Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bgra napisał(a):
a jak się ma malutka czuć jak jej gospodarkę hormonalną zachwiali:(

martwię się o Lillusie ale myślę że jej minie :placz: ona jest taka słodka a takie zachowanie nie jest do niej podobne :shake:

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bgra napisał(a):
a jak się ma malutka czuć jak jej gospodarkę hormonalną zachwiali:(

Dokładnie.
Do 3 miesięcy powinno się wszystko unormować. Noski do góry :)

Posted

Tak to pierwsze zdjęcia gdzie zuzolek położył sie w dużym pokoju koło Lilusi była wielka radość w domu , dwie pannice koło siebie prawie cud :)

Posted

Ela&Puch napisał(a):
Tak to pierwsze zdjęcia gdzie zuzolek położył sie w dużym pokoju koło Lilusi była wielka radość w domu , dwie pannice koło siebie prawie cud :)

bo to nie tylko PIĘKNY ale i mądry koteczek:)

takiej palety barw to ja kocie nie wiedziałam,no chyba ,że na pluszaku:loveu:

Posted

Bgra napisał(a):
bo to nie tylko PIĘKNY ale i mądry koteczek:)

takiej palety barw to ja kocie nie wiedziałam,no chyba ,że na pluszaku:loveu:

Zuzolek kolory ma bardziej wyraźne jak ma długi włos a po strzyżeniu jest taka jakby przez słonko wypłowiała , to zdjęcie jest z niedzieli jeszcze wenflon ma w łapeczce :(lewej przód , a dziś mnie ugryzła przy wyjmowaniu go z łapki , ale juz lepiej się czuje to wazne

Posted

krótki włos,znam to,nie lubi się czesać:evil_lol:
mam to samo z Alim,zaraz mu duszno tak się denerwuje:(
a co jest Zuzce?mam nadzieję,że nic poważnego
ja kiedyś też miałam dość venflonów,kurcze...że ja ich wtedy nie pogryzłam
Zuzka cioteczka cię doskonale rozumie

Posted

upierdliwe toto,
on jest po sterylce?bo częste zakażenia dróg moczowych to jeden z jej niekorzystnych skutków
ważne,że już jest lepiej

Posted

czytałam gdzieś o syndromie urologicznym
stan zapalny pęcherza moczowego i cewki moczowej jest częstą chorobą,najczęściej dotyczy właśnie otyłych kastratów,sterylizowane kotki
objawy to m.in krwiomocz,częste oddawanie moczu,poza kuwetą też,intensywnie się myją,są niespokojne

Posted

Witamy u nas upał i zbierało się na burze ale przeszła obok teraz wróciłam z pieskami ze spacerku jutro wielki dzień Zuzolek ostatni antybiotyk i odchudzanie hihihihihi a Lilly zdjęcie szwów huraaaaaaaaaaa

Posted

Ela&Puch napisał(a):
MY też bardzo się cieszymy i miło że cioteczko cieszysz się z nami :) jutro pokarzemy piękny brzucholek bez szwów i kota zdrowego :) :) :)

Oj, to czekam na zdjątka ślicznotek :loveu:

Posted

do jutra jakoś wytrzymam bez fot
ja muszę z Alim skoczyć do weta do kontroli i po nowy zapas leku,ale przez te dni wole na zmianę z dniami roboczymi,eh szkoda gadać
muszę do niego zadzwonić i się umówić:)

Posted

u weta ok Zuzol już dobrze sika do kuwety i normalnie ale jeszcze w niedziele jeden zastrzyk , Lileczka już wariuje bez szwów i ubranka :) jest słodka a Blekuś troszkę gorzej :( ale i tak jest dobrze , więc rodzinka coraz lepiej . Wczoraj Lilusia piła sok kubusia marchew banan jabłko była pocieszna i piła z taką ochotą aż było miło hihihihihihzdęcia wysłałam jak zwykle kochana cioteczko ma email

Posted

czyżby Blekuś?

TO kotecek :) w trawce nie Blekuś !!!!!! zuzolek!!!!!!!!!!!! kotecek w drodze do weta chowa się w trawie i odwleka z wizytą u lekarza myśli że ja to ominie , nie udało sie zastrzyk dostała :)

Posted

śliczne te foty:)
cieszę się,że Lili już ma wszystko za sobą:)
Zuz na łące na smyczce
jak powiesz,że on spaceruje na tej smyczy...:loveu:
to dopiero mądry kot:)

Posted

Zuzia nie chodzi na smyczy ona czołga się jak wąż:evil_lol: lub leży jak widać na zdjęciu jak żabka:loveu: bo nie lubi opuszczać domu a jak wracamy to już z parteru biegnie sama na 4 piętro byle do domku :))