Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justyna_wolontariat']U Mabel be zmian nie wychodzi z budy nie odbierałam bo dzis od 5 rana w schronisku siedziałam a dopiero co wróciłam..... pracy tam co nie miara dziennie po 8-10 psów przychodzi nie mówiac o szczeniakach...... które choruja......:(

najpierw zróbcie sobie kalkulacje kosztów jezeli chodzi o ten hoteli zeby potem nie mieć obaw ze nie będzie co z sunia zrobić.... jeżlei mogę doradzić...

Piszczie na dgm ile kto wpłacił ja też tak robiła w przypadku Zefirka ludzie chetniej dają......

Justyna ma racje.Trzeba wszystko przemyśleć.
Powtarzam moje pytanie- czy znajdą się osoby, które zadeklarują się, że będą wpłacały co miesiąc pewną kwote na hotelik?
Pianka- umieść w 1. poście wszystkie wpłaty, dzięki temu i ja będę wiedziała, czy os z allegro wpłaciły.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiulka']Współczuję, widzę, że u Was nie ma warunków na aż tyle psiaków. W naszym rzeszowskim schronisku też już jest przepełnienie, ale często jakiś pies idzie do nowego domku....

Pomocy dla Mabel!!

PS. No właśnie, ile trzeba pieniędzy? Jeśli coś mogę pomóc ;-)

dora w hoteliku kosztuje 18 zł i wzwyż...na razie mamy malutko pieniążków.każda kwota sie przyda.

Posted

Lista osób, które wpłaciły pieniążki na Mabel
Pawlus Grzegorz - 10 zl
Semkow Dominik - 10zl
Megi1 - 5 zl
godebek - 5 zl
Weiss Malgorzata - 5 zl
Izabela 124 - 5 zl
Anny Marii Dymek- 30 zl.

Czyli 70 zł.

Później Justyna ma za wino 90 zł

Deklarowały się jeszcze
zuzia-120 zł
madzia 20 zł (?)
AFN-100 zł

Razem jest 400;)

Musimy zebrać lepsza kwote, żeby nie było później, ze sobie nie radzimy z opłatami za hotelik. Ale jedno jest pewne jak ja ją wezme ze schroniska to ona już tam nie wróci, ja nie pozwole:mad:

Posted

[quote name='Pianka']Lista osób, które wpłaciły pieniążki na Mabel
Pawlus Grzegorz - 10 zl
Semkow Dominik - 10zl
Megi1 - 5 zl
godebek - 5 zl
Weiss Malgorzata - 5 zl
Izabela 124 - 5 zl
Anny Marii Dymek- 30 zl.

Czyli 70 zł.

Później Justyna ma za wino 90 zł

Deklarowały się jeszcze
zuzia-120 zł
madzia 20 zł (?)
AFN-100 zł

Razem jest 400;)

Musimy zebrać lepsza kwote, żeby nie było później, ze sobie nie radzimy z opłatami za hotelik. Ale jedno jest pewne jak ja ją wezme ze schroniska to ona już tam nie wróci, ja nie pozwole:mad:

W ciągu najbliższych dni będą wpłaty z allegro...w sumie z allegro na razie 125 zł

Posted

Izabela124. napisał(a):
Czy Mabel jest już w hoteliku czy nadal w schronisku?

Nadal w schronisku...mamy zbyt mało pieniążków.Pewna dobra osoba z allegro zalicytowała cegiełki na kwote 125 zł za co jej serdecznie dziękuje.

Mamy już tak jakby za prawie miesiąc pobytu.

Szukamy jednak tymczasu, kto pomoże? nawet płatnego

hotelik to ostateczność...

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
a sprawdzałyście w Mapie Pomocy Dogo? :roll:

Ja pisałam juz wczesniej o kilku osób, i PIanka pisała do reszty nie wiem czy miała jakis odzew

Posted

[quote name='MARCHEWA']mogę tylko zaproponować hotel u mosii w Częstochowie.

