rozwieszania i drukowania ?? a tak wogóle to sa jakiegolwiek zapytania o sunie ? czy cisza ? Quote
Pianka Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Nikt o nia nie pyta:-( Nie byłam u Mabelki, bo Ewie wypadła impreza rodzinna. Ale będe w tym tygodniu chyba w czwartek i zapłace już też za cały grudzień. O fotki sie postaram bo musiałabym miec ładniejsze do ogłoszeń. Co do barazku, możesz spróbowac. To nie prawda, że tylko o psach książki kupuja. Ja wystawiłam o rysowaniu książke za 10 zł, to się o nią bili i sprzedana była za 30:cool3: Quote
agamika Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 ja wystawiałm raz bajki, Pucka chyba 4 ry razyt i ciezko było :roll: , jakby nikt dzieciom nie czytał... Ja sama kupiłam Zieloną Mile Kinga , nową ksiązke za cene wywoławczą (nikt inny nie był zainteresowany :shake: ) i barezo mnie to zdziwiło , ze nikt nie licytował... :roll: Mysle tez ze moze zaczekam do po swietach , wszyscy teraz spłukani :roll:... ale mam jeszcze taką ksiązke, tylko nie wiem czy ktoś by ją kupił... ona normalnie kosztuje z tego co teraz patrzyłam ponad 100zł ...a na alegratce jest za ok 50 zł ... ( to znalazłam na nescie tylko zeby ksiazke wam pokazać ) http://ale.gratka.pl/ogloszenie/609547_abc_przyrody_w_pytaniach_i_odpowiedziach.html jest ona tez praktycznei nieuzywana :cool3: mysle ze ją wystawie , ale po swietach ...;) ... Kurcze , niedobrze ze taka całkiem cisza jest :( trza coos pomysleć .. moze nad jakims ogłoszeniem w gazecie ?? Quote
Izabela124. Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Niech ktos nareszcie pokocha Mabelke i ja zabierze Quote
eria Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 niedługo powinny dotrzeć dwie wpłaty dla Mabel z mojego bazarku :cool3: tego który był na Presto, ale przechrzciłam:eviltong: jako że on znalazł dom:loveu::multi: Quote
Pianka Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Byłam dzisiaj u Mabelki:loveu: Zapłaciłam za listopad i grudzień- 915 zł http://s101.photobucket.com/albums/m60/Piankaa/?action=view¤t=skanuj0001-2.jpg (na styczeń juz nie ma pieniądzy, zostało jakies 300zł:oops:) Kurcze ktos kto nie widział Mabelki wcześniej nie uwierzyłby, że kiedyś była inna. Teraz podchodzi do ludzi, mało tego obszczekuje ich jak jakis agresor:evil_lol:Jak weszłam z Ewą do hotelu to nas obszczekała:evil_lol: Jak ktoś chce miec psa który robi duzo hałasu- taki mały stróż to Mabelka jest idealna. A jak ładnie chodzi na smyczy. Rany co za przemiana:crazyeye: A jak lubi głaskanie:crazyeye: Zrobiłam zdjęcia. Zaraz wgram i wkleje:p Quote
eria Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 cudowne wieści !!! Pianka ja intensywnie tworzę bazarkowe banerki/kartki/tapety -coś kapnie;) ,choć niewiele.... Quote
Pianka Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Ulubione miejsce Mabelki:eviltong: Ładnie chodzimy na smyczy Quote
Recommended Posts