Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Origami-7 napisał(a):
Może dzisiaj się uda????

Ehhh.... Ja tego nie rozumiem kompletnie ....... :shake:
No brak czasu nam doskwiera - to fakt, ale żeby takie piękne szczylki jak Maśka i identyczny Drut tylko ok. 3 miesiące starszy oraz dwa szczylki biało czarne przez tyle czasu nie zauroczyły nikogo, kiedy nas zauroczają codziennie najbardziej ...... :shake:
No jeszcze biało czarne, czyli Max i Najra jestem w stanie zrozumieć, bo wylęknione bywają przy obcych , ale Maśka i Drut ! To wulkany energii, chętne do nauki i zabawy ....
Nie rozumiem :-( , a czas płynie ...

Posted

Dzisiaj miałam okazję znów uczestniczyć w spacerku z Maśką i spółką z DT
Było bardzo miło ... Są zdjęcia! Jutro powinnam powklejać !
A ja tylko pochwalę Masieńkę, która mimo wcześniejszego lęku przed wodą, dzisiaj pływała nawet na sporych odległościach i to pod prąd :cool3:

Posted

[quote name='yewcia1']Dziękujemy za świeże wieści:lol: Wasze domki tymczasowe to jak super wczasy dla psiaków:lol:

Oj ten to faktycznie jest rewelacja ........ I ludzie, i miejsce fantastyczni ! Pracuję własnie nad zdjęciami !! Wkleję trochę widoczków jeszcze ......
Wstawię i padnę ...... Jak ktoś będzie miał siły i chęci rano to proszę o przeklejenie zdjęć Feli i Miśki (jedna z suczek z LPG, która z adopcji wróciła) na ich wątki ... ja będę to mogła zrobić dopiero jutro w nocy najwcześniej

Posted

Wracam sobie ze sprawdzania, czy nad "naszym" brzegiem nic się nie zmieniło :diabloti:

A teraz pokażę to Freji .... Jak ona powie, ze pływamy ... to pływamy :multi:

... no i słowo się rzekło .... PŁYWAM !!!!:evil_lol:

Wszyscy z drogi !!!! Skręcam :errrr:

Skręciłam ... tak jakby :diabloti:

Ufff.... w końcu skręciłam .... ale mnie wołają ....

Wołali to wyszłam z wody, ale chcę znów ...... widzę jak mi zazdroszczą ludzie, że ja taka mokra jestem :evil_lol: A niech im będzie ... ochlapię ich ......naprawdę zaraz ich ochlapię

Posted

Ja chcę jeszcze się pochlapać w wodzie :evil_lol:
Miśka , idziemy ? :cool3:

Feeeela A może Ty popływasz ze mną ?

Felka No chodź :cool3: Nie bądź taka ..... jest fajnie ....

Ehhhh ... Dziewczyny .... z Wami to żadna zabawa :shake: Felka chodzi sobie swoimi drogami, a Miśka się wszystkiego boi, a ja jej tłumaczę, że też się kiedyś bałam, ale odkąd tu jestem ,w końcu! nie zaznałam żadnej krzywdy Muszę Miśkę wyluzować :cool3:

Posted

:shake: Felka sobie poszła .... :-(

Ale ją dogoniłam :evil_lol:

Szukam dalej chętnego na kąpiel :cool3: Przy 40 stopniach jakieś to towarzystwo się marudne zrobiło ;(

Posted

Naprawdę widać ,że psiaki są tam szczęśliwe.Życzymi im takich wspaniałych domków stałych.Maja masz rację ,że sunia z LPG jest identyczna jak mamusia:lol: