Ela&Puch Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 widzę Bożenko widze :) to dobrze ale muszę pilnować aby nie jadła , u nas też upał i wszyscy zle go znoszą a najgorzej Blekuś dziś znowu byłam u weta i dostał leki wzmacniające , ten gorąc jest bardzo męczący jeszcze do środy tak ma być , mam nadzieję że ten grad już nigdzie nie zrobi tylu szkód tragedia :( pozdrawiamy Quote
Bgra Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 u nas kochana już 3 raz przychodzi burza,trochę się zachmurzy,pogrzmi,popada i koniec... duchota straszna,Miśki porozkładane po podłogach,chetnie bym do nich dołączyła Quote
Agucha Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 (edited) Dzieńdoberek wszystkim naszym Fanom! :loveu: "Parno, duszno, ale kochana Maminka pomaga nam przetrwać tą Saharę!" :loveu: Edited July 8, 2012 by Agucha Quote
Bgra Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Lily wyraźnie widać,że wiesz,że niczego ci nie brakuje,teraz świat należy do Ciebie:):):) takkk jestem Twoją fanką! Quote
wellington Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Elu, wspaniala ta Twoja Lilunia, przeslodka :) Z jakiego przytuliska ja masz ? Niech chlod bedzie z Wami ! Quote
Ela&Puch Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 Witamy na naszym wątku Lilly jest z przytuliska w Boguchwale k / Rzeszowa , pozdrawiamy i czekamy na chłód :) Quote
wellington Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Ela&Puch']Witamy na naszym wątku Lilly jest z przytuliska w Boguchwale k / Rzeszowa , pozdrawiamy i czekamy na chłód :)[/QUOTE] Jak sie ochlodzi odwiedze Was wszystkich, musze to cudo Lilunie i Blekusia wlasnoreczne poglaskac , kota popodziwiac, no i z Toba poplotkowac :) Quote
Ela&Puch Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 (edited) Coś się dzieje z tym dogo bo albo nie ma stronki albo 100razy wskakuje tekst , pozdrawiamy :) Edited July 10, 2012 by Ela&Puch Quote
Ela&Puch Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 (edited) :) :) :) :) :) Edited July 10, 2012 by Ela&Puch Quote
Ela&Puch Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 (edited) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Edited July 10, 2012 by Ela&Puch Quote
Bgra Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Ruda pozdrawia Kraków:loveu: na urlopie jesteście:)tak tu cicho:-o głaski dla gromadki:) Quote
haliza Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Bgra napisał(a): Ta mina jest przesłodka, taka mała szczęśliwa rozrabiaka Quote
Bgra Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 nie może być inaczej,nie ma iskierek a raczej płomień w oczkach:)jak sobie przypomnę jaka była biedna na tym cmentarzu,gdzie nie pozwalała się złapać:(ehhh ale teraz już tego nie pamięta:loveu: Quote
haliza Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Bgra napisał(a):nie może być inaczej,nie ma iskierek a raczej płomień w oczkach:)jak sobie przypomnę jaka była biedna na tym cmentarzu,gdzie nie pozwalała się złapać:(ehhh ale teraz już tego nie pamięta:loveu: Całe szczęście, bo po różnych przejściach odnajdują radość życia i dalej kochają bezgranicznie :loveu: - tak tylko pies potrafi :roll: Quote
Bgra Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 haliza napisał(a):Całe szczęście, bo po różnych przejściach odnajdują radość życia i dalej kochają bezgranicznie :loveu: - tak tylko pies potrafi :roll: swoje Elinka z małą przeszła no ale wyszła na prostą:)ciekawa jestem czy jeszcze trochę broi ta śliczna Lily:lol: psy to cudowne stworzenia:loveu: Quote
Ela&Puch Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Witam wszystkich u nas dobrze Lillianka sprawuje się dobrze jest kochana , chociaż troszke jeszcze psoci i płacze jak ide do pracy lub sklepu , ma nowych psich znajomych z którymi biega , koty osiedlowe dalej są gonione :) jest naprawde kochana postaram się zrobić fotki to wrzucimy hihihihi pozdrawiamy Quote
Becia66 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 myślałam Elu że zamilkłaś bo z Blekusiem coś nie tak, ale cieszę się że wszystko w porządku. Quote
Ela&Puch Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 (edited) witam dziś bylam z Lilusią w lesie i z koleżanką która poszła z dwoma goldenami spacer trwał 3 godziny odwiedziłyśmy zoo i Lilusia oglądała wilki ale najbardziej zaciekawily ją jelenie :) bardzo żałuje ze nie zabrałam aparatu ale za tydzień znowu lasek i zrobię zdjęcia . Było superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Lillianka teraz padła i śpi szczęśliwa .W lesie bardzo się mnie pilnowała jak schowałam się za krzaczek :) :) :) to zaraz zawróciła i mnie znalazła a przy tym taka szczęśliwa ze jestem szła koło mnie dalej .Jest bardzo grzeczna i mądra . :multi: Edited August 5, 2012 by Ela&Puch Quote
Becia66 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 dobrze że się ciebie pilnuje, znaczy ufa ci i kocha i wie co może stracić. Quote
Recommended Posts