Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

widzę Bożenko widze :) to dobrze ale muszę pilnować aby nie jadła , u nas też upał i wszyscy zle go znoszą a najgorzej Blekuś dziś znowu byłam u weta i dostał leki wzmacniające , ten gorąc jest bardzo męczący jeszcze do środy tak ma być , mam nadzieję że ten grad już nigdzie nie zrobi tylu szkód tragedia :( pozdrawiamy

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u nas kochana już 3 raz przychodzi burza,trochę się zachmurzy,pogrzmi,popada i koniec...
duchota straszna,Miśki porozkładane po podłogach,chetnie bym do nich dołączyła

Posted (edited)

Dzieńdoberek wszystkim naszym Fanom! :loveu:

"Parno, duszno, ale kochana Maminka pomaga nam przetrwać tą Saharę!" :loveu:

Edited by Agucha
Posted

[quote name='Ela&Puch']Witamy na naszym wątku Lilly jest z przytuliska w Boguchwale k / Rzeszowa , pozdrawiamy i czekamy na chłód :)[/QUOTE]

Jak sie ochlodzi odwiedze Was wszystkich, musze to cudo Lilunie i Blekusia wlasnoreczne poglaskac , kota popodziwiac, no i z Toba poplotkowac :)

• 3 weeks later...
Posted

nie może być inaczej,nie ma iskierek a raczej płomień w oczkach:)jak sobie przypomnę jaka była biedna na tym cmentarzu,gdzie nie pozwalała się złapać:(ehhh
ale teraz już tego nie pamięta:loveu:

Posted

Bgra napisał(a):
nie może być inaczej,nie ma iskierek a raczej płomień w oczkach:)jak sobie przypomnę jaka była biedna na tym cmentarzu,gdzie nie pozwalała się złapać:(ehhh
ale teraz już tego nie pamięta:loveu:

Całe szczęście, bo po różnych przejściach odnajdują radość życia i dalej kochają bezgranicznie :loveu: - tak tylko pies potrafi :roll:

Posted

haliza napisał(a):
Całe szczęście, bo po różnych przejściach odnajdują radość życia i dalej kochają bezgranicznie :loveu: - tak tylko pies potrafi :roll:

swoje Elinka z małą przeszła
no ale wyszła na prostą:)ciekawa jestem czy jeszcze trochę broi ta śliczna Lily:lol:
psy to cudowne stworzenia:loveu:

Posted

Witam wszystkich u nas dobrze Lillianka sprawuje się dobrze jest kochana , chociaż troszke jeszcze psoci i płacze jak ide do pracy lub sklepu , ma nowych psich znajomych z którymi biega , koty osiedlowe dalej są gonione :) jest naprawde kochana postaram się zrobić fotki to wrzucimy hihihihi pozdrawiamy

Posted (edited)

witam dziś bylam z Lilusią w lesie i z koleżanką która poszła z dwoma goldenami spacer trwał 3 godziny odwiedziłyśmy zoo i Lilusia oglądała wilki ale najbardziej zaciekawily ją jelenie :) bardzo żałuje ze nie zabrałam aparatu ale za tydzień znowu lasek i zrobię zdjęcia . Było superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Lillianka teraz padła i śpi szczęśliwa .W lesie bardzo się mnie pilnowała jak schowałam się za krzaczek :) :) :) to zaraz zawróciła i mnie znalazła a przy tym taka szczęśliwa ze jestem szła koło mnie dalej .Jest bardzo grzeczna i mądra .
:multi:

Edited by Ela&Puch