Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ubocze,mamy tyle różnych informacji na różnych wątkach,że zapomniałam napisać o tym,że naszego Waldiego boli przednia,lewa łapa...trochę kuleje,bolą go stawy.Otrzymuje leki i już jest lepiej,choć jeszcze kuleje na łapę.

Posted

Czasem warto podawać przy charakterystyce psa też jego wagę. Suchy wyglądał na 30 kg, mokry na 20 :-) - a to spora różnica. Polecam umieszczanie takiej informacji w ogłoszeniach.
Czasem adoptujący szukają psów "na wagę". Ja n.p, nie wniosę do wanny psa 15-to kilogramowego :-)
Dlatego mój ma 12 kg .... i jakoś jeszcze sobie radzę.

Posted

[quote name='Agata Balu']Czasem warto podawać przy charakterystyce psa też jego wagę. Suchy wyglądał na 30 kg, mokry na 20 :-) - a to spora różnica. Polecam umieszczanie takiej informacji w ogłoszeniach.
Czasem adoptujący szukają psów "na wagę". Ja n.p, nie wniosę do wanny psa 15-to kilogramowego :-)
Dlatego mój ma 12 kg .... i jakoś jeszcze sobie radzę.[/QUOTE]

Witam serdecznie i...baaardzo się cieszę,że nasz Waldi ma nowych odwiedzających. :lol:Spróbuję podawać wagę przy okazji kolejnych ogłoszeń.Waldi wygląda na mniejszego bo został wyczesany...zimowe,brudne futerko dodawało mu wagi i...lat.Teraz wygląda na młodzieniaszka...:lol:

Posted

[quote name='UBOCZE']Fotki urocze!!!:lol::lol::lol::lol: Na nich widać, że Waldzio nie jest wcale duży i masywny.:lol: Pełen wdzięku chłopak...:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Masz rację urocze,Walduś wygląda super,jak wyrośnięty szczeniaczek.;)

• 2 weeks later...
Posted

Matko, gdzie Wy to schronisko macie? I łąka i woda - super. Co prawda nasze też ma świetną okolicę, ale i sąsiada fajnego. Jak tylko zobaczy psa poza schroniskiem, pisze donosy do Urzędu, policji i chyba nawet do proboszcza, że mu psy ugory wydeptują. Nic nie sieje, ale narzeka, że mu plony niszczą.