Lady_Amaltea Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 (edited) Asaja - imię schroniskowe. Około 7letnia suczka husky. Tatuaż w pachwinie. Zmętnienie soczewki prawego oka prawdopodobnie stary uraz. Sunia zadbana. Duża blizna typu cesarki albo sterylki czy tam jakiejś operacji brzusznej. Ułożona, spokojna. Biegała po Pogoni z rudym małym pieskiem. Znaleziona dnia 27.04.12r. KTOŚ ROZPOZNAJE PSA? Edited December 10, 2012 by Lady_Amaltea Quote
d_orka Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Tatuaż czytelny? Może da się ustalić hodowlę i właściciela? Quote
Lady_Amaltea Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 He he noo eee moja wiedza na temat wyglądu tej rasy jest powalająca, więc jest to MALAMUT ... poza tym d_orka niestety suczka ostatnio musiała nieźle przytyć i tatuaż rozjechał się kompletnie :( Quote
d_orka Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Być może to suczka z tego wątku ... http://www.dogomania.pl/forum/threads/226080-Sosnowiec-b%C5%82%C4%85ka-si%C4%99-suka-w-typie-malamuta-lub-du%C5%BCy-hasior Quote
Lady_Amaltea Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 dzięki :) ale niewiele mi to pomaga. Tylko tyle, że jestem załamana, że mogła się tyle błąkać ale nie wyglądała na taką co głodowała od tygodnia. A poza tym byłam z nią dziś na spacerze :) istny aniołek uwielbiający taplanie się w wodzie :) Quote
Lady_Amaltea Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Człowieki z Sosnowca, najlepiej okolice Zamenhoffa albo Porąbki -> szukamy właściciela suni. Poza tym ludziska ze schroniska w Mysłowicach -> KOJARZY JĄ KTOŚ? Quote
Lady_Amaltea Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 Mamy nr czipu i co z tego skoro schronisko z którego jest czip nie chciało współpracować? A więc sprawa zamknięta. Właściciel nieodnaleziony. a Asaja a konkretnie MIKRA jest w DT we Wrocławiu załatwionym przez naszą niezawodną panią koordynator od SOS HUSKY :) Quote
Recommended Posts