Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kasia19']zapraszam na pierwszą!!!
Nie ma już takiej potrzeby ! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

MAŚKA DZISIAJ POJECHAŁA DO NOWEGO DOMKU DO SKARŻYSKA !
:laola::laola:
:laola:

Będzie towarzyszką rocznego husky! Dom z ogrodem, mieszkanie w domu lub w budzie do wyboru !

Posted

[quote name='Majaa']Nie ma już takiej potrzeby ! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Będzie towarzyszką rocznego husky! Dom z ogrodem, mieszkanie w domu lub w budzie do wyboru !
wreszcie :loveu:
Masieńko i do Ciebie się szczęście uśmiechnęło, tak się cieszę, oby więcej takich wieści :multi::multi:

Posted

[quote name='Majaa']Nie ma już takiej potrzeby ! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

woow GRATULACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Takiego sms-a dostałam dzisiaj od nowych opiekunów Maśki:
"Maśka i nasz husky biegają już razem. Noc spędziły osobno - każde na innym podwórk, ale teraz piją z jednej miski, bawią się i wszyscy są zadowoleni, bo nie spodziewaliśmy się, że tak szybko się polubią" :loveu:

Posted

Ehhhh ... muszę zacytować maila, choć korespondencji się nie zdradza, ale ja muszę, bo takie maile to jest balsam na mą duszę ....
"Przesyłam zdjęcie naszych kochanych pupili podczas nieustannej zabawy.
Potrafią sie tak bawić godzinami, a najchętniej razem pływają w
pobliskim stawie. Oboje sie bardzo polubili, nawet śpią razem. Masia
szybko znalazła miejsce w swoim nowym domu i zdążyła sie juz do niego
przyzwyczaić."

Chcę więcej takich domków! Więcej i więcej ! wiem :oops: Zachłanna jestem, ale chcę i już!

• 3 months later...
Posted

A ja mam wieści od Maśki (foty zaraz powstawiam):

Przesyłamy zdjęcia naszej kochanej Masi i jej kolegi Badka-husky.
Nasze psy nadal się uwielbiają, biegają razem, bawią się razem, rano witają pocałunkami. Śpią osobno bo oba są duże i w przedsionku domu jest zbyt ciasno dla pary, ale dzięki temu Maśka czuje się królową w swoje kotłowni i na swoim kocyku, bo ona trochę nieufnie wchodzi do domu, a pewnych progów, nawet zachęcana przez nas nie przekracza.. Ale jedno trzeba o niej powiedzieć; apetyt ma wilczy ! Na początku jadła jak szalona, nasz husky zanim pojawiła się ona w domu, trochę grymasił przy jedzeniu, ale Masia szybko pokazała mu, że jeśli on nie zatroszczy się o swoją miskę, to ona zrobi to za niego. No i odłożyła już sobie ciepłą zimową warstewkę tłuszczyku... Ale otyła nie będzie, bez obaw, uważamy na to. Poza tym po porannych pocałunkach psy fundują sobie kilka szaleńczych biegów przez podwórko, i tak do końca dnia... no do 17, bo straszne z nich piecuchy, i Masi tęskni sie za kocykiem... nauczyła się spoglądać w okno domu i błagać wzrokiem żeby ją wpuścić, a przecież nie będziemy trzymać psa na mrozie. Prawdą jest że Masia potrafi troszczyć się o swój "biznes", trwają zażarte walki o to kto ma być głaskany więcej, bo żaden z naszych psów nie pozwala o sobie zapomnieć !
A i Masia jest też wytrawną koparką ! Na szczęście oduczyła się chwilowo podkopywać pod płotem, było kilka śmiesznych sytuacji kiedy to husky szalał z zazdrości widząc jak Maśka obdarzyła się swobodą spaceru, teraz Masia kopie jakąś dziwną norę która jest już tak głęboka że z dna psa już nie widać, może kopie nam basen w prezencie.
Pozdrawiamy serdecznie w naszym i Masi imieniu.