esperanza Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Tundra to mała sunia z ostrowskiego schroniska, która przyjechała wczoraj na sterylizację do lecznicy na ul.Tatarkiewicza. Niby zwykła, niepozorna, a jednak ma w sobie to coś, co przyciąga. Tundra bardzo chce nawiązać kontakt z człowiekiem. W samochodzie zachowuje się grzecznie, o tak :-) Za około 10 sunia będzie miała zdjęte szwy po zabiegu i jeśli do tego czasu nie znajdzie się dla niej dom tymczasowy, wróci do schroniska. Czy znajdzie się ktoś, kto ją przed tym uchroni? Quote
beam6 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Tundra już po zabiegu. Samopoczucie chyba dobre - dochodzi do siebie w lecznicy. Za kilka dni śliczna panienka gotowa będzie do przeprowadzki do domku :loveu: Domku gdzie jesteś? Quote
esperanza Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Podnoszę. Są jakieś wieści, co u suni? Quote
KingaW Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 No siedzi sobie taka troszku dzikawa w kaltce. Nie wyje, nie szczeka, nie robi zamieszania. Ale widać, że ma stresa.Od strony medycznej wsio O.K. Quote
esperanza Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Kurcze szkoda, że się biedna tak zestresowała, bo w schronisku , była bardzo nastawiona na kontakt a człowiekiem. Quote
mulinka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 może napiszcie w tytule, że jest po sterylizacji i że za kilka dni wróci do schroniska, co o tym myślicie? Quote
mulinka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 pokaż się wszystkim Tundra :) imię Tundra sugeruje, że ona jest dużą sunią a to przecież mała psineczka Quote
KingaW Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Malutka-zaplutka....Bidna się zapluła w drodze z Ostrowi do W-wy.... Quote
KingaW Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 esperanza napisał(a):Kurcze szkoda, że się biedna tak zestresowała, bo w schronisku , była bardzo nastawiona na kontakt a człowiekiem. Może ja ta klatka tak zestresowała?Albo jeszcze po sterylce troszku była kołowata w sobotę, nie wiem...Albo na taki moment trafiłam jej zwałki jakiś... Quote
mulinka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 śliczna czarno-biała Tundra prosi o domek - mamy tylko kilka dni !!! Quote
KingaW Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Czy wszsycy widzieli Tunderkę dzisiaj w TV?Pokazywałam nawet jej brzuszek! Quote
mulinka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 ja nie widziałam ale może ktoś się w suni zakocha po jej udanym debiucie telewizyjnym :loveu: Quote
esperanza Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Szkoda, że nie widziałaś tego z naszej strony, jak Tundra wstydliwie łapkami się przykryła :lol: A tak w ogóle to dzwonię do Cię :razz: a ty nie odbierasz... Quote
Wilejkaros Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 KingaW,daj znać czy ta pani, która dzwoniła do TV o Tundrę, jest nadal chętna? Quote
KingaW Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Pani nie chciała Tundry! :-(Pani chciała szczeniaczka pani Popek.Ludzie są beznadziejni. Quote
gdgt Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 to beznadziejnie. nie mam słów. wyślę tundrę do GW Quote
Wilejkaros Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Brak mi słów. Nie wiem czy to z powodu tej pani czy pomysłu Popek? Muszę gdzieś o tym napisać... Quote
ronja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 a ona ma allegro?jeśli ktoś podrzuci tekst, wystawię allegro i dalej w net puszczę Quote
mulinka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ronja napisał(a):a ona ma allegro?jeśli ktoś podrzuci tekst, wystawię allegro i dalej w net puszczę odpiszcie !!! Quote
hankag Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Kinga , dziewczyny powiedzcie mi cos blizej o Tundrze ..ile ma lat , jak zachowuje sie do innych zwierząt . Do Iwony do sklepu przychodzi pan po karme i powiedział ze jego mama w Sochaczewie ma pudelka i chcialaby jeszcze jakiegos malego pieska ...on by zawiozl ...tak mysle ze moze zaproponowac Tundre ....ale musze cos o niej wiedziec ...akurat po sterylce nadawalaby sie do pudelka bez komplikacji :evil_lol: ... moze by sie udalo dzieciaczynie nie wracac do schroniska :placz: Quote
KingaW Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Hania, mogę podzrucić 'resume' Tundry do p. Iwony do sklepiku w sobotę....Tundra ma 1-1,5 roku. Żywe srebro... Starsznie lgnie do ludzi, wścibska panna. Trzeba tylko na nią uważać bo uwielbi się wyplątywać z obroży, tudzież szelek... Quote
esperanza Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Wystawię Tundrę na allegro wieczorem, bo teraz gonię w piętkę, a do tego weny mi brakuje. Dlaczego doba nie ma 48 godzin :roll: Quote
hankag Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 to wiek byłby dobry bo facet tak chcial do dwoch lat najlepiej ...tylko sie boje tego wyplatywania ....kurcze zeby nie dala dyla ...tam jest ogrodzony ogrodek ...ale .... a jak do psow nie zjadlaby pudla .... Jak mozesz podejsc do Iwony to dobrze on bedzie jutro albo pojutrze to by zobaczył . Wiesz gdzie urzeduje Iwona ? Quote
Recommended Posts