JA JESTEM ZA ! ! ! OBIEMA REKOMA ! ! !
U mosii dziewczyna odzyje i rozkwitnie, bo to wspaniala osoba ! ! !
Co myslecie o tym ? ? ?

mosii jest juz od dawna na Dogomanii.

Za chwilke przelewam obiecane 100 zl.
Oprocz tego za bazarek 20 + koszt przesylki.

Posted

[quote name='zuziaM']JA JESTEM ZA ! ! ! OBIEMA REKOMA ! ! !
U mosii dziewczyna odzyje i rozkwitnie, bo to wspaniala osoba ! ! !
Co myslecie o tym ? ? ?

Za chwilke przelewam obiecane 100 zl.
Oprocz tego za bazarek 20 + koszt przesylki.

ja tez bym była za, ale Pianka chce ja miec koło siebie, ale może przemysli to. Pianka ja na waszym miejscu skontaktowałabym się z mosii i porozmawiała.

Posted

[quote name='agamika']ja tez bym była za, ale Pianka chce ja miec koło siebie, ale może przemysli to. Pianka ja na waszym miejscu skontaktowałabym się z mosii i porozmawiała.

Ja tez o to prosze !
U mosii naprawde bedzie najbezpieczniejsza !
To bardzo doswiadczona osoba i jedynie na plus to Mabel wyjdzie !

Pieniazki juz przeslalam ( na konto, ktore mi podalas Jusstyna85 na PW ).

Posted

Też wpaciłam małego pieniążka na Mabel (na więcej mnie niestety na razie nie stać :oops: ) i poprosiłam o pomoc na zaprzyjaźnionym forum. Wiem, że już jest odzew a mam nadzieję, że to dopiero początek. Będzie dobrze! Musi!

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Pewna dobra osoba z allegro zalicytowała cegiełki na kwote 125 zł za co jej serdecznie dziękuje.
Edyta jeszcze raz baaardzo dziękuję!!! :loveu:

Posted

Justynak napisał(a):
Edyta jeszcze raz baaardzo dziękuję!!! :loveu:

JEJ ! Ja tez dziekuje ! I Tobie, JustynaK :loveu: !

Dziewczyny, zabierzcie ja juz z tego schroniska ... kazdy dzien to meka dla psiaka ....

Posted

Nie, nie to nie chodzi o to, żeby była blisko mnie tylko o to, żeby miał kto z nia pracowac. Jesli mosii zna sie na cięzkich przypadkach i będzie z nią pracowac jestem za.

Byłam w tym hotelu w katowicach. Sie tak wkurzyłam, że mnie normalnie szlag zaraz trafi:angryy:

Posted

Pianka napisał(a):
Nie, nie to nie chodzi o to, żeby była blisko mnie tylko o to, żeby miał kto z nia pracowac. Jesli mosii zna sie na cięzkich przypadkach i będzie z nią pracowac jestem za.

Byłam w tym hotelu w katowicach. Sie tak wkurzyłam, że mnie normalnie szlag zaraz trafi:angryy:

Wiec szybciutko pisz do mosii na PW i zaklepuj miejsce dla Mabel ( sa wakacje i moze brakowac miejsc ).

A co tam w tych katowicach nie tak bylo ? ? ?

Posted

Madzia bardzo dziekujemy:loveu:

Do mosii już napisałam, ogladałam też jej temat o hotelu;)

A teh hotel w Katowicach wrrrr baba robiła jakies problemy, ze to pies ze schroniska i że nie nauczony i czystości i chodzenia na smyczy. Ona do mnie gada, ze musi wychodzić na spacer bo ona nie będzie po niej sprzątac w kojcu:-o Co za kretynka, płaci się jej za to to nich sprzata:angryy:
Pani z która rozmawiałam przez telefon była o wiele milsza i powiedziała, ze nie ma problemu że to pies ze schroniska, a te babsko jakies problemy robi. Dobrze, ze nie zaklepywałam miejsca przez telefon:roll: