Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pianka napisał(a):
Mosii ma cały czas wyłączoną komórke, wie ktoś jak inaczej można sie z nią skontaktowac?
A czy znacie imie i nazwisko Mosii? Może uda się ustalić jej numer stacjonarnego telefonu?

Posted

Dziewczyny trzeba się naprawde zastanowić co dalej...pieniążki wpływają,a ja nie wiem co pisać osobom z allegro. Nie wiem co dalej...
Ona tam męczy się w schronisku...tutaj jest tylko 1 wybór z 2 możliwośći- śmierć dla ukojenia cierpienia, lub życie, jakiego nie zaznała...

Posted

Już napisałam do GreenEvil.
Oprócz tego wysłałam tez wiadomośc do innego hotelu, zdaje się, ze ktos tutaj dawał link do ich strony;)

I kolejne wpłaty
MAGDALENA TERESA MALICKA - 5 zl
PACYŃSKA MARIA - 5 zl
KORBAL AGNIESZKA - 20 zl
KORBAL AGNIESZKA -6w3k- 20 zl
PIOTR JAKUB KRAJEWSKI i JOWITA AGNIESZKA ŻUROWSKA-KRAJEWSKA i Jowita Krajewska-Jowita Poznana- 21 zl
BIŁAS ANNA -Agafija1 - 30 zl
JADWIGA KUJAWSKA - 50 zl

Posted

Ile jest już w sumie na MAbel pieniążków? Trzeba zacząc jej szukac, bo nie wiadomo czy ona jeszcze jest w tym schronisku, moze znowu uciekla. Painko weź ze sobą do schroniska kilak osob i razem przeszukajcie ten plac.

Posted

Puchatek napisał(a):
Tylko czy Was w takiej ilości na raz wpuszczą do schroniska na ten plac?

Żartujesz sobie:lol: Jakby bylo nas nawet 20 to nas wpuszczą:lol:
Przeciez my nie zamierzamy robić sensacji czy czegoś takiego tylko znaleźć psa na ktorym nam zalezy.

Tylko jest problem ja nie moge teraz pojechac do schroniska:-( U mnie nikogo nie ma, a psa nie zostawie na tak długo samego. No chyba, ze ktoś by mnie podrzucił autem. Ale chyba nikt taki się nie znajdzie:shake:

O widze kolejne wpłaty
MONIKA ELŻBIETA HANUSIAKl - 50 zl
EDYTA DZIWAK-banda czworga - 150 zl

Posted

ja nie będę mogła najprawdopodobniej od środy przyszłego tygodnia do soboty, bo wyjeżdżam wtedy z pami nad jeziorko. Chyba że się pogoda popsuje to nie.

Posted

Doszła wpłata od Justyny85 za te bazarki-161 zł. Później Justyna mi napisze kto i ile wpłacił dokładnie. Aha Justyna tak jak jej kazałam wzieła sobie za prowizje z allegro;)

No i tak jeszcze raz sobie to wszystko przemyślałam i jesli się spręże, to zostawie psa samego. Z domu wyjde o 7.15. W schronie będe ok. 9.00. Przez ok. godzine mozemy jej szukac, ale nie więcej. Bo musze potem szybko jechac z powrotem do domu, zeby mój pies nerwicy nie dostał.

To co jedziemy jutro? Tylko piszcie czy tak, czy nie, bo sama nie pojade:mad: Im szybiej tam pojedziemy tym lepiej.