agamika Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 nie było mnie od soboty i jestem troche w tyle:oops: , jakby sie komus udało mi skrót info zrobic?prosze? bo jesli dobrze zrozumiałam, to Mabel ma miejsce w hoteliku juz?? i teraz tylko ja złapać? czy inaczej? Quote
Mysia_ Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 dokładnie ;) Hotelik coprawda dopiero w drugiej polowie sierpnia może ją przyjąć, ale Mabel jeszcze musi być złapana i wysterlizowana ;) Quote
agamika Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 uuuuuffffff, no to trzymam kciuki ,zeby wszystko poszło zgodnie z planem i bez dalszych komplikacji Quote
Mysia_ Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 oby ;) Teraz najwazniejsze jest, zeby udało się ją złapać :cool3: Quote
Justyna_wolontariat Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Pianka przemyślałam twoją kolejną prośbę o złapanie Mabel pomimo moich tłumaczeń, że sunia czuje sie dobrze biega nic jej nie jest to po co na miesiąc zamykać psa w małym boksie w szpitaliku by do końca zwariował. Ale ponieważ tak nalegasz ja to rozumiem boisz sie o sunię więc ty zrozumiesz też nas niestety nasza doba ma tyle samo godzin co i twoją! jeżeli chcesz to ja i Krystian bardzo chetnie jej poszukamy i ją złapiemy a ty przyjdziesz np. jutro na 6 rano do schroniska i zrobisz to co my tam dziennie robimy: sprzątanie psich odchodów, mycie pomieszczeń, karmienie, sprawdzania psiaków, kolejne sprzatanie i tak przez 8h co ty na to a my spokojnie przez ten czas złapiemy sunię????? Wiesz 15 min nn około 1 kręgu to trochę mało by psa złapać nie sądzisz???? Quote
Pianka Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Justyna przeciez rozmawialismy na gg i nie nalegałam na jej złapanie, dobrze o tym wiesz. I tak wogóle ci napisałam, ze nie musi byc koniecznie w szpitaliku, ale w mniejszym wybiegu, gdzie łatwiej już później mozna ją złapac. Kolejna rzecz zrobisz to co my tam dziennie robimy: sprzątanie psich odchodów, mycie pomieszczeń, karmienie, sprawdzania psiaków, kolejne sprzatanie i tak przez 8h co ty na to a my spokojnie przez ten czas złapiemy sunię????? Zawsze pomagam w tym Krystianowi, więc mi nie mów, ze tego nigdy nie robie. Moze i nie robie jak ty jestes w schronisku, bo zawsze mi mówisz, że właściwie to nie mam ci w czym pomóc:roll: Przyzwyczaiłam się już pomagac Krystianowi, więc w sumie nie widzie nic przeciwko. Ale jutro nie moge, moze w piątek będe mogła sobie przyjechac. Quote
coolydiana Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Pianka napisał(a):Justyna przeciez rozmawialismy na gg i nie nalegałam na jej złapanie, dobrze o tym wiesz. I tak wogóle ci napisałam, ze nie musi byc koniecznie w szpitaliku, ale w mniejszym wybiegu, gdzie łatwiej już później mozna ją złapac. Kolejna rzecz Zawsze pomagam w tym Krystianowi, więc mi nie mów, ze tego nigdy nie robie. Moze i nie robie jak ty jestes w schronisku, bo zawsze mi mówisz, że właściwie to nie mam ci w czym pomóc:roll: Przyzwyczaiłam się już pomagac Krystianowi, więc w sumie nie widzie nic przeciwko. Ale jutro nie moge, moze w piątek będe mogła sobie przyjechac. Jaki super pomysl , im wiecej rak do pomocy ,tym lepiej dla psiakow :multi: , moze faktycznie by byli chetni na taka pomoc ?? Taka wymiana : Ty mi ,a Ja Tobie ?? Wtedy pracownicy by mogli wiecej dla psiakow miec czasu na np. przegladanie ich ,ktory musi do weta , ktory slabszy itp.???A i dla osob postronnych by bylo kozyscia , widzieliby jak niewiele taki pies oczekuje i jak za to jest wdzieczny . Quote
