Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leónowa']A więc czekamy, ślicznie rudasek podskakuje:loveu: Czy mi się wydaje czy on ma krótki ogonek, taki się urodził?[/QUOTE]

Tak, ma krótki ogonek. Jest taki od kiedy go mam.

Posted

[quote name='bianka19']świetne foteczki, no :loveu:

Dziekujemy :)

Dzisiaj mi się zapomniało zabrać aparat na spacer :oops: więc niestety będzie stare zdjęcie, ale może jutro uda się coś fajnego zrobić ;)

Posted

No no, widzę, że kolejna osoba, która wchodzi w obróżkoholizm :diabloti:

A tak w ogóle to jak u Luckiego z kontaktami między psimi, poprawiło się coś :)?

Posted

Kashdog napisał(a):
No no, widzę, że kolejna osoba, która wchodzi w obróżkoholizm :diabloti:

A tak w ogóle to jak u Luckiego z kontaktami między psimi, poprawiło się coś :)?

Ja też to zauważyłam i zaczyna mnie to przerażać :-o ;)

A właśnie nie bardzo nam idzie to jego "naprawianie" bo nie mam z kim chodzić na spacery. Czasem spacerujemy z taką jedną suczką i tyle.

Posted

leónowa napisał(a):
O widzę tor przeszkód, czyżbyście się do jakichś zawodów szykowali:razz: Śliczne foty:loveu:

Nie, nie na zawody to duużo za wcześnie. To tylko takie bieganie dla zabawy :)

Posted

leónowa napisał(a):
Coś się ostatnio rozleniwiłaś z tymi fotkami, to ty nie wiesz, że na dogo trzeba dodawać coś codziennie, bo inaczej :mad:...:diabloti:

wiem, wiem, ale dzisiaj pogoda nie dopisała i nie było zbytnio czego fotografować. może jutro postaram się coś wymyślić :)

Posted

[quote name='Pusiakowa']A to wiadomo, kazdy psiak jest kochany :)

Zgadzam się :)

Miał być filmik i jest :multi: Co prawda nie jest zbyt kreatywny i pomysłowy, ale to moje pierwsze dzieło więc mam nadzieję, że mi wybaczycie :roll:
Nie miałam też dużo materiału więc trochę, krótki wyszedł.
Wystarczy tego gadania zapraszam do oglądania:cool1:

http://youtu.be/woBHOfmlRxs

Posted

[quote name='leónowa']Fajny filmik, widzę, że Lucky całkiem sporo potrafi, czekam na dalsze filmiki ze sztuczkowania;)

Dzięki ;) Jak się nauczymy czegoś nowego to może będzie filmik :p

Mam nowe zdjęcie. Niestety tylko jedno, bo Lucky nie miał ochoty być dzisiaj fotografowany :eviltong:

Posted

leónowa napisał(a):
Ale zębole, domyślam się, że piłka to długo nie pożyje:lol:

Jak na razie daje radę :eviltong: A mamy ją już chyba od kwietnia. Za to jej poprzedniczka przeżyła tylko 2 tygodnie :-(

Posted

[quote name='Pestka']Fajny filmik ;)

Dzięki ;)

Ostatnio Lucky raczej nie ma ochoty na fotki :-( i czasu też się robi coraz mniej. Ale mam jeszcze kilka zdjęć z poprzedniej sesji, a więc zapraszam do oglądania :razz: