Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maciek777 napisał(a):
Nieee. Kiedy Sara była zarezerwowana to były inne zapytania o nią więc spokojnie. Ktoś się szybko znajdzie:-)

Mamy taka nadzieje:)

Posted

trzeba przetrwać.. ale takie rozstania okropne.. :(

a dla Sary domku nie widać na horyzoncie? się panienka naczeka, a myślałam, że kolejka się ustawi. No nic, do 3x sztuka..

Posted

trzeba przetrwać.. ale takie rozstania okropne.. :(

a dla Sary domku nie widać na horyzoncie? się panienka naczeka, a myślałam, że kolejka się ustawi. No nic, do 3x sztuka..

Posted

Sara ma współlokatora!!!
To taki osobnik w typie Karelskiego psa na niedźwiedzie:-) Chyba nie ma bardziej odpowiedniego kandydata dla niej ;-) Ma na imię Bruno i jest jeszcze młody i uległy, ale bardzo wesoły. Razem biegają bawią się i piją też razem wodę z jednej miski:-) Z jedzeniem to pewnie by nie przeszło, ale wszystko przed nimi:-)
Oczywiście żadne wspólne zdjęcie nie wyszło więc zrobię jutro powtórkę...
Sama Sara czuje się świetnie. Dobry nastrój jej nie opuszcza. Sprawia wrażenie wierzącej, że już niedługo wszystko się ułoży :-) Dziwne...

Jak na razie to podaje link do Brunowego wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/228003-Bruno-uroczy-m%C5%82odziak-w-hotelu-czeka-na-dom-i-prosi-o-wsparcie-finansowe%21

A tu kilka fotek Sary:

Posted

[quote name='Ellig']Sliczne sa te zdjecia Sary:)
Bo śliczna zawsze ślicznie wyjdzie:-)

Mam te obiecane fotki Sary i Bruna, ale też ciężko było im zrobić jakieś dobre - 2 żółwie to to nie są:-)

Teraz coś nie na temat:
Wszyscy proszą o pieniądze, ale dla odmiany ja proszę o zabranie tych szczeniaków do domu:-) Chociaż każdy grosz też by im się przydał:-)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/226171-Psia-rodzinka-b%C5%82aga-cho%C4%87-o-kilka-groszy-na-hotel%21
To 3 ładnie zapowiadające się sunie ze stycznia tego roku i będą średniej wielkości - jak Sara. Jesteśmy zdesperowani, jak widać, bo podobnie jak Sara - one mają wielkiego pecha. Często są telefony albo zapytania - domy zapowiadają się ciekawie, ludzie są zainteresowani i...cisza:-(

Posted

Chyba Sarze minęło bronienie miski:-)
Kiedy je z Brunem to czasem zamieniają się miskami, czasem Sara odchodzi od swojego jedzenia i zagląda do miski Bruna kiedy on je, a niekiedy na odwrót i nic się nie dzieje:-)
Sara cały czas jest karmiona na smyczy, ale jeśli tak dalej będzie się zachowywała to smycz nie będzie potrzebna:-)

Posted

Już wszystko wiem:-)
Przyjechali Państwo z dwójką dzieci.
Przeszli się z nią na smyczy, a później wypuścili na placu wokół hotelu.
Sarą są ZACHWYCENI:-) Najchętniej zabrali by ją już dzisiaj. Mówili, że w drodze powrotnej kupią już miski i karmę:-)
Zrobiła na nich wrażenie swoim spokojem i oczywiście urodą:-)
Mówią, że mieszkają w Poznaniu blisko lasu więc będzie gdzie z nią chodzić:-)
Państwo też powiedzieli, że wracają do domu wypełniać ankietę i umawiać się na wizytę PA:-)