Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Starsze miałam, i dałam kuzynce , bo w sumie rasami jako takimi sie nie interesuje i niepotrzebna mi ksiązka z opisami . A tą dostałam ostatnio :evil_lol: , ciekawam ile warta wogóle :oops:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej! Ale mnie tu dawno nie było, aż wstyd...:oops: Przepraszam Mabel...:oops:
Wydrukował już sobie przepiękne plakaty (Aga jak zwykle wzbiłaś się na wyżyny :lol:) i postaram się poogłaszać trochę suczycę we Wrocławiu, może a nóż... :roll:
Agamika zainteresowała mnie Twoja książka, chętnie bym ją policytowała :razz:, ale jakoś nie znalazłam jej na bazarku, da się coś z tym zrobić? :razz:

Posted

uff, w koncu komp i foptosik pozwoliły mi wkleic fotke

to jest ta ksiązka

zaba prosze dozuć ją do Twojego bazarku ;) a cena wywoławca ile ? 20 ?
pozostawiam to Tobie :cool3:

Posted

Kurcze , na bazarku cięzko teraz :shake:

mam jeszcze ksiązki dla dzieci, takie twarde , ale tu nie bardzo sie oplaca wystawiać (juz to robiłam ) ksiązek prawie nikt nie kupuje, no chyba , że o psach .

a jak tam sunia ?? jest szanbsa na jakies niowe foteczki ? moze z bliska nawet ?? :cool3:

A i Pianka moze wrzuć info o plakacie w pierwszym poście ?? moize ktos jeszcze chetny by sie znalazł do rozwieszania i drukowania ??

a tak wogóle to sa jakiegolwiek zapytania o sunie ? czy cisza ?

Posted

Nikt o nia nie pyta:-(

Nie byłam u Mabelki, bo Ewie wypadła impreza rodzinna. Ale będe w tym tygodniu chyba w czwartek i zapłace już też za cały grudzień.

O fotki sie postaram bo musiałabym miec ładniejsze do ogłoszeń.

Co do barazku, możesz spróbowac. To nie prawda, że tylko o psach książki kupuja. Ja wystawiłam o rysowaniu książke za 10 zł, to się o nią bili i sprzedana była za 30:cool3:

Posted

ja wystawiałm raz bajki, Pucka chyba 4 ry razyt i ciezko było :roll: , jakby nikt dzieciom nie czytał...

Ja sama kupiłam Zieloną Mile Kinga , nową ksiązke za cene wywoławczą (nikt inny nie był zainteresowany :shake: ) i barezo mnie to zdziwiło , ze nikt nie licytował... :roll:

Mysle tez ze moze zaczekam do po swietach , wszyscy teraz spłukani :roll:...
ale mam jeszcze taką ksiązke, tylko nie wiem czy ktoś by ją kupił... ona normalnie kosztuje z tego co teraz patrzyłam ponad 100zł ...a na alegratce jest za ok 50 zł ...
( to znalazłam na nescie tylko zeby ksiazke wam pokazać )

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/609547_abc_przyrody_w_pytaniach_i_odpowiedziach.html

jest ona tez praktycznei nieuzywana :cool3:
mysle ze ją wystawie , ale po swietach ...;) ...

Kurcze , niedobrze ze taka całkiem cisza jest :( trza coos pomysleć .. moze nad jakims ogłoszeniem w gazecie ??

Posted

niedługo powinny dotrzeć dwie wpłaty dla Mabel z mojego bazarku :cool3: tego który był na Presto, ale przechrzciłam:eviltong: jako że on znalazł dom:loveu::multi:

Posted

Byłam dzisiaj u Mabelki:loveu:

Zapłaciłam za listopad i grudzień- 915 zł
http://s101.photobucket.com/albums/m60/Piankaa/?action=view&current=skanuj0001-2.jpg

(na styczeń juz nie ma pieniądzy, zostało jakies 300zł:oops:)

Kurcze ktos kto nie widział Mabelki wcześniej nie uwierzyłby, że kiedyś była inna. Teraz podchodzi do ludzi, mało tego obszczekuje ich jak jakis agresor:evil_lol:Jak weszłam z Ewą do hotelu to nas obszczekała:evil_lol:
Jak ktoś chce miec psa który robi duzo hałasu- taki mały stróż to Mabelka jest idealna.

A jak ładnie chodzi na smyczy. Rany co za przemiana:crazyeye:
A jak lubi głaskanie:crazyeye:

Zrobiłam zdjęcia. Zaraz wgram i wkleje:p