Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kamkam napisał(a):
Dojrzewa panienka, staje się damą..
No z tą damą to przesadziłaś trochę :evil_lol:
Bo trzeba ją zobaczyć jak z kąpieli błotno - rzecznych wraca No z elegancją to wówczas nie ma nic wspólnego :lol:

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Book Antiqua]Wielka prośba bede się opiekować wirtualnie " Waszymi " psiakami w galerii adopcyjnej AFN- u , więc proszę o jeżeli wątek jest złożony o wklejenie foty psiaka np na tym wątku info np biało czarna sunia wiek 5 miesięcy niewysterylizowana i fota.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Kto mi pomoże Wam pomagać?Proszę.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Zacznę wrzucać psiaki już dziś tylko proszę o pomoc[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Na wątkach złożonych proszę o kopiowanie zdjęć i podpis ( czyli ile ma imię, i czy po sterylce)[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]U wszystkich pozostałych psów ( suczek tylko info czy po sterylce , fotki sama znajdę)[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Mam nadzieję, ze coś z mojego myślowego słowotoku zrozumiecie:evil_lol: [/FONT]

[FONT=Book Antiqua]A i na wszystkich psich wątkach piszcie - te informacje nawet na tych, na których ja nie bywam czyli nie podnoszę - mam plan wstawić wszystkie " Wasze psiaki";-)[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Już piszę po polsku są wątki gdzie jest parę psiaków ( te starachowickie ) i tam ja nie kojarzę psiaków czyli np wątek świętokrzyskie szukamy pilnie domów nie wiem, który to pies , która suka , jaki wiek i czy po sterylce i pod tym zdjęcie psiaka.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]a ja jak już zbiorę info to wystawiam psiaki [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]w wątku pojedyńczym tak jak np tutaj napisać tylko dla mnie proszę Layd 1,5 roku sunia po sterylce.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Tu akurat wiem, ale na reszcie wątków nie wiem czy są po sterylce.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]zbowiązałam się zaopiekować wirtualnie wszystkimi psami ze starachowic, poniewaź nie wszyscy bedą mieli dostęp do dodawania psiaków z tego względu, zeby się nie robił bałagan w galerii [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Jak psiak znajdzie dom bedzie usuwany jego wątek z galerii.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Psiaki starachowickie chętnie dodam , ponieważ i tak odwiedzam ich wątki i wiem choć trochę czy są nadal w potrzebie czy już w nowym domu.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Mozna dodać też info jak do dzieci i kotów i innych zwierzaków - jak macie takie wieści.[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Sorki, ze powielam wszędzi to samo , ale bede miała wszystkie psiaki w panelu użytkownika;-)[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Ps jak przegapię wątek jakiegoś psiaka ze Starachowic to podeślijcie na priva[/FONT]

Tu tez proszę o podpisy pod fotkami bo nie wiem, który, jest który wiek, imię czy po sterylce

Posted

Maśka ma ok. 6-7 miesięcy obecnie
Jest wysterylizowana
Jest bardzo grzecznym i przemiłym psem I największą przytulanką ze wszystkich psiaków, jakie są obecnie w tamtym DT

Posted

Majaa napisał(a):
Maśka ma ok. 6-7 miesięcy obecnie
Jest wysterylizowana
Jest bardzo grzecznym i przemiłym psem I największą przytulanką ze wszystkich psiaków, jakie są obecnie w tamtym DT

Maja dzięki Maśka już ogłoszona:lol: