Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maciek777 napisał(a):
Dzisiaj Sarę odwiedził w hotelu jej przyszły Pan:-)

Ale wspaniale wiesci, bardzo dziekuje.Trzymam kciuki!:)

Posted

[quote name='"Paweł - biegus"']Wczoraj byłem na wizycie u Sary no i powiem szczerze że już zacząłem robić kojec - ja się w tej suni po prostu zakochałem na zabój, jest rewelacyjna na początku jak przyjechałem akurat wracała z Baloo ze spaceru powitałem i jedno i drugie ale widać że Baloo ma dość ciekawy charakterek ;-) Sara natomiast na początku trzymała się troszkę na dystans ale po kilku minutach zachęty słownej i gotowych na głaskanie rączek już była moja z tego co pamiętam Asia strzeliła kilka fotek jak mała dała czadu z brzuszkiem i pozwoliła mi na pełne zajęcie sobą. Jeśli chodzi o zachowanie na spacerze - no też ją zaraz zabrałem to jest na prawdę cudna i bardzo mądra dostosowała się do mojego tępa, trzymała się blisko nogi ale jak zaczęliśmy biegać to nie było nagłego zatrzymywania na siku czy też wąchanie tylko cały czas równiutko biegła sobie ze mną mam porównanie do Atosa wychodzi na to że to dzień do nocy, tak jak pisałem sunia jest rewelacyjna po powrocie ze spaceru ładnie usiadła obok mojej nogi a na końcu zasnęła mi na bucie :-D :-D :-D czuję się dumny, ja zrobię wszystko by zabrać małą do domu i to samo zdeklarowałem Pani Joasi, dowiadywałem się jeszcze co i jak w sprawie karmy pani Aśka dała mi konkretne wskazówki naprawdę porządna babka :smile: liczę że wszystko pójdzie tak jak trzeba i już nie długo sunia znajdzie swoją ostoje w moim domku pozdrawiam serdecznie i jak by co czekam na jakieś dalsze informacje pozdrawiam Paweł

Maciek777 - poprosimy o zdjęcia :) podobno były robione jakieś ;)

Posted

[quote name='Maciek777']Dzisiaj Sarę odwiedził w hotelu jej przyszły Pan:-)

Potwierdzam.
Już wczoraj chciałam napisać o tym spotkaniu i wkleić zdjęcie, ale inne sprawy na dogo zajęły mi czas.
Za dużo pisać już i tak nie muszę, ponieważ dwa posty wyżej widoczna jest wypowiedź przyszłego właściciela Sary.

To spotkanie to była po prostu miłość od pierwszego wejrzenia. Pan Paweł był tak wpatrzony w Sarę, że myślałam, że zaraz weźmie ją do samochodu, zawiezie do domu i już jej nie odda :)

Sara będzie miała świetny dom i wspaniałą, kochającą rodzinę, a do tego codzienne biegi ;)

(Tak na marginesie, to jestem opiekunką w Psanatorium stąd wiem jak wyglądało to spotkanie ;))

Posted

Miejmy nadzieję, że szybko dojdzie do tej adopcji bo Sara taka wesoła i towarzyska:-)
Powoli przestaje już wyć:-) I to dopiero teraz kiedy dom praktycznie już się znalazł:-)

Posted

Maciek777 napisał(a):
Miejmy nadzieję, że szybko dojdzie do tej adopcji bo Sara taka wesoła i towarzyska:-)
Powoli przestaje już wyć:-) I to dopiero teraz kiedy dom praktycznie już się znalazł:-)

Moze Sara wie ,ze to juz jej Czlowiek na zawsze:)

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
a czy Sara juz spakowana????

Tak! Chodzi po swoim boksie z walizką:-)
Musi jeszcze trochę poczekać bo jej przyszły Pan głównie sam kojec robi więc to nie takie 5 minut. Dokładniejszego terminu jak na razie nie znam.

Posted

Sara miesiąc temu miała sterylkę, a tu aż tak atrakcyjna dla psiaków?
wiem, ze u psów hormony po kastracji się wyciszają nawet do kilku miesięcy.. muszę poczytać, jak jest z suniami

Posted

Sara znowu musi szukać domu:-(
Z forum malamuciego:
[quote name='Paweł - biegus'][FONT=Verdana]witam wszystkich niestety muszę na razie wstrzymać się z adopcją Sary zbyt dużo spraw weszło mi ostatnio na głowę i po wspólnym zastanowieniu z małżonką stwierdziliśmy że na razie się nie zdecydujemy - bardzo mi szkoda ale niestety pewnych rzeczy nie da się przewidzieć dziękuję za dopingowanie i trzymanie kciuków a także za czas poświęcony przez Marzenę i możliwość zobaczenia psiaków w akcji ale póki co na razie taka jest nasza decyzja [/FONT]