Majaa Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Origami-7 napisał(a):Może dzisiaj się uda???? Ehhh.... Ja tego nie rozumiem kompletnie ....... :shake: No brak czasu nam doskwiera - to fakt, ale żeby takie piękne szczylki jak Maśka i identyczny Drut tylko ok. 3 miesiące starszy oraz dwa szczylki biało czarne przez tyle czasu nie zauroczyły nikogo, kiedy nas zauroczają codziennie najbardziej ...... :shake: No jeszcze biało czarne, czyli Max i Najra jestem w stanie zrozumieć, bo wylęknione bywają przy obcych , ale Maśka i Drut ! To wulkany energii, chętne do nauki i zabawy .... Nie rozumiem :-( , a czas płynie ... Quote
saga_86 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Śliczna Masieńka cały czas czeka na swojego pana......... Quote
yewcia1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Gdzie te domki dla starachowickich bezdomniaków? Quote
Origami-7 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 saga_86 napisał(a):Masieńka ciągle czeka............ Nadal Masieńka czeka. Kto ją zechce pokochać????? Quote
klusek04 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Yewcia! Skąd masz te fantastyczne emotikonki dla naszych psiaków? Starachowickie psiaki dziękują. ;) Quote
yewcia1 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='klusek04']Yewcia! Skąd masz te fantastyczne emotikonki dla naszych psiaków? Starachowickie psiaki dziękują. ;) Już piszę klusek wpisujesz w google gif lub gify ( część da się kopiować) zaznaczasz obrazek robisz kopiuj i wklejasz na wątek np tu http://www.cybergifs.com/dogs/indexr2.html Quote
Majaa Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Dzisiaj miałam okazję znów uczestniczyć w spacerku z Maśką i spółką z DT Było bardzo miło ... Są zdjęcia! Jutro powinnam powklejać ! A ja tylko pochwalę Masieńkę, która mimo wcześniejszego lęku przed wodą, dzisiaj pływała nawet na sporych odległościach i to pod prąd :cool3: Quote
yewcia1 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Dziękujemy za świeże wieści:lol: Wasze domki tymczasowe to jak super wczasy dla psiaków:lol: Quote
klusek04 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ale wczasy się kiedyś kończą więc hopaj Masiu po nowy domek. Quote
Origami-7 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Oby ten nowy domek znalazł się jak najszybciej!!!!! Quote
Majaa Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='yewcia1']Dziękujemy za świeże wieści:lol: Wasze domki tymczasowe to jak super wczasy dla psiaków:lol: Oj ten to faktycznie jest rewelacja ........ I ludzie, i miejsce fantastyczni ! Pracuję własnie nad zdjęciami !! Wkleję trochę widoczków jeszcze ...... Wstawię i padnę ...... Jak ktoś będzie miał siły i chęci rano to proszę o przeklejenie zdjęć Feli i Miśki (jedna z suczek z LPG, która z adopcji wróciła) na ich wątki ... ja będę to mogła zrobić dopiero jutro w nocy najwcześniej Quote
Majaa Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Wracam sobie ze sprawdzania, czy nad "naszym" brzegiem nic się nie zmieniło :diabloti: A teraz pokażę to Freji .... Jak ona powie, ze pływamy ... to pływamy :multi: ... no i słowo się rzekło .... PŁYWAM !!!!:evil_lol: Wszyscy z drogi !!!! Skręcam :errrr: Skręciłam ... tak jakby :diabloti: Ufff.... w końcu skręciłam .... ale mnie wołają .... Wołali to wyszłam z wody, ale chcę znów ...... widzę jak mi zazdroszczą ludzie, że ja taka mokra jestem :evil_lol: A niech im będzie ... ochlapię ich ......naprawdę zaraz ich ochlapię Quote
Majaa Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Ja chcę jeszcze się pochlapać w wodzie :evil_lol: Miśka , idziemy ? :cool3: Feeeela A może Ty popływasz ze mną ? Felka No chodź :cool3: Nie bądź taka ..... jest fajnie .... Ehhhh ... Dziewczyny .... z Wami to żadna zabawa :shake: Felka chodzi sobie swoimi drogami, a Miśka się wszystkiego boi, a ja jej tłumaczę, że też się kiedyś bałam, ale odkąd tu jestem ,w końcu! nie zaznałam żadnej krzywdy Muszę Miśkę wyluzować :cool3: Quote
Majaa Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 :shake: Felka sobie poszła .... :-( Ale ją dogoniłam :evil_lol: Szukam dalej chętnego na kąpiel :cool3: Przy 40 stopniach jakieś to towarzystwo się marudne zrobiło ;( Quote
Majaa Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Porcja widoczków ...... Chyba chcę zacząć szczekać ;) bo na dwóch nogach się poruszając ciągle nie mam czasu .... Quote
klusek04 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Trudno będzie znaleźć dom stały lepszy od tego tymczasowego. Masia traume będzie miała jak zmieni miejsce. Quote
BożenaG Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Naprawdę widać ,że psiaki są tam szczęśliwe.Życzymi im takich wspaniałych domków stałych.Maja masz rację ,że sunia z LPG jest identyczna jak mamusia:lol: Quote
Recommended Posts