AlaRottweiler Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 (edited) [FONT=arial black]Honda to młoda (ok. 3-4 lata) suczka średniej wielkości, waży 6 kg i ma 36 cm w kłębie. Jest usłuchana, spokojna i ciekawa świata, ale czuje respekt do ludzi ( prawdopodobnie była bita ). Lubi towarzystwo innych psów i chętnie się z nimi bawi. Potrafi też aportować. Bez problemu pozwala brać się na ręce. Jej sierść jest mięciutka i błyszcząca, wymaga od czasu do czasu czesania. Honda jest zaszczepiona, odrobaczona i dostanie kupon na darmową sterylizację. [/FONT][FONT=arial black][SIZE=4] Honda ma już dom[/FONT] Edited May 10, 2012 by AlaRottweiler Quote
AlaRottweiler Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Honda bardzo prosi o banerek :) Quote
soboz4 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Śliczna sunia i imię czadowe! Może i by się fajnie prezentowała na jakimś motocyklu, w kasku i w googlach, u boku kochającego opiekuna! Quote
soboz4 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Ala tylko zmień tą border coli, bo nie umniejszając urody Hondy z border coli chyba nawet przez telefon się nie widziała, jedynie kolorek ma zbliżony... Quote
ewes Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 soboz4 napisał(a):Ala tylko zmień tą border coli, bo nie umniejszając urody Hondy z border coli chyba nawet przez telefon się nie widziała, jedynie kolorek ma zbliżony... ja już różne "border collie" widziałam :diabloti: i honda jest chyba bardziej do nich podobna :evil_lol: ale ja jestem przeciwniczka na siłę porównywania do ras.... bo ludzie w nasze "w typie" przestają już wierzyć... :roll: nawet pisałam na schroniaka w tej sprawie kiedyś maila... bo tam psy "w typie" w ogóle nie były do "w typie" podobne Quote
kimiji Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 (edited) zapisuję :) EDIT: Alu popraw wysokość suni, do 48 cm duuużo jej brakuję :lol:, ona ma 36 cm ;) Edited April 28, 2012 by kimiji Quote
Istar19 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 zapisuje :) prośba o banerek przyjęta - jeśli chcesz mogę zrobić ...jutro bym się postarała :) Quote
maciaszek Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Honda powędrowała na katowicki wątek, ma tez nową kartę na stronie schroniska. Quote
Istar19 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 banerki ...po kilku spacerach jeśli sunia nadal będzie i będzie mieć nowe zdjęcia zrobię inne jak coś :) banerki mają skrócone linki więc w sygnaturze zmieści się jeszcze jeden banerek (o ile tez ma skrócone linki..) :) Quote
Patmol Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 ona waży tylko 6 kg? to jest mały piesek, a nie średni - no, chyba że 16? Quote
Patmol Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 AlaRottweiler;19019870[B napisał(a):][FONT=arial black]Honda to młoda (ok. 3-4 lata) suczka średniej wielkości, (...)[/FONT] to może warto zmienić w pierwszym poście moze warto ja wrzucić na mikropsy? Quote
Recommended Posts