Ela&Puch Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Bgra napisał(a):a jak się ma malutka czuć jak jej gospodarkę hormonalną zachwiali:( martwię się o Lillusie ale myślę że jej minie :placz: ona jest taka słodka a takie zachowanie nie jest do niej podobne :shake: Quote
Agucha Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Bgra napisał(a):a jak się ma malutka czuć jak jej gospodarkę hormonalną zachwiali:( Dokładnie. Do 3 miesięcy powinno się wszystko unormować. Noski do góry :) Quote
Ela&Puch Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 DZIĘKI bo już się martwiłam a nie mam doświadczenia z takimi pieskami , ale jak tak mówicie to się już nie martwie:multi: Quote
Bgra Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 najcudniejszyyyyyyyyyyyyyy,ale jakiś nadąsany? to fotki kiedy dopiero co Lily pojawiła się w domku,nawzwajem mają się na oku:) Quote
Ela&Puch Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Tak to pierwsze zdjęcia gdzie zuzolek położył sie w dużym pokoju koło Lilusi była wielka radość w domu , dwie pannice koło siebie prawie cud :) Quote
Bgra Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Ela&Puch napisał(a):Tak to pierwsze zdjęcia gdzie zuzolek położył sie w dużym pokoju koło Lilusi była wielka radość w domu , dwie pannice koło siebie prawie cud :) bo to nie tylko PIĘKNY ale i mądry koteczek:) takiej palety barw to ja kocie nie wiedziałam,no chyba ,że na pluszaku:loveu: Quote
Ela&Puch Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Bgra napisał(a):bo to nie tylko PIĘKNY ale i mądry koteczek:) takiej palety barw to ja kocie nie wiedziałam,no chyba ,że na pluszaku:loveu: Zuzolek kolory ma bardziej wyraźne jak ma długi włos a po strzyżeniu jest taka jakby przez słonko wypłowiała , to zdjęcie jest z niedzieli jeszcze wenflon ma w łapeczce :(lewej przód , a dziś mnie ugryzła przy wyjmowaniu go z łapki , ale juz lepiej się czuje to wazne Quote
Bgra Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 krótki włos,znam to,nie lubi się czesać:evil_lol: mam to samo z Alim,zaraz mu duszno tak się denerwuje:( a co jest Zuzce?mam nadzieję,że nic poważnego ja kiedyś też miałam dość venflonów,kurcze...że ja ich wtedy nie pogryzłam Zuzka cioteczka cię doskonale rozumie Quote
Ela&Puch Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 (edited) oj zuzolek ma zapalenie pęcherza czasem jej to wraca chociaż dietkę i specjalna karmę ma :p ale już lepiej Edited May 1, 2012 by Ela&Puch Quote
Bgra Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 upierdliwe toto, on jest po sterylce?bo częste zakażenia dróg moczowych to jeden z jej niekorzystnych skutków ważne,że już jest lepiej Quote
Ela&Puch Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 tak po sterylizacji zuzia jest kolo 9 lat Quote
Bgra Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 czytałam gdzieś o syndromie urologicznym stan zapalny pęcherza moczowego i cewki moczowej jest częstą chorobą,najczęściej dotyczy właśnie otyłych kastratów,sterylizowane kotki objawy to m.in krwiomocz,częste oddawanie moczu,poza kuwetą też,intensywnie się myją,są niespokojne Quote
Bgra Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 co tam u Was w Krakowie? u nas była burza i troszeczkę popadało,nareszcie jest czym oddychać:) Quote
Ela&Puch Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Witamy u nas upał i zbierało się na burze ale przeszła obok teraz wróciłam z pieskami ze spacerku jutro wielki dzień Zuzolek ostatni antybiotyk i odchudzanie hihihihihi a Lilly zdjęcie szwów huraaaaaaaaaaa Quote
Ela&Puch Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 MY też bardzo się cieszymy i miło że cioteczko cieszysz się z nami :) jutro pokarzemy piękny brzucholek bez szwów i kota zdrowego :) :) :) Quote
Agucha Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Ela&Puch napisał(a):MY też bardzo się cieszymy i miło że cioteczko cieszysz się z nami :) jutro pokarzemy piękny brzucholek bez szwów i kota zdrowego :) :) :) Oj, to czekam na zdjątka ślicznotek :loveu: Quote
Bgra Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 do jutra jakoś wytrzymam bez fot ja muszę z Alim skoczyć do weta do kontroli i po nowy zapas leku,ale przez te dni wole na zmianę z dniami roboczymi,eh szkoda gadać muszę do niego zadzwonić i się umówić:) Quote
Ela&Puch Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 u weta ok Zuzol już dobrze sika do kuwety i normalnie ale jeszcze w niedziele jeden zastrzyk , Lileczka już wariuje bez szwów i ubranka :) jest słodka a Blekuś troszkę gorzej :( ale i tak jest dobrze , więc rodzinka coraz lepiej . Wczoraj Lilusia piła sok kubusia marchew banan jabłko była pocieszna i piła z taką ochotą aż było miło hihihihihihzdęcia wysłałam jak zwykle kochana cioteczko ma email Quote
Bgra Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 jest Lilusi bez szewków na brzusiu:) czyżby Blekuś?nieee Zuzinka chyba:) i jest kotecek Quote
Ela&Puch Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 czyżby Blekuś? TO kotecek :) w trawce nie Blekuś !!!!!! zuzolek!!!!!!!!!!!! kotecek w drodze do weta chowa się w trawie i odwleka z wizytą u lekarza myśli że ja to ominie , nie udało sie zastrzyk dostała :) Quote
Bgra Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 śliczne te foty:) cieszę się,że Lili już ma wszystko za sobą:) Zuz na łące na smyczce jak powiesz,że on spaceruje na tej smyczy...:loveu: to dopiero mądry kot:) Quote
Ela&Puch Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Zuzia nie chodzi na smyczy ona czołga się jak wąż:evil_lol: lub leży jak widać na zdjęciu jak żabka:loveu: bo nie lubi opuszczać domu a jak wracamy to już z parteru biegnie sama na 4 piętro byle do domku :)) Quote
Recommended Posts