Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam, ale widocznie Mosii nie chce ze mną gadać. W sobote cały czas odrzucała połączenie, dopiero wieczorem jakis facet odebrał i powiedział, że mam zadzwonic za godzine. Zadzwoniłam i nikt nie odbierał:roll:
A wczoraj calutki dzień miała wyłączony telefon:shake:

wrrrr jade do schronu, papapa:hand:

Posted

Nie widziałam jej.

Nie lubie baaa nie nawiedze dużego placu i nigdy go nie lubiałam. Przeciez te słabsze psy nie mają tam ani cienia szansy:shake:

A mosii dalej ma wyłączony telefon:roll:

Kolejne wpłaty
Spliter Ewa- 5
Wronowski Bartlomiej - 5
pp. Krajewscy - 20 zl
H.Szewczyk - 20 zl
A.Korban - 20 zl
JA Migdal -10 zl
M.Pacynska 5 zl
MI Malicka 5 zl
AK Duszczyk - 50 zl

Posted

gwen, w schronisku w Rudzie Śl. istnieje coś takiego jak duzy plac i prawdę mówiąc nie mam pojecia jak by można było ją tam szukać, żeby znaleźc :roll: Może pracownicy schroniska mają na to jakies sposoby, ale tam jest tyle psów, że jesli ona sama sie nie pokaże na widoku to cięzko będzie ją znaleźć....
Pianka, a może Justyna cos wie, pytałaś ją?

Posted

Nie wiadomo czy nikt jej nie widział, przecież Pianka nie jest codziennie w schronisku, a prawdę mówiąc myslę, że Mabel wcale nie ma ochoty się pokazywac ludzią.... :roll:

Posted

Nikt jej nie widział, bo nikt się nią nie interesuje, a ten plac jest za duzy, zebym sama go przeszła. Bo ja będe w jednym miejscu, a ona tymczasem z miejsca w którym jeszcze nie sprawdzałam przejdzie do miejsca gdzie sprawdzałam. I koło sie zamyka:roll:

A Justyna ma wolne, zdaje się, że dzisiaj ma być w schronie. To poczekamy az przyjedzie.

Posted

eria napisał(a):
nawet jak nie ma Mabel :roll: to pieniądze z akcji przydadzą się jakiejs innej bidzie :roll:

po pierwsze mam nadzieje że Mabel się szybko znajdzie
po drugie nie można by tych pieniedzy przekazać na co innego,( szczególnie tych z allegro) bo ludze tam kupuja cegiiełki na Mabel i podchodziłoby to pod oszustwo wg mnie:oops: ( nawet jesli tfu tfu tfu tfu, Mabel się nie znajdzie:-( )
Ale nie ma co dzielić skóry na niedzwiedziu,na razie. ja mam nadzieje ,że Mabel gdzies sie skryła tylko, i w koncu ktos ja wypatrzy, bo taka niewiedza jest męcząca.

Posted

agamika napisał(a):
po pierwsze mam nadzieje że Mabel się szybko znajdzie
po drugie nie można by tych pieniedzy przekazać na co innego,( szczególnie tych z allegro) bo ludze tam kupuja cegiiełki na Mabel i podchodziłoby to pod oszustwo wg mnie:oops: ( nawet jesli tfu tfu tfu tfu, Mabel się nie znajdzie:-( )
Ale nie ma co dzielić skóry na niedzwiedziu,na razie. ja mam nadzieje ,że Mabel gdzies sie skryła tylko, i w koncu ktos ja wypatrzy, bo taka niewiedza jest męcząca.

Pare ludzi a allegro naprawde przejęło się jej losem...musi się znaleźć...