Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałabym kupić frisbee dla mojej suczki, ale nie wiem jakie. Od razu mówię że na przyszłość! Na razie jesteśmy na etapie wdrażania w ten temat, ale chciałabym już kupić na zapas jakieś frisbee. (Wiem że na pewno jedno nie wystarczy, tylko co najmniej 8 (chyba)). Więc moje pytanie jest takie: Jakie będzie odpowiednie?
eurablendy (czy jakoś tak...), czy inne?
Z góry dziękuję za odpowiedzi! :multi::loveu:

Posted

Z mojego krótkiego doświadczenia wiem, że Frisbee trzeba dobrać do psa ;) Nasze pierwsze Frisbee to Competition standard ;) psiak świetnie się nim bawił obecnie frisbee jest makabrycznie zgryzione ;) Kupiłam nowe Hero Air i dochodzę do przekonania, że frisbee marki Hero to naprawdę świetne dyski ;) lot stabilny psu łatwo złapać go w pysk, jest dość miękkie, ale dopiero po tygodniu używania pojawiły się pierwsze ślady zębów;)
Oczywiście nie ma co na to patrzeć bo każdy psiak pozytywnie nakręcony na Frisbee po prostu będzie je niszczył ;)

Posted

alicja.kolano wielkie dzięki! Bardzo mi w tym pomogłaś. Co do śladów zębów na dysku to się nie przejmuję, bo wiem że to normalne. ;-) Bardzo dziękuję...
Idę do działu "Jaki w ogóle dysk?"

rossa_ widziałam ten wątek, czytałam go, ale czy tu jest zakaz dodawania wątków, podobnych do innych...? Pomyślałam że może są jeszcze jakieś informacje, które powinnam wiedzieć, ale których tam nie ma... Dziękuję, do widzenia.;)