Alojzyna Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 bardzo, bardzo się cieszę :) :) :) powodzenia w nowym domku :) Quote
Randa Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Kora mieszka na dużej posesji, dobrze ogrodzonej. Rodzina 2 plus 3 (dwie dorosłe córki i syn kilkunastoletni) plus babcia-urocza, dobra starsza pani plus kilkumiesięczny szczeniak Odi, który zapowiada się na wielkiego psa. Domy 2- jeden starszej pani i drugi nowszy, ale żyją wszyscy w komunie. Ludzie dobrzy, zwierzolubni. Kora bardzo się spodobała, byli zachwyceni, mają nadzieję, zę będzie trochę szczekać, bo szczeniak jak dotąd szczekać nie chce. Kora wraz z Odim będzie mieszkała na zewnątrz, choć słabo to widzę...Przymiarki są, żeby mieszkała ze starszą panią. Odi jest bardzo nieokrzesany, skacze po ludziach i po Korze chciał robić to samo, ale Kora od początku zaczęła go ustawiać. Kora jak to ona witała wszystkich wylewnie, co im się bardzo podobało. Mam bardzo dobre odczucia po tej wizycie, to dobry dom. Wypatrzyli Korę w necie na Ogłaszamy.24pl. Zrobiłam kilka fotek, choć nie oddają tego ile radości było z zapoznania z Korą, trochę durnowato było mi ich fotografować. Mamy być w kontakcie. Bardzo dziękujemy Pipi oraz Ani za DT, Alojzynie - za pomoc wirtualną i wszystkim, którzy pomogli Korze i jej szczeniorom wydobyć się z bezdomności ( Evelin i Ani+Milva + Ulver, przepraszam, jeśli o kimś zapomniałam):loveu: Quote
Alojzyna Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Jaka Kora szczęśliwa :) czytając to i ogladając zdjęcia wraca wiara w człowieka i... sens robienia ogłoszeń, nawet jeśli po pierwszej edycji nie ma żadnego telefonu ;) to idę robić ogłoszenia dla kolejnej bidy ;) Quote
Pipi Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Mnie rowniez wrocila wiara, ze warto pomagac i trzeba oglaszac do skutku. Kora dlugo czekala, a wystarczył jeden trafiony telefon. Bardzo dziekuje Wszystkim za ofiarnosc, cierpliwosc wiare i pomoc. Trzymaj sie Kora, badz szczesliwa. Quote
Recommended Posts