Leokadia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 A więc czekamy, ślicznie rudasek podskakuje:loveu: Czy mi się wydaje czy on ma krótki ogonek, taki się urodził? Quote
Lonley Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='leónowa']A więc czekamy, ślicznie rudasek podskakuje:loveu: Czy mi się wydaje czy on ma krótki ogonek, taki się urodził?[/QUOTE] Tak, ma krótki ogonek. Jest taki od kiedy go mam. Quote
Lonley Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='bianka19']świetne foteczki, no :loveu: Dziekujemy :) Dzisiaj mi się zapomniało zabrać aparat na spacer :oops: więc niestety będzie stare zdjęcie, ale może jutro uda się coś fajnego zrobić ;) Quote
Leokadia Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ale mu tu fajnie uszko klapnęło:loveu: Czekam na nowe zdjęcia;) Quote
Kashdog Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 No no, widzę, że kolejna osoba, która wchodzi w obróżkoholizm :diabloti: A tak w ogóle to jak u Luckiego z kontaktami między psimi, poprawiło się coś :)? Quote
Lonley Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Kashdog napisał(a):No no, widzę, że kolejna osoba, która wchodzi w obróżkoholizm :diabloti: A tak w ogóle to jak u Luckiego z kontaktami między psimi, poprawiło się coś :)? Ja też to zauważyłam i zaczyna mnie to przerażać :-o ;) A właśnie nie bardzo nam idzie to jego "naprawianie" bo nie mam z kim chodzić na spacery. Czasem spacerujemy z taką jedną suczką i tyle. Quote
Lonley Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Dzisiaj nie zapomniałam o aparacie więc mam nowe zdjęcia :multi: zapraszam do oglądania :cool3: Quote
Leokadia Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 O widzę tor przeszkód, czyżbyście się do jakichś zawodów szykowali:razz: Śliczne foty:loveu: Quote
Lonley Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 leónowa napisał(a):O widzę tor przeszkód, czyżbyście się do jakichś zawodów szykowali:razz: Śliczne foty:loveu: Nie, nie na zawody to duużo za wcześnie. To tylko takie bieganie dla zabawy :) Quote
Pusiakowa Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Cześć, cześć! :) Lucky to taki wariat widzę :D Quote
Lonley Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 Pusiakowa napisał(a):Cześć, cześć! :) Lucky to taki wariat widzę :D Witamy serdecznie ;) Wariat, ale kochany :eviltong: Quote
Leokadia Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Coś się ostatnio rozleniwiłaś z tymi fotkami, to ty nie wiesz, że na dogo trzeba dodawać coś codziennie, bo inaczej :mad:...:diabloti: Quote
Lonley Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 leónowa napisał(a):Coś się ostatnio rozleniwiłaś z tymi fotkami, to ty nie wiesz, że na dogo trzeba dodawać coś codziennie, bo inaczej :mad:...:diabloti: wiem, wiem, ale dzisiaj pogoda nie dopisała i nie było zbytnio czego fotografować. może jutro postaram się coś wymyślić :) Quote
Pusiakowa Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Lonley napisał(a):Witamy serdecznie ;) Wariat, ale kochany :eviltong: A to wiadomo, kazdy psiak jest kochany :) Quote
Lonley Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 [quote name='Pusiakowa']A to wiadomo, kazdy psiak jest kochany :) Zgadzam się :) Miał być filmik i jest :multi: Co prawda nie jest zbyt kreatywny i pomysłowy, ale to moje pierwsze dzieło więc mam nadzieję, że mi wybaczycie :roll: Nie miałam też dużo materiału więc trochę, krótki wyszedł. Wystarczy tego gadania zapraszam do oglądania:cool1: http://youtu.be/woBHOfmlRxs Quote
Leokadia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Fajny filmik, widzę, że Lucky całkiem sporo potrafi, czekam na dalsze filmiki ze sztuczkowania;) Quote
Lonley Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 [quote name='leónowa']Fajny filmik, widzę, że Lucky całkiem sporo potrafi, czekam na dalsze filmiki ze sztuczkowania;) Dzięki ;) Jak się nauczymy czegoś nowego to może będzie filmik :p Mam nowe zdjęcie. Niestety tylko jedno, bo Lucky nie miał ochoty być dzisiaj fotografowany :eviltong: Quote
Leokadia Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Ale zębole, domyślam się, że piłka to długo nie pożyje:lol: Quote
Lonley Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 leónowa napisał(a):Ale zębole, domyślam się, że piłka to długo nie pożyje:lol: Jak na razie daje radę :eviltong: A mamy ją już chyba od kwietnia. Za to jej poprzedniczka przeżyła tylko 2 tygodnie :-( Quote
Lonley Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name='Pestka']Fajny filmik ;) Dzięki ;) Ostatnio Lucky raczej nie ma ochoty na fotki :-( i czasu też się robi coraz mniej. Ale mam jeszcze kilka zdjęć z poprzedniej sesji, a więc zapraszam do oglądania :razz: Quote
phase Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Świetna fotka! :) http://i46.tinypic.com/f5dkdi.jpg Quote
Lonley Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='phase']Świetna fotka! :) http://i46.tinypic.com/f5dkdi.jpg Dziękujemy :D Quote
Recommended Posts