Konrad_D Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Witam, Czy spotkaliście się z witaminą b17 która jest w leku zwanym "amigdalina"? Jeśli tak, to może znacie dokładne dawkowanie tego leku? Czy mogę podawać ten lek razem z encortonem? Pozdrawiam Quote
ma_ruda Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Napisz na forum krak-wetu- tam masz szansę na odpowiedź doświadczonego lekarza wet. Wprawdzie jeżeli to pilne to może być problem, bo czasem trzeba poczekać na odpowiedź kilka dni. A ja z ciekawości zapytam o tę witaminę- jakie ma działanie. Sama walczę z chorobą wątroby mojej suni. Jest podejrzenie nowotworu i częściowej marskości. Leczę ją ...swoim optymizmem i desperacko szukam ratunku. Quote
Malgoska Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 ma_ruda napisał(a):Napisz na forum krak-wetu- tam masz szansę na odpowiedź doświadczonego lekarza wet. Wprawdzie jeżeli to pilne to może być problem, bo czasem trzeba poczekać na odpowiedź kilka dni. A ja z ciekawości zapytam o tę witaminę- jakie ma działanie. Sama walczę z chorobą wątroby mojej suni. Jest podejrzenie nowotworu i częściowej marskości. Leczę ją ...swoim optymizmem i desperacko szukam ratunku. amigdalina to wit która podobno działa przeciwrakowo, jeśli chodzi o dawkowanie to czytałam, że 1 pestka moreli (kt ta witamine zawiera) na 5 kg ciała. Quote
Recommended Posts