Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chefrenek napisał(a):
Masz rację. Dziwi mnie fakt, że ludzie wszystko zwalają na weterynarzy. To też ludzie i mogą popełniać błędy.

Tylko te ich błędy kosztują moje psy życie. I mam to gdzieś, że się mogą mylić. Jak saper popełni błąd to znika. Proste nie?

Posted

Teraz na spokojnie.
Zastanów się ilu Wetów w Twoim otoczeniu powiedziało słowo " Nie wiem "
jak nie potrafili pomóc. Mojemu owczarkowi niewiedza weta uratował, życie bo skierował mnie sam do kogoś kto miał duza wiedzę na temat tej choroby którą miał mój psiak. Rozumiesz? A gdyby leczył go na oko to by już nie żył - oczywiście mój pies. Jak to się ma do wetów, którzy w wielu wypadkach leczą na oko
Nasze psy tracą życie a oni unikają odpowiedzialności.
Mamy powoli tego dośc. Każdy odpowida za swoje czyny. Tak ma być , a my za to płacimy kasę, że oni wiedzą jak pomagać a nie jak zabijać.

Posted

a co powiecie na to, ze wet mowi Wam po zabiegu: "wszystko poszlo sprawie, zabieg udany, za kilka dni nie bedzie po nim sladu - lekki uraz mechaniczny", a gdy oko sie nie zagoilo slyszycie: "uraz byl bardzo powazny, oko podczas niego pewnie zostalo naruszone, wiec trudno by sie dobrze goilo... "

i co z tego ze Wam napisze... ta i ta klinika jest do bani... jak i tak ludzie beda do niej chodzic, tym bardziej, ze nie przecze, iz wielu zwierzakom pomogli, ale mojemu nie, mojemu zaszkodzili i to mnie boli, to ze teraz okazuje sie ze uszkodzenie powazne, a nie wczesniej, kiedy mozna bylo skierowac do specjalisty i od razu wykonac zabieg poprawnie
ja nie zaprowadzilam psa do studentow weterynarii...
.

Posted

Therion napisał(a):
Najlepszym okulista jest dr Garncarz w Warszawie i u niego powinniscie to skonsultować,co dalej z tym robic.

Czyli że dr Kiełbowicz z Wrocławia jest gorszy????

Posted

Fuczka-"dzieki Prowitamina2... za wyjanienia.... a co zrobic w przypadku gdy po wszyciu gruczolu nie chowa sie on i wraz z zakrywajaca go trzecia powieka zakrywaja pol psiego oka???"

Posted

Rekos, czyli jednak ciekawosc....
oj malo dociekliwy jestes!

jak tak lubisz dochodzenia i takis ciekawy, to poszperaj w necie, pisalam o zabiegu i dolegliwosci mojego psa :lol: