Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

masienka napisał(a):
o rety! Origami -
a dlaczego Ty sie caly czas tak wytrzeszczesz??:lol: czy to takie dziwne, ze i czarna Masia domek chce miec?:evil_lol: :loveu:

Wytrzeszczam się:eviltong: , a domku nadal brak:mad:

Posted

Origami-7 napisał(a):
Wytrzeszczam się:eviltong: , a domku nadal brak:mad:

A my się wytrzeszczamy co rusz .... i gucio z tego wynika (jakby to skomentował mój Kolega: "gucio" napisała maja :evil_lol:)
A tak poważnie już tyle razy ktoś ją oglądał, ktoś się interesował i ... Maśka nadal szuka domku :placz:

Posted

Biedulka coraz bardziej jest przywiązana do opiekunek. Wczoraj na moich oczach dała wspaniały pokaz miłości i oddania p. Ani.
Jej adopcja zaczyna być bardzo pilna .....

Posted

Rozumiem bardzo dobrze co to znaczy miec u siebie psa na tymczasie a potem go wydawać:-(Człowiek tak bardzo się przywiązuje a co dopiero psy:-(.Napewno bardzo cierpią i tesknia ........Ale co innego można zrobić ..........

Posted

BożenaG napisał(a):
Rozumiem bardzo dobrze co to znaczy miec u siebie psa na tymczasie a potem go wydawać:-(Człowiek tak bardzo się przywiązuje a co dopiero psy:-(.Napewno bardzo cierpią i tesknia ........Ale co innego można zrobić ..........

Tak jest prawie ze wszystkimi psiakami ..
Np mój dog XENIA po zabraniu z DT w Warszawie nawet nie pokazała , że bardzo tęskni ale jak kilka dni temu odwiedziła Nas hodowczyni dogów u , której była Xenia to wtedy było widac ja Xenia nadal ją kocha.....buziaków , przytulasków i spojrzeń w oczy nie było końca......:loveu: