Ania_i_Kropka Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Jola trafiła do schroniska w tragicznym stanie, była skrajnie wychudzone, ledwo stała na łapkach. Miała problemy skórne. Jej sutki były wyciągnięte do samej ziemi. Sunia była wycofana, bała się ludzi, całe dnie spędzała w budzie. Teraz to zupełnie inna sunia. Jest grubiutka, skóra wygląda dużo lepiej. Psina zmieniła się także psychicznie, stała się towarzyska i kontaktowa. Sama podbiega do krat i wita ludzi. Tak wyględała Jola po podtuczeniu i podleczeniu skóry: Quote
Sula Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Hej, potrzebuje informacji o Wacku! Porobie mu ogloszenia, a ze troszke jest podobny do seterka to wrzucilam go na grupe w ktorej staramy sie pomagac seterkom :) Najlepiej informacjie o nim przeslijcie mi na maila sula101@wp.pl ewentualnie tutaj na pw :) Z gory dzieki! Quote
Jagoda1 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Sula napisał(a):Hej, potrzebuje informacji o Wacku! Porobie mu ogloszenia, a ze troszke jest podobny do seterka to wrzucilam go na grupe w ktorej staramy sie pomagac seterkom :) Najlepiej informacjie o nim przeslijcie mi na maila sula101@wp.pl ewentualnie tutaj na pw :) Z gory dzieki! ...a do "flat coated retriever" też podobny?;) Quote
Ania_i_Kropka Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Krótkie opisy psiaków: Wacek został oddany do schroniskarazem z kolegą bernardynem. Psiaki oddano ponieważ uciekały z terenu, któregomiały pilnować i włóczyły się po okolicy. Wacek jest bardzo energicznym iwesołym psiakiem. Na spacerze co chwilę podbiegał i nadstawiał głowę dogłaskania. W Schronisku nie sprawia problemów. Jak każdy młodzik jestniesforny. Ma ok 1,5 roku. Rocky i Fliper zostali oddani do schroniska przez właściciela.Psy mieszkały razem. W domu nie sprawiały problemów, były łagodne i grzeczne. WSchronisku nie przejawiają agresji. Jak to rottki ostrzegawczo szczekają gdyktoś podchodzi do kojca, ale spokojnie można do nich wejść. Na spacerach psy sąposłuszne i kontaktowe. Rocky ma ok. 6 lat, Fliper ok. 2 lat. Fliper jestdrobniutki Lucy to ok. 1,5 roczna, niezwykle urocza sunia. Jest łagodnai towarzyska. Jest wesoła i skora do zabawy. Baranek to ok. 3-4 letni pudelek. Jest niezwykle towarzyski iprzyjazny. Jest wesoły i energiczny. Kola ma ok. 4 lat. Jest łagodna i zrównoważona. Sunia jesttowarzyska i przyjazna Borys to ok. 2 letni owczarek niemiecki. Jest przyjazny, ale będziewymagał doświadczonego opiekuna, który będzie potrafił odpowiednie spożytkowaćjego energię. Jeżyk ma ok. roku. Początkowo jest nieśmiały, ale szybkoprzekonuje się do nowych ludzi. Jest łagodny i grzeczny, Biała ma ok. 1,5 roku. Jest nieśmiała, potrzebuje czasu, żebykomuś zaufać. Sunia nie umie chodzić na smyczy. Jest łagodna i bardzo uległa. Pimpek to niezwykle towarzyski i przyjazny starszy maleńki psiak.Jest wesoły i jak na swój wiek energiczny. Ma ok. 10 lat Kropek to ok. 2 letni średni mieszaniec. Jest łagodny itowarzyski. Jasia ma ok. 10 miesięcy. Jest nieśmiała, potrzebuje czasu,żeby zaufać. Sunia jest łagodna i wesoła. Dżimi to niezwykle radosny i towarzyski ok. roczna prawiejamniś. Jest kontaktowy i przyjazny. Dżimi kocha wszystkich i wszystko Sędzie to ok. 12 letnia spokojna i grzeczna, mała sunia. Początkowojest nieśmiała, ale gdy komuś zaufa pokazuje jaka jest kochana. Kudłacz ma ok. 4 lat. Jest energiczny i wesoły. Jest łagodny Rudi ma ok. roku jest kontaktowy i przyjazny. Jest weesoły iskory do zabawy. Quote
