Olivin Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Waldi czuje się dużo lepiej ichętnie przyjmuje lekarstwa. Quote
UBOCZE Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Olivin napisał(a):Waldi czuje się dużo lepiej ichętnie przyjmuje lekarstwa. Jej, na co Walduś jest chory??? Quote
Romka Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Ubocze,mamy tyle różnych informacji na różnych wątkach,że zapomniałam napisać o tym,że naszego Waldiego boli przednia,lewa łapa...trochę kuleje,bolą go stawy.Otrzymuje leki i już jest lepiej,choć jeszcze kuleje na łapę. Quote
Olivin Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Śliczny pies. Ubocze odwiedził wczoraj Waldiego i stwierdził, że Waldi na zdjęciach wygląda na dużo większego psa niż w raelu. Quote
Romka Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Ale śliczny pycholek Waldiego...a brodzenie po wodzie, zdarzyło się Waldiemu po raz pierwszy.;) Quote
luka1 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 tak tylko zaglądam. Zmian nie widać, upał tylko z każdym dniem większy. Quote
Romka Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 A ja bardzo cieszę się Luka,że Cie widzę.:lol: Quote
luka1 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Na dogo wpadam i wypadam. Doba jakoś się kurczy. Quote
Romka Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Wadi znów brodził w stawie; ...powrót do schroniska: Quote
UBOCZE Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Zaraz przeniosę fotki słodkiego kudłacza...:lol::lol: Quote
luka1 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 witaj psie. Trochę leje więc korzystam że temperatura spadła troszeczkę, ale spać jeszcze nie można. Quote
UBOCZE Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Fotki urocze!!!:lol::lol::lol::lol: Na nich widać, że Waldzio nie jest wcale duży i masywny.:lol: Pełen wdzięku chłopak...:loveu::loveu::loveu: Quote
Agata Balu Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Czasem warto podawać przy charakterystyce psa też jego wagę. Suchy wyglądał na 30 kg, mokry na 20 :-) - a to spora różnica. Polecam umieszczanie takiej informacji w ogłoszeniach. Czasem adoptujący szukają psów "na wagę". Ja n.p, nie wniosę do wanny psa 15-to kilogramowego :-) Dlatego mój ma 12 kg .... i jakoś jeszcze sobie radzę. Quote
Romka Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='Agata Balu']Czasem warto podawać przy charakterystyce psa też jego wagę. Suchy wyglądał na 30 kg, mokry na 20 :-) - a to spora różnica. Polecam umieszczanie takiej informacji w ogłoszeniach. Czasem adoptujący szukają psów "na wagę". Ja n.p, nie wniosę do wanny psa 15-to kilogramowego :-) Dlatego mój ma 12 kg .... i jakoś jeszcze sobie radzę.[/QUOTE] Witam serdecznie i...baaardzo się cieszę,że nasz Waldi ma nowych odwiedzających. :lol:Spróbuję podawać wagę przy okazji kolejnych ogłoszeń.Waldi wygląda na mniejszego bo został wyczesany...zimowe,brudne futerko dodawało mu wagi i...lat.Teraz wygląda na młodzieniaszka...:lol: Quote
Romka Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='UBOCZE']Fotki urocze!!!:lol::lol::lol::lol: Na nich widać, że Waldzio nie jest wcale duży i masywny.:lol: Pełen wdzięku chłopak...:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Masz rację urocze,Walduś wygląda super,jak wyrośnięty szczeniaczek.;) Quote
luka1 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 http://podpaska78.wrzuta.pl/audio/2pTKcP0Ksib/happy_sad_-_jeszcze_jeszcze na dobry dnia początek. Och jak bym sobie pobrodziła w wodzie, gorąc okropny od samego świtu. Quote
Romka Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 I dzisiejszy a właściwie wczorajszy Waldi: no proszę,teraz to już lubi wchodzenie do wody: Quote
luka1 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Matko, gdzie Wy to schronisko macie? I łąka i woda - super. Co prawda nasze też ma świetną okolicę, ale i sąsiada fajnego. Jak tylko zobaczy psa poza schroniskiem, pisze donosy do Urzędu, policji i chyba nawet do proboszcza, że mu psy ugory wydeptują. Nic nie sieje, ale narzeka, że mu plony niszczą. Quote
Recommended Posts