rakija99 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Już niedługo wiosna, i może porozmawiamy o opalaniu? Naga skóra jest bardzo wrażliwa. Jak zabezpieczacie swoje naguski? Quote
Agama Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Rakija witam na forum:lol: przedstaw nam swojego grzywka ,co do zabezpieczania skory to kremy z filtrem Quote
Natalia:) Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 rakija99 napisał(a):Już niedługo wiosna, i może porozmawiamy o opalaniu? Naga skóra jest bardzo wrażliwa. Jak zabezpieczacie swoje naguski? Najlepiej przed wyjściem nasmarwać grzywkę kremem do opalania z dużym filterem. Ps. Gdzie sie podziała ta wiosna !! Quote
Solange Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ja smaruję Dinara kremem z filtrem 35, ale większe też mogą oczywiście być. Wydaje mi się jednak, że nie ma potrzeby smarowania psa, gdy słońce nie świeci jeszcze zbyt ostro. Quote
Natalia:) Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ja tam też nie smaruje jak jest wiosna... Tylko w lecie jak jest mocniejsze słońce... Quote
macsow1 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Natalia:) napisał(a):Ja tam też nie smaruje jak jest wiosna... Tylko w lecie jak jest mocniejsze słońce... a ja mojego nie smaruje :diabloti: i na przedzialku powstają plamki :) Natalciu na jakich wystawach bedziesz z michalkiem? Quote
Light of Shin-Ra Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Gdzie macie tę wiosnę. Dajcie trochę bo u mnie minus 10 mrozu i nie o kremie z filtrem myślę ale i polarku dla nagusa.:placz: Quote
AiK Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Han Sharn napisał(a):Gdzie macie tę wiosnę. Dajcie trochę bo u mnie minus 10 mrozu i nie o kremie z filtrem myślę ale i polarku dla nagusa.:placz: u nas wiosna +6 byłam z dziewczynami w parku dwie godziny słoneczko świeciło było super sporo fajnych zdjęć zrobiłam jak jutro tak będzie to jadę na plażę pospacerować w moim ogrodzie wyszły tulipany lilje i krokusy Quote
Dygotka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 U mnie to samo .. I gdzie ten snieg ? :shake: Gdzie ta zima ? :shake: Bynajmniej nagusy się cieszą :evil_lol: Quote
Natalia:) Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 macsow1 napisał(a):a ja mojego nie smaruje :diabloti: i na przedzialku powstają plamki :) Natalciu na jakich wystawach bedziesz z michalkiem? Ojj jeszcze nie wiem, ale napewno w Opolu... Trzeba resztę omówić z tymi z góry ;) Quote
AiK Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Natalia:) napisał(a):Ojj jeszcze nie wiem, ale napewno w Opolu... Trzeba resztę omówić z tymi z góry ;) u nas wiosna zawitała na całego żonkile w ogrodzie i krokusy zakwitły tylko pogoda coś się popsuła i pada:placz: Quote
lalunia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 nio w olsztynie też pada ale nie mogę się doczekac przyszłego tygodnia bo jadę do iwonki z raju dla zwierząt do piły jupiii Quote
Recommended Posts