sylwija Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 żeby to było TO - do 3 x sztuka, niech się Sarze w końcu poszczęści, no i Państwu - dobry gust mają ;) Quote
Ellig Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 [quote name='Maciek777']Chyba Sarze minęło bronienie miski:-) Kiedy je z Brunem to czasem zamieniają się miskami, czasem Sara odchodzi od swojego jedzenia i zagląda do miski Bruna kiedy on je, a niekiedy na odwrót i nic się nie dzieje:-) Sara cały czas jest karmiona na smyczy, ale jeśli tak dalej będzie się zachowywała to smycz nie będzie potrzebna:-) [quote name='Maciek777']Właśnie dzwoniłem do hotelu. Potencjalnie przyszłe Panciostwo Sary, są u niej w odwiedzinach:-) [quote name='Maciek777']Już wszystko wiem:-) Przyjechali Państwo z dwójką dzieci. Przeszli się z nią na smyczy, a później wypuścili na placu wokół hotelu. Sarą są ZACHWYCENI:-) Najchętniej zabrali by ją już dzisiaj. Mówili, że w drodze powrotnej kupią już miski i karmę:-) Zrobiła na nich wrażenie swoim spokojem i oczywiście urodą:-) Mówią, że mieszkają w Poznaniu blisko lasu więc będzie gdzie z nią chodzić:-) Państwo też powiedzieli, że wracają do domu wypełniać ankietę i umawiać się na wizytę PA:-) Jeju ale wiesci, az strach pisac wiec tylko.... Quote
Livka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Bambino dziękujemy pięknie za wpłatę :loveu::loveu::loveu: Quote
cisowianka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Ja asekuracyjnie nie skaczę do góry (jeszcze) Quote
Maciek777 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 W tym tygodniu ma być wizyta. Zobaczymy jak się skończy:-) Quote
sylwija Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 oby to byl domek dobry dla Sary :) bardzl bym chciala, zeby juz miala swoja rodzinke Quote
Livka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Hallo, hallo kochani deklarowicze bardzo proszę o zaległe wpłaty za czerwiec - mamy już nowy miesiąc !!! Quote
sylwija Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='"araman"'] Oficjalnie oznajmiam: REZERWACJA i dziś BIG DAY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote] trzymam mocno kciuki za Sarunię i jej nową rodzinkę. mam nadzieję, że będą wieści z nowego domku :) Quote
Livka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Super, super, super !!! Boję się tylko rozliczenia - mamy trochę mało kasy i jeszcze paru spóźnialskich deklarowiczów ... Quote
ulka 1108 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 ja dzisiaj robie przelew za czerwiec i lipiec Quote
sylwija Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 Sara juz pierwsza nic w nowym domu spedzila :loveu: Quote
Maciek777 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='sylwija']Sara juz pierwsza nic w nowym domu spedzila :loveu:[/QUOTE] I jakoś to poszło;-) Powodzenia życzę, Saro:-) Quote
piescofajnyjest Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 hurrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa! dajcie cos wiecej info:) Quote
cisowianka Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 :Cool!::bigcool::sweetCyb::cunao::cunao::klacz::bigcool::cool2: Quote
sylwija Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 przekopiowuję info od nowej rodzinki :) "Jak na pierwszą dobę - relacje wzorowe!! " Quote
Ellig Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Mam kiepski dostep do internetu z wieksza radoscia ogladam dzisiaj zdjecia Sary i czytam wspaniale wiesci :)Powodzenia Sara!:) Quote
Livka Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 ulka 1108 :loveu: bardzo dziękujemy za wpłatę dla Sary, już na szczęście ostatnią :loveu: Quote
Livka Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Czy już wiadomo coś o finansach - ile musimy zapłacić ? Krucho z kasą na wszystkich wątkach ... :shake: Quote
Recommended Posts