Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tundra to mała sunia z ostrowskiego schroniska, która przyjechała wczoraj na sterylizację do lecznicy na ul.Tatarkiewicza.
Niby zwykła, niepozorna, a jednak ma w sobie to coś, co przyciąga. Tundra bardzo chce nawiązać kontakt z człowiekiem.
W samochodzie zachowuje się grzecznie, o tak :-)

Za około 10 sunia będzie miała zdjęte szwy po zabiegu i jeśli do tego czasu nie znajdzie się dla niej dom tymczasowy, wróci do schroniska.
Czy znajdzie się ktoś, kto ją przed tym uchroni?

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tundra już po zabiegu. Samopoczucie chyba dobre - dochodzi do siebie w lecznicy.
Za kilka dni śliczna panienka gotowa będzie do przeprowadzki do domku :loveu:
Domku gdzie jesteś?

Posted

esperanza napisał(a):
Kurcze szkoda, że się biedna tak zestresowała, bo w schronisku , była bardzo nastawiona na kontakt a człowiekiem.

Może ja ta klatka tak zestresowała?Albo jeszcze po sterylce troszku była kołowata w sobotę, nie wiem...Albo na taki moment trafiłam jej zwałki jakiś...

Posted

Kinga , dziewczyny powiedzcie mi cos blizej o Tundrze ..ile ma lat , jak zachowuje sie do innych zwierząt . Do Iwony do sklepu przychodzi pan po karme i powiedział ze jego mama w Sochaczewie ma pudelka i chcialaby jeszcze jakiegos malego pieska ...on by zawiozl ...tak mysle ze moze zaproponowac Tundre ....ale musze cos o niej wiedziec ...akurat po sterylce nadawalaby sie do pudelka bez komplikacji :evil_lol: ... moze by sie udalo dzieciaczynie nie wracac do schroniska :placz:

Posted

Hania, mogę podzrucić 'resume' Tundry do p. Iwony do sklepiku w sobotę....Tundra ma 1-1,5 roku. Żywe srebro... Starsznie lgnie do ludzi, wścibska panna. Trzeba tylko na nią uważać bo uwielbi się wyplątywać z obroży, tudzież szelek...

Posted

to wiek byłby dobry bo facet tak chcial do dwoch lat najlepiej ...tylko sie boje tego wyplatywania ....kurcze zeby nie dala dyla ...tam jest ogrodzony ogrodek ...ale .... a jak do psow nie zjadlaby pudla .... Jak mozesz podejsc do Iwony to dobrze on bedzie jutro albo pojutrze to by zobaczył . Wiesz gdzie urzeduje Iwona ?