ciumaszek1 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 (edited) Śpij,piesku,śpij.Już odpocząć trzeba. Może będziesz miał swój kawałek nieba. Może będzie tam piękniej niż tu teraz. może spotkasz tych,których tu już nie ma... Śnij,piesku,śnij,w snach jest zawsze pięknie. Ciepły dom,miejsca dość na Twe wierne serce. Przyjdzie czas spotkać się,potarmosić uszy lub znowu na spacer gdzieś razem wyruszyć... Lecz dziś sobie śnij...Czas osuszy łzy... Edited May 26, 2012 by ciumaszek1 Quote
Paulina87 Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Dzwoniłam do kierowniczki. Kabanos pewnego dnia źle się czuł, cały czas piszczał, widać było, że coś go boli, przyjechał weterynarz, dał mu zastrzyki jakieś leki, następnego dnia rano pracownicy zobaczyli, że leży, cały się trzęsie, ściana była osrana... wezwali weterynarza, który podjął decyzję o uśpieniu. Quote
Kasia77 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Paulina87 napisał(a):Dzwoniłam do kierowniczki. Kabanos pewnego dnia źle się czuł, cały czas piszczał, widać było, że coś go boli, przyjechał weterynarz, dał mu zastrzyki jakieś leki, następnego dnia rano pracownicy zobaczyli, że leży, cały się trzęsie, ściana była osrana... wezwali weterynarza, który podjął decyzję o uśpieniu. boże, biedny pies, taka śmierć straszna w bólu i samotności tak mi przykro pieseczku :(:(:(:( Na SOS jamnikom jest taki dziadzio 14lat z Łodzi, nie wiem czy pokazany był na wątku jamników, może on będzie miał więcej szczęścia Quote
anica Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Już nie cierpisz! ... Kabanosku tak bardzo przepraszam ,że nie zdąrzyliśmy ... wybacz .. nawet na zdjęciu.. nie potrafię spojrzeć w Twoje oczy :-(:-(:-( Odpoczywaj w spokoju za TM.. bez bólu... Quote
jofracy Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Kabanosku, w schronisku jest taki jamniczek, któremu może zdążymy pomóc, jeśli się zmobilizujemy... Tutaj jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227474-Bruno-jamnik-dziadziu%C5%9B-nie-przetrwa-d%C5%82ugo-w-schronisku?p=19175673#post19175673 i wydarzenie na FB: https://www.facebook.com/events/395304160511096/ Quote
Paulina87 Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Kierowniczka mówiła, że kiedy weterynarz usypiał Kabanosa, psy w schronisku zaczęły wyć... one chyba czuły. Quote
anica Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Paulina87 napisał(a):Kierowniczka mówiła, że kiedy weterynarz usypiał Kabanosa, psy w schronisku zaczęły wyć... one chyba czuły. Tak ! wiedziały! to ten.. inny wymiar?.. telepatia?.. nie umiem tego nazwać.. Quote
Recommended Posts