Pianka Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Mabel robi wielkie pstępy:multi: Dzisiaj zaufała człowiekowi i podeszła zabrać jedzenie z ręki. No Mabelka trzymaj się, musisz niedlugo znaleźć domek:loveu: A dla fanów Mabelki pare zdjęć:eviltong: Quote
eria Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 dzielna dziewczynka!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Besia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Dawno tu nie byłam i nie wiedziałam, że Mabel już rezyduje w hoteliku. Jak cudownie wygląda w takim przyjaznym, nie schroniskowym otoczeniu.:lol: Dziękuję Pianko i błagam nie poddawaj się. Wiem, że pieniędzy zawsze za mało ale razem damy radę. Zalicytuję dzisiaj na Allegro tylko teraz u mnie posucha to nie będzie za wiele. Później będę coś tam regularnie podrzucać. Trzymaj się Pianko! Trzymaj się kochana mała Mabelko! Quote
Justynak Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Brawo Mabelka!!! :multi: Do góry, po wspaniały domek!!! Quote
Mysia_ Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 trzymam kciuki za to, aby domek się szybko znalazł :cool3: Quote
Mysia_ Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Pianko, a czy ktos już w ogóle pytał o Mabel? :roll: Quote
Pianka Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Mysia_ napisał(a):Pianko, a czy ktos już w ogóle pytał o Mabel? :roll: Dosyć dawno była osoba zainteresowana. To był chyba jeszcze sierpień. Miała ją zabrac jak przeprowadzi się na własne mieszkanie czyli w październiku. W końcu września skontaktowała się ze mna. Powstały małe problemy osobiste (nie będe o nich pisać bo to zbędne) i nie moze jej teraz zabrać... Oprocz tej osoby nikt inny nie pytał:shake: Quote
jusstyna85 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Besia napisał(a):Dawno tu nie byłam i nie wiedziałam, że Mabel już rezyduje w hoteliku. Jak cudownie wygląda w takim przyjaznym, nie schroniskowym otoczeniu.:lol: Dziękuję Pianko i błagam nie poddawaj się. Wiem, że pieniędzy zawsze za mało ale razem damy radę. Zalicytuję dzisiaj na Allegro tylko teraz u mnie posucha to nie będzie za wiele. Później będę coś tam regularnie podrzucać. Trzymaj się Pianko! Trzymaj się kochana mała Mabelko! nie licytuj na allegro, bo od tego jest prowizja Quote
Besia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Już zalicytowałam:shake:. Czy następne wpłaty mam robić na konto podane w Allegro? Quote
jusstyna85 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Besia napisał(a):Już zalicytowałam:shake:. Czy następne wpłaty mam robić na konto podane w Allegro? Allegro od każdej cegiełki odlicza sobie prowizje. Quote
Besia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 No ja wiem, że na Allegro jest prowizja ale już zalicytowałam i po ptakach.:cool3: Pytam na jakie konto mam wpłacać później? Niech ktoś mi poda na maila. Mabel jest mi b. bliska bo przyznam się, że myślałam o wzięciu jej na tymczas po hoteliku i minimalnej chociaż socjalizacji jednak w tzw. międzyczasie zagościła u mnie inna suczka ze schronu (sytuacja była dosyć gardłowa) i teraz mogę Mabelusi pomagać tylko finansowo i oczywiście trzymać za nią kciuki. Quote
Pianka Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Konto podane jest na pierwszej stronie i na allegro Quote
eria Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 kartka będzie jutro ;) a może jeszcze dziś, ale nie wiem :eviltong: Quote
Pianka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 U Mabel coraz lepiej, daje się spokojnie pogłaskac. I coraz odwazniejsza sie robi. Biega po całym placu i wszystko obszczekuje:evil_lol: Wszystkie wpłaty w miesiącu październik HANNA KATARZYNA BIENIEK - Tumry1- 10 zl Danuta ROMANOWSKA--SONEK 666 - 10 zl LESZEK GUMIELA - OD PURE_MORNING -10 zł MONIKA KATARZYNA FALKOWSKA-od kolorowaneczka- 5,00 BIŁAS ANNA - Agafija - 15,00 Steven - 20,00 TOMASZ PAWŁOWSKI-Angelika-Wlkp - 5 zł SYLWIA PRACH -lula666-10,00zl MAGDALENA AGATA OKOŃ - 5,00 zl Cos cienko idzie:shake: jak tylko dostane maila od hotelu ile mam zapłacić za hotel do konca października to zrobie przelew. No chyba, ze znajde kogos kto mnie podwiezie to zapłace osobiście. Quote
Mysia_ Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 wspaniale, że Mabel jest już taka odważna :cool3: Quote
Mysia_ Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 z Mabel już robi się odważna dziewczynka, więc teraz domek mógłby się znaleźć :cool3: Quote
Pianka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 No kochana, ciotka Pianka już stara sie cie odwiedziec:loveu: Tylko musi dogadać wszystko z transportem;) Quote
Mysia_ Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 trzymamy kiuki za transport i bedziemy czekac na relacje z odwiedzin :cool3: Quote
Recommended Posts