Sula Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Masz racje Jagodo! A jak wiesz po Seciku i do takich mam slabosc:P Quote
Sula Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Dziewczyny dajcie mi znac gdyby Wacek znalazl dom!:) Quote
Sula Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Dostalam jedna odpowiedz w sprawie Wacka na maila. Opisalam Pani sytuacje (zapytala ile pies kosztuje) i zadalam dwa pytania. Niestety nie lubie kiedy ludzie pisza zdania bez kropek, przecinkow i podpisu i nie uznaje tego za powazne, dlatego to moze byc po prostu falszywy alarm... Ale moze nie! Moze to ja jestem juz jakas ulomna ;) Quote
Doma17 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='Sula']Dostalam jedna odpowiedz w sprawie Wacka na maila. Opisalam Pani sytuacje (zapytala ile pies kosztuje) i zadalam dwa pytania. Niestety nie lubie kiedy ludzie pisza zdania bez kropek, przecinkow i podpisu i nie uznaje tego za powazne, dlatego to moze byc po prostu falszywy alarm... Ale moze nie! Moze to ja jestem juz jakas ulomna ;)[/QUOTE] Mam nadzieje, że jak nie ten domek to inny byle był by go znalazł. Trzymam za niego kciuki.;) Quote
beka Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Sula napisał(a):Dostalam jedna odpowiedz w sprawie Wacka na maila. Opisalam Pani sytuacje (zapytala ile pies kosztuje) i zadalam dwa pytania. Niestety nie lubie kiedy ludzie pisza zdania bez kropek, przecinkow i podpisu i nie uznaje tego za powazne, dlatego to moze byc po prostu falszywy alarm... Ale moze nie! Moze to ja jestem juz jakas ulomna ;) Eeee mam tak samo. I jeszcze to pytanie ile kosztuje, albo czy jest napewno za darmo... Quote
Sula Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 beka napisał(a):Eeee mam tak samo. I jeszcze to pytanie ile kosztuje, albo czy jest napewno za darmo... Ale ten ktos odpisal i mial sie odezwac w sprawie Wacka, cos sie ruszylo? Czy Wacek nadal szuka domu? Quote
beka Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 A Jasia? Ma dom czy nadal w schronisku? i co ze sterylką? schronisko sterylizuje czy nie? Quote
Sula Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Czy Wacek psiak w typie flata nadal szuka domu? Quote
Ania_i_Kropka Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 Wacek nadal w schronisku:shake: Jasia ma nowy dom. Schronisko sterylizuje suczki. Quote
Sula Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 dziekuję! :) przekazalam zainteresowanej Wackiem. Kciuki trzymam! Quote
Sula Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 "Witam Pisze w sprawie Pieska "Wacka" czy czeka on jeszcze na adopcje? Chyba juz sporo jest w schronisku min pół roku? Mógłbym Prosić jakieś informacje na temat pieska? adopcji? Jestem z Kętrzyna przedzwonie jeszcze wtorek, środa do Państwa. Czy w sobote jest możliwość odbioru pieska? Czy tylko w tygodniu?Jeszcze jedno czy potrzebne są wam ciuchy? bawełna ? przydadzą się do czyszczenia boksów czy czegokolwiek? Pozdrawiam Jakub Andre...." Taka wiadomość dostałam na temat ogłoszenia o Wacku z tablica.pl. Proszę powiedziec co odpisać ewentualnie podam maila do tego Pana komuś kto więcej udzieli informacji :) Quote
Ania_i_Kropka Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 Jeśli możaesz to prześlij maila na adres [FONT=Arial]mrowka-vet@wp.pl [/FONT][FONT=Arial]To mail Agaty, która jest na miejscu i ma bezpośredni kontakt ze schroniskiem[/FONT][FONT=Arial][/FONT] Quote
Recommended Posts