KasiaT Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 saba&mlis napisał(a):Czekamy... czekamy...;) i my też czekamy:eviltong: Quote
ktiger Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 KasiaT napisał(a):i my też czekamy:eviltong: i my też :) Quote
Milla.j Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Dzisiaj Klarę czekają odwiedziny ElzyMilicz. Może potem zobaczymy jakieś fotki?:lol: Quote
KasiaT Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='milla.j']Dzisiaj Klarę czekają odwiedziny ElzyMilicz. Może potem zobaczymy jakieś fotki?:lol: To zapewne fotorelacja niedługo będzie Quote
saba&mlis Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 ktiger napisał(a):zdecydowanie jakieś fotki będą :) tylko kiedy ;) Quote
ktiger Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 jak się tylko pojawią to od razu zamieszczę :cool3: Quote
AgaGP Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Wiola miała okazję poznac Klarę, oto co napisała o dziewczynce: Miałam okazję wczoraj pomiziać puchatą Klarunię Piękna z Niej babeczka i niesamowicie zapatrzona w Izę Pięknie dogaduje się z Milunią i Beniem , ale niesfornych psich gości potrafi "poczęstować" szczypawką Quote
ktiger Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 miło się czyta takie wieści - to jeszcze nowy domek dla Klary poproszę :loveu: Quote
KasiaT Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 ktiger napisał(a):miło się czyta takie wieści - to jeszcze nowy domek dla Klary poproszę :loveu: I ja też,ja też Quote
AgaGP Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Oto najnowsze wiesci z DT Klary, które dzis przekazała nam ElazaMilicz: W środę wieczorem pojechałyśmy do Fszutów. Następnego dnia czekało nas spotkanie w przedszkolu, z dziećmi z grupy Emmy. Gdy zjawiłyśmy się na miejscu dziewczynki już spały. Powitali nas Iza z Radkiem i trzy ogony. Klara bardzo już przywykła do Fszutow. Zna doskonale zasady panujące w domu. To bardzo mądra i posłuszna sunieczka. Dla niezorientowanych to berneński grymas wyrażający miłość do człowieka. Następnego dnia rano dołączyła do nas Nike. Quote
AgaGP Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Oto kilka najnowszych zdjęć Klary: Kilka zdjęć z rodzinnego spacerku Klara bardzo polubiła wodę i gdy tylko widzi jeziorko od razu do niego się ładuje Po ochłodzeniu się - czas na penetrację terenu Jak widać na zdjęciach Klara to berneńczyk a nie bernardyn i wzrostem odpowiada osobnikom swojej rasy. Co do uczuć do innych organizmów - ma ona dużo miłości i dla tych dwunożnych i tych czteronożnych (nawet dla naszej świnki morskiej) - nie mamy kota. Quote
AgaGP Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Jeszcze kilka zdjęć naszej dziewczynki - prawda, że jest PIĘKNA Quote
KasiaT Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Przepiękna dziewczynka i w jakim doborowym towarzystwie:loveu: Quote
ktiger Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 na tym zdjęciu Klara wygląda jak prawdziwa Dama :loveu: Quote
AgaGP Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Dzis ElzaMilicz napisała: Potwierdzam, że Klara schudła. Lekarz ma rację, bo najtrudniej jest zgubić tłuszczyk, który prawie nie waży. Klarcia to swoiste perpetuum mobile. Do bramy biega tak samo często jak Mila i Benio. A pochłania dziennie połowę tego co moja zabiedzona Meda. Quote
saba&mlis Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Wreszcie mozna sie na piekna panienke napatrzyc :loveu: Quote
ktiger Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 to jeszcze dorzucam dzisiejsze wieści z DT u Fszut: ...ja też dostrzegam to wspaniałe wcięcie, co potwierdziła waga u weta (byliśmy w piątej tj. 1 czerwca na szczepieniu p/wściekliźnie). Po ok. 2 tygodniach Klarusia straciła kilogram, a jak powiedział wet. pierwszy kilogram jest najgorzej stracić - więc pierwsze koty za płoty . Quote
saba&mlis Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Jak dla mnie, Klara jest doskonala (niezaleznie od wagi) Quote
ktiger Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 saba&mlis napisał(a):Jak dla mnie, Klara jest doskonala (niezaleznie od wagi) :loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
KasiaT Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Super wiadomości-najtrudniej jest zgubić pierwszy kilogram,niedługo z nadwagi pozostanie tylko wspomnienie. Nieustannie trzymam kciuki za dobry domek. Quote
ktiger Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 KasiaT napisał(a):Super wiadomości-najtrudniej jest zgubić pierwszy kilogram,niedługo z nadwagi pozostanie tylko wspomnienie. Nieustannie trzymam kciuki za dobry domek. Przy takich ćwiczeniach dziewczyna będzie niedługo robiła jako modelka :loveu: Quote
ktiger Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 mam taką cichą nadzieję, że może niedługo znajdzie się ten wymarzony dom dla Klary.... Quote
Recommended Posts