Faust Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 jak w temacie znacie tego sedziego ???/ sedzine :P ocenia mamlamuty w krakowie i jestem Ciekawa kto to co to jak to ?? pozdrawiam :) Quote
Dream Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Oceniał nas kiedyś, stwierdził, że żaden pies mu się nie podoba i żaden nie dostanie CACIBa Quote
Faust Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 to ja jzu po ocenie dawno i moge napisac :) Bardzo mily sedzia usmiechniety maca bardzo dokladnie i mocno :) czasem za to oberwal w reke czasem za lekkie burkniecie wywala z ringu agresji mowi stop :) Quote
Talagia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 czy ktos wie, czy ten pan jest dentysta? :oops: Quote
Atik Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Temat już jest tutaj http://www.dogomania.pl/forum/f446/lokodi-csaba-zsolt-111425/ Quote
kinnia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 hmm szukałam wcześnie i nie znalazłam..... Proszę tak to o usuniecie tego wątku. Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ktos cos wie jeszcze na temat tego pana ?? Quote
simbik Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 A czy ktoś się orientuje jakie preferuje psy: mocniejsze, grubej kości czy lżejsze w typie? Quote
Tecia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Nas ten Pan sędziowal 4 razy. Dwa razy w ringu a dwa razy na BIS-ach. Jedno wiem na pewno - ruch dla tego Pana to niezwykle ważna rzecz ! I jest dość konsekwentny w swoich wyborach. Quote
Adara Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Czy ktoś był u tego sędziego[TABLE] [TR] [TD="width: 100%, colspan: 2"][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 87%"] [FONT=Tahoma]CSABA ZSOLT LOKODI (ROM) [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT][/TD] [/TR] [/TABLE] jak ocenia?????? Quote
Tascha Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Ja byłam- z pinczerami.Bardzo miły pan, mówi dobrze po angielsku. Ocenia dosyc dokładnie, spokojnie ale w dobrym tempie. Zwraca uwage i na ruch i na budowe i na sposób prezentacji.Wazny jest dla niego wyraz głowy u danego psa , przynajmniej w mojej rasie. Przy porównaniu kilku osobników w ringu.czy do caciba, czy boba, na zmiane biega sie i ustawia psy, czasami kilka razy. Jest bardzo uprzejmy- mielismy do wystawienia kilka róznych ras, w tym jeden pies była jako jedyny na wystawie, bez problemu zgodził sie ocenic go gdy nam bedzie pasowało. Natomiast bardzo nie lubi osób awanturujacych sie i niegrzecznych /była taka sytuacja przy innej rasie/. Ja odniosłam bardzo pozytywne wrazenie o tym sedzim. Quote
Recommended Posts