KasiaM Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 maryd napisał(a):Hops na pierwszą! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: zapraszam na pierwszą!!! Quote
Majaa Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='kasia19']zapraszam na pierwszą!!! Nie ma już takiej potrzeby ! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: MAŚKA DZISIAJ POJECHAŁA DO NOWEGO DOMKU DO SKARŻYSKA ! :laola::laola: :laola: Będzie towarzyszką rocznego husky! Dom z ogrodem, mieszkanie w domu lub w budzie do wyboru ! Quote
masienka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: och jak pieknie, och jak wspaniale:multi: szczescia zyczymy Malutka! Quote
ewelinka_m Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Majaa']Nie ma już takiej potrzeby ! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: MAŚKA DZISIAJ POJECHAŁA DO NOWEGO DOMKU DO SKARŻYSKA ! :laola::laola: :laola: Będzie towarzyszką rocznego husky! Dom z ogrodem, mieszkanie w domu lub w budzie do wyboru ! wreszcie :loveu: Masieńko i do Ciebie się szczęście uśmiechnęło, tak się cieszę, oby więcej takich wieści :multi::multi: Quote
Origami-7 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 :multi::multi::multi:Tak się ciesze:multi::multi::multi: Masiu bądż szczęśliwa:laola: Quote
KasiaM Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Majaa']Nie ma już takiej potrzeby ! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: MAŚKA DZISIAJ POJECHAŁA DO NOWEGO DOMKU DO SKARŻYSKA ! :laola::laola: :laola: Będzie towarzyszką rocznego husky! Dom z ogrodem, mieszkanie w domu lub w budzie do wyboru ! woow GRATULACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Majaa Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Takiego sms-a dostałam dzisiaj od nowych opiekunów Maśki: "Maśka i nasz husky biegają już razem. Noc spędziły osobno - każde na innym podwórk, ale teraz piją z jednej miski, bawią się i wszyscy są zadowoleni, bo nie spodziewaliśmy się, że tak szybko się polubią" :loveu: Quote
Majaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Prosimy o przeniesienie wątku!!! Quote
Majaa Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Ehhhh ... muszę zacytować maila, choć korespondencji się nie zdradza, ale ja muszę, bo takie maile to jest balsam na mą duszę .... "Przesyłam zdjęcie naszych kochanych pupili podczas nieustannej zabawy. Potrafią sie tak bawić godzinami, a najchętniej razem pływają w pobliskim stawie. Oboje sie bardzo polubili, nawet śpią razem. Masia szybko znalazła miejsce w swoim nowym domu i zdążyła sie juz do niego przyzwyczaić." Chcę więcej takich domków! Więcej i więcej ! wiem :oops: Zachłanna jestem, ale chcę i już! Quote
ewelinka_m Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 :multi:wspaniałe wieści :loveu: Maju w takim razie życzę Wam tylko takich domków, tak jak i każdemu ;) Quote
masienka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 :loveu::loveu::loveu:wspaniale!:multi: a skad wzielas ten domek? poszukam w okolicy moze "cos" jeszcze wygrzebie:evil_lol: Quote
Majaa Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 masienka napisał(a): a skad wzielas ten domek? poszukam w okolicy moze "cos" jeszcze wygrzebie:evil_lol: LUDZIE SZUKALI PSIAKA NA WWW.SWIETOKRZYSKIE.SCHRONISKO.NET Chcieli samca i zadzwonili myśląc, zę dzwonią do schronu Quote
Origami-7 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 :loveu:Ta ostatnia fotka jest super:loveu: Widać jak MASIA jest szczęśliwa:multi: Jej kompan również:multi: Quote
masienka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 no to super :) a Masia "wisiala" tam tak dlugo, ze w koncu dostala swoja szanse ;) Quote
yewcia1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Masia zaznała wiele złego, ale teraz juz zyje w tym idealnym świecie :loveu:Czyli psim raju u kochających ludzi:multi: Quote
masienka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 z prawdziwa przyjemnoscia "pozdejmuje" ogloszenia Masi :) chyba, ze macie jakas podobna sunie to moge jeszcze zostawic. Quote
KamaG Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 masienka napisał(a):z prawdziwa przyjemnoscia "pozdejmuje" ogloszenia Masi :) chyba, ze macie jakas podobna sunie to moge jeszcze zostawic. Masienka jest u nas Stella, która wygląda jak klon Maśki tylko młodsza jest:cool3: to jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76716 Quote
masienka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 no faktycznie :) mlodszy klonik bedzie mial zatem ogloszenia po masi ;) kontakt moze zostac ten sam? mada-1000@wp.pl ? Quote
KamaG Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 masienka napisał(a):no faktycznie :) mlodszy klonik bedzie mial zatem ogloszenia po masi ;) kontakt moze zostac ten sam? mada-1000@wp.pl ? jak najbardziej i tel: 0660 440 525 i wielkie dzięki:loveu: Quote
Majaa Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 A ja mam wieści od Maśki (foty zaraz powstawiam): Przesyłamy zdjęcia naszej kochanej Masi i jej kolegi Badka-husky. Nasze psy nadal się uwielbiają, biegają razem, bawią się razem, rano witają pocałunkami. Śpią osobno bo oba są duże i w przedsionku domu jest zbyt ciasno dla pary, ale dzięki temu Maśka czuje się królową w swoje kotłowni i na swoim kocyku, bo ona trochę nieufnie wchodzi do domu, a pewnych progów, nawet zachęcana przez nas nie przekracza.. Ale jedno trzeba o niej powiedzieć; apetyt ma wilczy ! Na początku jadła jak szalona, nasz husky zanim pojawiła się ona w domu, trochę grymasił przy jedzeniu, ale Masia szybko pokazała mu, że jeśli on nie zatroszczy się o swoją miskę, to ona zrobi to za niego. No i odłożyła już sobie ciepłą zimową warstewkę tłuszczyku... Ale otyła nie będzie, bez obaw, uważamy na to. Poza tym po porannych pocałunkach psy fundują sobie kilka szaleńczych biegów przez podwórko, i tak do końca dnia... no do 17, bo straszne z nich piecuchy, i Masi tęskni sie za kocykiem... nauczyła się spoglądać w okno domu i błagać wzrokiem żeby ją wpuścić, a przecież nie będziemy trzymać psa na mrozie. Prawdą jest że Masia potrafi troszczyć się o swój "biznes", trwają zażarte walki o to kto ma być głaskany więcej, bo żaden z naszych psów nie pozwala o sobie zapomnieć ! A i Masia jest też wytrawną koparką ! Na szczęście oduczyła się chwilowo podkopywać pod płotem, było kilka śmiesznych sytuacji kiedy to husky szalał z zazdrości widząc jak Maśka obdarzyła się swobodą spaceru, teraz Masia kopie jakąś dziwną norę która jest już tak głęboka że z dna psa już nie widać, może kopie nam basen w prezencie. Pozdrawiamy serdecznie w naszym i Masi imieniu. Quote
Majaa Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Majaa Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
Recommended Posts