filonek_bezogonek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dzien dobry swojego czasu obiło mi sie o uczy ( czy nawet o oczy) ze figuruje na naszym rynku pozycja - wroce ras gr V rwaz z komentarzem . Czy ktos z was posiada taka pozycje czy mozę pomylilam grupe. Zanim bede wydzwianiac do związku i molestować Panie pytaniem o taką pozycję chciala bym być pewna ze taka pozycja istnieje :) CZekam na odpowiedz. Pozdrawiam Quote
shangri_la Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 i zapewne można kupić w oddziale Związku :p ja w ZK kupiłam sobie wzorce gr VI :cool3: za 10 zł pozdrawiam Quote
filonek_bezogonek Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 dziekuje za odpwoeidz :) wlasnie tak mi sie wydawalo ale zanim tam w tym zwiazku przytruje to nie chce wyjsc na debila co to nie wie sam czego szuka. ale to sa wzorce + komentarze do wzorca a nie dame wzorce ?? bo mnie najbardziej na komentarzu zalezy Quote
shangri_la Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ale o co dokładnie chodzi z tym komentarzem? w mojej ksiazce jest oprocz wzorca ( a moze wzorzec to zawiera ale nie przy kazdej rasie) krótki rys historyczny, a tak to są głównie same wzorce ale przecież możesz pojsc do ZK i sobie najpierw przeglądnąć ta książke i dopiero wtedy sie zdecydować na zakup :p pozdrawiam Quote
basia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Czy ZK wydało książki z wzorcami wszystkich 10 grup FCI?? Quote
basia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A 1 grupy? Gdzie można to kupić? Ja mam tylko 5 :oops: Quote
JustynaJK Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 no niestety 1 nie ma chyba jedynej oprócz jeszcze 4 (ale generalnie tam jest 1 rasa):shake: Quote
filonek_bezogonek Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 ZKWP wydalo swietna ksiazke wzorzec + komentarzx dla PONÓW z dokladnyi rysunkami jak ma wygladac noga jak grzbiet itd szukam czegos takiego dla pomeraniana i mam nadzieje ze w tym zbiorku dla gr V to bedzie Quote
basia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 filonek, złudne twe nadzieje :shake: A czy gdzieś można znaleśc wzorce wszystkich ras z gr. 1?? Same wzorce, nie muszą być z komentarzem. Quote
Recommended Posts