Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo proszę o pomoc w rozreklamowaniu Tundry wszędzie, ale to wszędzie gdzie się da!!!!Ciotki! No! Byłam u Tundry w sobotę (zapłaciłam nasze zaległości)- jest radosna i kochana. Panie mówią, że nei przepada za wrzeszczącą dzieciarnią, facetami w kapeluszach i cyklistami....Ale jest niesamowicie radosną i kochaną psinką. Z lekkim ADHD, ale i tak przeuroczą.Błagam, poogłaszajcie psinkę jeszcze tam gdzie nie jest ogłaszana...

Posted

ja nie umieszczałam, czasu mi brakuje, bazarki mnie pożarły, praca z Karmelkiem mnie wykańcza, teściowa po wylewie w szpitalu- tylko płakać mi się chce ostatnio

Posted

Ja też uważam, dziewczyno, że odwalasz kawał dobrej robory! Dzieki Twoim ogłoszeniom tyle psów znalazło domy!
Także nie martw sie, nie łam, odpocznij, popatrz na wiosenny swiati....do roboty, bo my i psiaki Cię potrzebują! :eviltong:

Posted

Pojawiła się szansa na stały domek. Taki, o którym nawet nie śmiałam marzyć. Być może Tudi pojedzie do własnego domu już w sobotę. Choć to jeszcze pewne nie jest, nie boję się zapaszyć, bo i tak do Tundry nikt już chyba nie zagląda :-( (poza liką, ale lice już mówiłam)

Posted

ja tez sledze watek na bieząco ...rozpytuje kogo sie da pokazując zdjecie ....ale same wiecie jak to jest .....duzo sierotek a malo domkow.....ale zniechecac sie nie mozna ...bo i tak bywa ze czlowiek mysli tu na pewno nie ...a okazuje sie ze własnie tu tak :lol: .....trzymamy kciuki

Posted

Chciałam zwrócić nieśmiało uwagę, że dzięki temu, że Tundra pojechała do domu, zwolniło się miejsce w domu tymczasowym. I to w dobrym, sprawdzonym. Kto więc będzie następnym szczęśliwcem, przywiezionym ze schroniska?

Posted

eeee, no ja nie wiem, czy przywożenie psów ze schroniska do płatnych tymczasów to takie dobre rozwiązanie. No chyba że na rekonwalescencję po sterylce albo innej operacji. Tundra była ponad miesiąc w Warszawie, długi czas siedziała w klatce i nic nie zapowiadało tak dobrego zakończenia.

Posted

Dziewczyny, DT zwolniony po Tundrze jest potrzebny dla Pestki!!! Jej nowi Państwo mimo wielkiego nakładu pracy nie radzą sobie z nią.To jest sunia z potwornym lękiem separacyjnym - jak ich nie ma demoluje mieszkanie i wyje. Na działce zeżarła im rolety w oknach. A ci Państwo nie są w stanie zmienić trybu życia specjalnie dla psa. Mają działkę i jeżdżą na nią, zachowanie Pestki drastycznie pogorszyło się właśnie po weekendzie na działce.Państwo boją sie, że swoim zachowaniem nieświadomie tylko jeszcze utrwalają niewłaściwe zachowania suni... :-(Jestem w rozpaczy... Wczoraj jeszcze była mowa o tym, że dadzą radę jeszcze trochę o małą powalczyc, ale dzisiaj odebrałam dramatyczny telefon, żeby sunię zabierać.

Posted

Kinga, boję się, że Panie z domu tymczasowego, w którym była Tundra nie sprostają problemowi opieki nad Pestką. Efekt będzie taki, że Pestka u nich coś zniszczy i będzie trzeba pokrywać szkody, a na dodatek te Panie nie przyjmą później innego psa. Trzeba kogoś bardziej doświadczonego, bo sama wiesz, jakie są te kobiety...

• 3 weeks later...