beam6 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Nataszko - czas na :painting: spacerek na pierwszą :loveu: Quote
pusia2405 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Dlaczego nikt do Nataszki nie zagląda??:cool3: Quote
*Gajowa* Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Zaglądam, zaglądam bo bardzo mi się podoba Nataszka ale niewiele z tego wynika... Quote
Wilejkaros Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Nataszka miała być dzisiaj zabrana do DT i nic z tego. O 15 nadal siedziała w lecznicy, wygłaskana przeze mnie nie bardzo wyrażała chęć na pozostanie w klatce. Gdzie ten DT? Quote
gdgt Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Nataszka jest już w domu tymczasowym, w samochodzie była bardzo spokojna, ale w domku trochę mniej: po schodach weszła przestraszona, ale jak zobaczyła błyszczący parkiet to wpadła w panikę! nogi jej się rozjechały na wszystkie strony, oczy zrobiły sie duże, kuper cały się trząsł. Dała sie przekupić miską karmy... A propos - zabrałam torbę karmy z tatarka. Tak kazała Fela. Jednak tej karmy nie jest za wiele, więc jeśli ktoś ma na zbyciu to proszę o pomoc. No i najważniejsze: potrzebna smycz dla Nataszy! Ja komuś pożyczyłam moją zapasową i już teraz nie wiem komu. Na razie Natasza ciągnie na takiej cienkiej smyczy, a Marta frunie za nią po całym muranowie. Kto ma mocną smycz albo szelki? Quote
gdgt Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Laro, z szelkami na razie się wstrzymam. Może odzyskam moje, które pozyczyłam z kolei SIenie. Myślę, że tej karmy juniora szkoda dla dużych psów. Lepiej, żeby trochę poczekała na szczeniorka w potrzebie, bo z kolei szczeniaki nie zjedzą innej (a przynajmniej nie tak chętnie :-) ) Quote
KingaW Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Lara, Gdgt, przepraszam, ale o czym Wy gadacie. A mało to szczeniaków mamy? :roll: Po pierwsze Siena (O.K. póki co jeść nie może normalnej karmy, ale za chwilę już pewnie będzie mogła), po drugie Kamyczek, na transport którego czekam i dla którego mam DT w W-wie. I właśnie karma jest b. potrzebna! Co do smyczy i szelek - Lara powiedz jak wyglądały, to je z lecznicy zabiorę. A w ogóle zabierając Nataszę z lecznicy można było spytać, czy mozna jakąś smych wziąć. Po co Tworzyć sztuczne problemy. Quote
gdgt Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 No nie wiem, czy ta karma będzie taka dobra dla Sieny. Ziarna sa wielkości pół cm, a Siena z tego co słyszałam fest baba. A o smycz nie miałam kogo pytać w lecznicy, bo nikt nie miał wtedy czasu... Quote
KingaW Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 gdgt napisał(a):No nie wiem, czy ta karma będzie taka dobra dla Sieny. Ziarna sa wielkości pół cm, a Siena z tego co słyszałam fest baba. A o smycz nie miałam kogo pytać w lecznicy, bo nikt nie miał wtedy czasu... Trza było capnąć pierwszą z brzegu, nafajniejszą i w nogi....:evil_lol: Quote
gdgt Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 BYłam dziś u Nataszki, sunia jest przytulaśna i szczęśliwa!!!! Bardzo przyjaźnie reaguje na psy, koniecznie chce się z nimi bawić, na koty nie reaguje wcale, a najchętniej wystawia każdemu brzuszek do głaskania. Brzuszek jest już prawie zagojony, Natasza już nie obgryza ogona, tylko kostki, które dostaje :-) Quote
KingaW Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 To jest najcudowniejsza sunia, jaką znam...No, oczywiście oprócz mojej Ferguni....No i jeszcze Tundi jest kochana, no i oczywiście mała Sienka... Quote
gdgt Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 taaaa... wszystkkie są kochane! A jutro chyba Nataszka będzie miała odwiedziny! Quote
jayo Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 dziewczyny, macie moze jakies nowsze zdjatka Nataszy? chcemy podeslac potencjalnemu domkowi.. Quote
gdgt Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Na stronie 3 czyli tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46032&page=3 są zdjęcia Nataszy sprzed miesiąca. Dziewczyna się nie zmieniła. Quote
gdgt Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Marta mi dziś opowiedziała, jak Natasza ją zaczepia. Natasza nie wchodzi do sypialni Marty (za mała? za ciemna?), więc żeby ją obudzić najpierw zapuszcza do pokoju żurawia, a pjeśli to nie skutkuje - wchodzi na kanapę w salonie, choć wie, że jej nie wolno. Jeśli Marta nadal nie reaguje, schodzi z kanapy i ponownie zapuszcza żurawia... Poza tym nie rzuca się już na jedzenie (śniadanie je dopiero o 12, choć miska czeka pełna!), i mniej już ciągnie na spacerach. Słuchajcie, kto pożyczy dobrą, mocną smycz? Quote
esperanza Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 A widziałyście ogłoszeni Nataszy w "Moim Psie"? KingaW trzymam kciuki, by było dużo odpowiednich telefonów :cool3: Ja niestety nie mam smyczy dla Nataszy. Quote
KingaW Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 esperanza napisał(a):A widziałyście ogłoszeni Nataszy w "Moim Psie"? KingaW trzymam kciuki, by było dużo odpowiednich telefonów :cool3: Ja niestety nie mam smyczy dla Nataszy. Do mnie nikt nie dzwonił od dawien dawna w sprawie jakiegokolwiek psiaka...:-(GDGT - poproś Martę, żeby kupiła jakąś najtańszą aczkolwiek przyzwoitą smycz i wzięła fakturę na nasze Stowarzyszenie (wszystkie dane są na naszej stronie).Oddamy jej kasę.Jak smyczy nie ma to ich po czarodziejsku nie rozmnożymy przez pączkowanie, czy fragmentacje plechy........... ;-). Trza kupić. Quote
Wilejkaros Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Qrde, a był kiedyś taki świetny tydzień, co to Gryzia znalazła domek i Kubuś. I King wtedy też, ale tylko na chwilkę. Quote
beam6 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 I znowu taki dzień nadejdzie - wcześniej :multi: lub później :mad: ale napewno :loveu: Quote
ara Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Też o tamtej wspaniałej serii ostatnio myślałam... ale wierzę, że za chwilę na taką samą załapie się Nataszka:loveu: i Lili:loveu: i Alfred:loveu: i Cypisek:loveu: i inne nasze bidy... Quote
beam6 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Natasza - Ty też cóś zrób w temacie - wędruj na pierwszą ! Quote
gdgt Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Natasza miała dziś bardzo poważną wizytę. Wszyscy trzymamy kciuki za tę jedyną słuszną decyzję! Quote
Recommended Posts