Mysia_ Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Dziewczyny napewno jakoś się dogadają, oby z korzyścią dla Mabel ;) ale w to nie wątpie :p Pianka, na kiedy jesteś umówiona z tą Panią z hoteliku? Quote
Pianka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Mysia przeciez już pisałam, ze z tą pania jestem umówiona na sobote;) Nikt tu już nie zagląda:-( Kolejna wpłata Jacek Aleksandrowicz - 20 zł stan konta 1074 zl Quote
Mysia_ Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Wiesz ja jestem leniwa i nie patrzałam kilka postów w tył :oops: Quote
madzia828 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 no to juz mamy niezłą sumkę mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skończy:p Quote
Mysia_ Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 oby..... Tylko, że z tego co widze to ostatnio znów tu ucichło :shake: Quote
Mysia_ Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ale trzeba miec na uwadze to, że na hoteliku pomoc dla Mabel się nie kończy.... :roll: Ona potrzebuje domku.... Quote
agamika Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):ale trzeba miec na uwadze to, że na hoteliku pomoc dla Mabel się nie kończy.... :roll: Ona potrzebuje domku.... sądze że z tego wszyscy sobie zdają sprawe, tylko przecierz na razie to raczej nie mozna jej ogłoszeń robić, bo co w takim ogłoszeniu napisac? Hopanie teraz to tez chyba sensu nie ma , bo ciezko bedzie puzniej przez wątek sie przekopac, przynajmniej tak mi się wydaje..Ja na bierzaco do Mabel zaglądam , a nie pisze nic bo to i tak to nic nie wniesie Quote
Pianka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 bo ciezko bedzie puzniej przez wątek sie przekopac, przynajmniej tak mi się wydaje.. Żaden problem, będe kasowac stare hopki. A dzieki nowym hopkom temat będzie na górze:eviltong: ( a tak wogóle to nikt nie musi czytac całego tematu, dodaje razem z datami nowe info na pierwsza strone:eviltong: ) Quote
Mysia_ Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ja myślę, że ważne, żeby Mabel była w górze to zwieksza jej szansę, że zostanie zauważona przez wiekszą licbe osób :roll: Quote
agamika Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 moze...sama niewiem , ja szczerze mówiąc najczesciej na wątki zagladam przez bannerki...;) w kazdym razie nawet jak nie jest tu pisane to nie znaczy ze się nie interesuje juz , i mysle ze inni tez tak robią;) Quote
zuziaM Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Puchatek napisał(a):Mało się pisze, za to więcej się czyta :-) Dokladnie. Ja zagladam codziennie i czekam na wiadomosc o tym, ze Mabel juz jest w hoteliku. Jestem pewna, ze tam nabierze pewnosci siebie i przestanie sie bac. Pod warunkiem, ze bedzie miala stale kontakt z czlowiekiem, bo sa rozne hoteliki..... oby nie trafila do takiego, gdzie bedzie w kojcu za domem dostawala tylko jesc i bedzie miala sprzatana klatke, bo to nie wielka roznica od schroniska. Quote
jusstyna85 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Mabel troche otworzyła sie będąc przy innych psach, lepiej jej jest na dużym placu, gdzie ma w około mnóstwo psów.Jeśli w hoteliku będzie w małej klatce, to to nie ma sensu. Quote
Mysia_ Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Więcej na temat hoteliku dowiemy się w sobotę ;) Quote
Mysia_ Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Pianka i co rozmawiałaś z tą Panią z hoteliku? Quote
Pianka Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Spotkanie zostałe przesunięte.... Mam troche fotek Mabel, ale moze jutro je wstawie. Quote
Recommended Posts