Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie dam rady przejrzec calego watku ale czy czarna panienka jest gdzies ogloszona?
allegro nie umiem ale na inne portale moge ja powrzucac. Przydalby sie tylko jakis tekscik i kilka konkretow (jak duza, czy szczepiona, slowko o charakterze) i fajne foty bo to podstawa sukcesu. Jak foty kiepskie jakosciowo to ludziom nawet sie kliknac nie chce :(

Posted

Maśka jest napewno jeszcze na www.swietokrzyskie.schronisko.net.pl ,a co do reszty ogłoszeń nie mam pojęcia ! :oops: Na allegro była i będzie znów lada moment !

Dzisiaj mam znów dosyć .... Maśka jest bardzo podobna do Druta, który jest u mnie na DT ....
....wracam do domu dzisiaj ... i na krzyżówce, daleko na budowie,może 100 m oddalonej od mojego domu - widzę psa siedzącego na kupie piachu Psa nigdy wcześniej nie widziałam
Pierwsza myśl to była taka jak Drut vel Mały wydostał sie z kojca :crazyeye: , kolejna - mimo zbliżania się, psina za mała na to, zeby "być" Drucikiem naszym , kolejna - Maśka ? Niemożliwe! I tak było dalej do momentu , kiedy to może ! 3,5 miesięczne szczenię nie przekonało się po 2 godzinach , że można się dać pogłaskać .... Niewiele się zastanawiając jak siuka podeszła złapałam bidulę, zapewniając jej silną porcję stresu :-( i wywiozłam do kojca na budowie mojej firmowej bo akurat Morus znalazł właściciela!