yewcia1 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Oby się trafił taki domek jak ten tymczasowy i z takimi pieknymi okolicami. Quote
BożenaG Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Super psiak !!! Należy jej się super domek!!! Quote
yewcia1 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Majaa napisał(a):Śmigaj Masia, śmigaj po nowy domek ! Właśnie już czas najwyższy do domu. Quote
klusek04 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Maśka tak długo już czeka. Kto jej da domek? Quote
yewcia1 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Maśka dzieciństwo spędza na tymczasie, a nie w domku:-( Quote
masienka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 nie dam rady przejrzec calego watku ale czy czarna panienka jest gdzies ogloszona? allegro nie umiem ale na inne portale moge ja powrzucac. Przydalby sie tylko jakis tekscik i kilka konkretow (jak duza, czy szczepiona, slowko o charakterze) i fajne foty bo to podstawa sukcesu. Jak foty kiepskie jakosciowo to ludziom nawet sie kliknac nie chce :( Quote
yewcia1 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Maśka bardzo potrzebuje domu - takiego dobrego. Quote
yewcia1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Maśka kolejny raz szuka domu na pierwszej stronie. Quote
Majaa Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Maśka jest napewno jeszcze na www.swietokrzyskie.schronisko.net.pl ,a co do reszty ogłoszeń nie mam pojęcia ! :oops: Na allegro była i będzie znów lada moment ! Dzisiaj mam znów dosyć .... Maśka jest bardzo podobna do Druta, który jest u mnie na DT .... ....wracam do domu dzisiaj ... i na krzyżówce, daleko na budowie,może 100 m oddalonej od mojego domu - widzę psa siedzącego na kupie piachu Psa nigdy wcześniej nie widziałam Pierwsza myśl to była taka jak Drut vel Mały wydostał sie z kojca :crazyeye: , kolejna - mimo zbliżania się, psina za mała na to, zeby "być" Drucikiem naszym , kolejna - Maśka ? Niemożliwe! I tak było dalej do momentu , kiedy to może ! 3,5 miesięczne szczenię nie przekonało się po 2 godzinach , że można się dać pogłaskać .... Niewiele się zastanawiając jak siuka podeszła złapałam bidulę, zapewniając jej silną porcję stresu :-( i wywiozłam do kojca na budowie mojej firmowej bo akurat Morus znalazł właściciela! Quote
yewcia1 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Brak mi przekleństw na poczynania w tym katolickim kraju:angryy: Też wczoraj miała biede ale szybko poszło i sprawnie i w 4 godziny 6 - miesięczna suczka owczarka niemieckiego długowłosego znalazła schronienie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28656&page=698 tu fotki i szybka relacja w poscie #6980 Quote
Recommended Posts