Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z p. Iwoną, a nie z zainteresowanym Panem.Wiem, że Starsza Pani ma już pieska, pudelka,więc w razie czego do zaopiekowania byłyby 2 pieski, a nie 1....Nie uważam, żeby pytanie było niesmaczne. Tundra moze żyć i 16-18 lat, a na pewno jakieś 10-12. Jest psem b. żywiołowym, więc nie chcę też, żeby sprawiała starszej osobie kłopot swoim zachowaniem. Zostawiłam telefon, Pan ma sie do mnie odezwać w tym tygodniu. Bądźmy dobrej myśli, ale .... nic na siłę.... :-)

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie....Suńka jest nieduża (7-8 g wagi) i mimo, że b. żywiołowa, to chyba niezbyt kłopotliwa....Jeśli dobrze liczę, szwy ma już zdjęte, albo będzie miała zdejmowane dzisiaj, najdalej jutro... Jest młodziutka i śmieszniutka...Starsznei szkoda by było odwozić ją do schroniska...

Posted

biedna, jak pomysle, ze z ytm pocietym brzusiem pojdzie na blotko i zimno to az mi lzy leca:( tyle nieszczesliwych psiakow, a moj to tylko by jadl i jadl i jak mu odmowic? bo przeciez mogl byc w zimnym schronisku nadal...eh

Posted

Tundry nie widziałam przez tydzień i cóż za zmiana...
Panienka już nie ucieka, nie próbuje wyplątywać się z obroży, ładnie chodzi na smyczy i posłusznie wraca do lecznicy. Spuszczona ze smyczy szalała po lecznicy jak maleńki szczeniaczek.
Ta sunia da komuś masę szczęscia... Komuś kto wpuści ją pod swój dach i obdarzy uczuciem.
Jest niesamwoicie wesoła i bardzo energiczna... Na wspólnym spacerku z Nataszą, to Tundra była tą grzeczniejszą panienką...
Mysia mała...:loveu:

I ciągle bez domku...:placz:

Posted

cóż, gdyby nie to, że już mam trochę zwierząt w domu, to bym przygarnął biednego zwierza...
Jak to słusznie stwierdziła Pani KingaW to Tundra znacznie się poprawiła w swoim charakterze :cool1:

Posted

Melduję posłusznie - ferajna zaopatrzona wczoraj 2,5 kg ryżu z wiadomymi dodatkami.
Kinga Twój podopieczny z Placu Szembeka w kondycji, wg słów doktora, dobrej.
Nie miałam jak dowiedzieć się czegoś więcej bo akurat była sytuacja awaryjno-operacyna ( z płaczącymi właścicelami w poczekalni i biegającymi lekarzami) więc......... :shake:

Posted

Ok. To ja piątek, tylko że mi net rozłżczyło i dopiero teraz doczytałam. Żarełko mam już w garnkach pogotowane, tylko kwestia przełożenia i wymieszania. Czy wytrzyma do jutra? Jak tak, to jutro się zjawię dopiero.