cisowianka Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 O matko ! Znowu powtórka z.......czego? Nadziejo matko głupich! Quote
sylwija Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Przyznam szczerze, ze nak rano przeczytalam, to sie po prostu zalamalam :( Quote
Maciek777 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 piescofajnyjest napisał(a):bez sensu to wszystko........... Nieee. Kiedy Sara była zarezerwowana to były inne zapytania o nią więc spokojnie. Ktoś się szybko znajdzie:-) Quote
Ellig Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Maciek777 napisał(a):Nieee. Kiedy Sara była zarezerwowana to były inne zapytania o nią więc spokojnie. Ktoś się szybko znajdzie:-) Mamy taka nadzieje:) Quote
cisowianka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 To teraz trzymamy kciuki, tylko dokładniej niż poprzednim razem. ;) Quote
sylwija Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 taka super z Sary sunia, a jakiegoś chol..ego pecha ma.. miała, mam nadzieję.. Quote
Livka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Dzień Dobry :) Na konto Sary wpłynęły pieniążki od kurkaty i moca35 - bardzo dziękuję :loveu: Quote
Livka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 sylwija napisał(a):Witaj Livka :) jak się trzymacie? jest bardzo ciężko :( Quote
sylwija Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 trzeba przetrwać.. ale takie rozstania okropne.. :( a dla Sary domku nie widać na horyzoncie? się panienka naczeka, a myślałam, że kolejka się ustawi. No nic, do 3x sztuka.. Quote
sylwija Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 trzeba przetrwać.. ale takie rozstania okropne.. :( a dla Sary domku nie widać na horyzoncie? się panienka naczeka, a myślałam, że kolejka się ustawi. No nic, do 3x sztuka.. Quote
Maciek777 Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Sara ma współlokatora!!! To taki osobnik w typie Karelskiego psa na niedźwiedzie:-) Chyba nie ma bardziej odpowiedniego kandydata dla niej ;-) Ma na imię Bruno i jest jeszcze młody i uległy, ale bardzo wesoły. Razem biegają bawią się i piją też razem wodę z jednej miski:-) Z jedzeniem to pewnie by nie przeszło, ale wszystko przed nimi:-) Oczywiście żadne wspólne zdjęcie nie wyszło więc zrobię jutro powtórkę... Sama Sara czuje się świetnie. Dobry nastrój jej nie opuszcza. Sprawia wrażenie wierzącej, że już niedługo wszystko się ułoży :-) Dziwne... Jak na razie to podaje link do Brunowego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228003-Bruno-uroczy-m%C5%82odziak-w-hotelu-czeka-na-dom-i-prosi-o-wsparcie-finansowe%21 A tu kilka fotek Sary: Quote
piescofajnyjest Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 pozuje jak modelka!!!:p dobrze, ze wesola dziewczyna jest! Quote
Maciek777 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='Ellig']Sliczne sa te zdjecia Sary:) Bo śliczna zawsze ślicznie wyjdzie:-) Mam te obiecane fotki Sary i Bruna, ale też ciężko było im zrobić jakieś dobre - 2 żółwie to to nie są:-) Teraz coś nie na temat: Wszyscy proszą o pieniądze, ale dla odmiany ja proszę o zabranie tych szczeniaków do domu:-) Chociaż każdy grosz też by im się przydał:-) http://www.dogomania.pl/forum/threads/226171-Psia-rodzinka-b%C5%82aga-cho%C4%87-o-kilka-groszy-na-hotel%21 To 3 ładnie zapowiadające się sunie ze stycznia tego roku i będą średniej wielkości - jak Sara. Jesteśmy zdesperowani, jak widać, bo podobnie jak Sara - one mają wielkiego pecha. Często są telefony albo zapytania - domy zapowiadają się ciekawie, ludzie są zainteresowani i...cisza:-( Quote
faith35 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Dziewczyny, jeśli będzie dla psiaka potrzebne wydarzenie na FB i ogłoszenia, to tutaj, za 5zł są: www.dogomania.pl/forum/threads/228861 Quote
Livka Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Wszystkich deklarujących stałe wpłaty dla Sary proszę o uzupełnienie tychże ... mamy braki, a psina musi się jakoś utrzymać :shake: Quote
Maciek777 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Chyba Sarze minęło bronienie miski:-) Kiedy je z Brunem to czasem zamieniają się miskami, czasem Sara odchodzi od swojego jedzenia i zagląda do miski Bruna kiedy on je, a niekiedy na odwrót i nic się nie dzieje:-) Sara cały czas jest karmiona na smyczy, ale jeśli tak dalej będzie się zachowywała to smycz nie będzie potrzebna:-) Quote
sylwija Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Super :) Sara jest świetna, kumpla też ma świetnego :) Quote
Maciek777 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Właśnie dzwoniłem do hotelu. Potencjalnie przyszłe Panciostwo Sary, są u niej w odwiedzinach:-) Quote
Maciek777 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 sylwija napisał(a):o rany, trzymam kciuki. A fajni ?? Nie mam pojęcia:-) Słyszałem tylko, że ma być cała rodzina i rzeczywiście teraz w tle słyszałem głos dziecka:-) Quote
Maciek777 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Już wszystko wiem:-) Przyjechali Państwo z dwójką dzieci. Przeszli się z nią na smyczy, a później wypuścili na placu wokół hotelu. Sarą są ZACHWYCENI:-) Najchętniej zabrali by ją już dzisiaj. Mówili, że w drodze powrotnej kupią już miski i karmę:-) Zrobiła na nich wrażenie swoim spokojem i oczywiście urodą:-) Mówią, że mieszkają w Poznaniu blisko lasu więc będzie gdzie z nią chodzić:-) Państwo też powiedzieli, że wracają do domu wypełniać ankietę i umawiać się na wizytę PA:-) Quote
Recommended Posts