Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to nowe wieści z DT skopiowane z fb:

"Dyzio na jutro jest umówiony na czyszczenie zabków :) będzie usmiech jak z reklamy no i oddech świeży :)))".

Posted

toyota napisał(a):
A to nowe wieści z DT skopiowane z fb:

"Dyzio na jutro jest umówiony na czyszczenie zabków :) będzie usmiech jak z reklamy no i oddech świeży :)))".

No i jak Dyzio po czyszczeniu ? Chyba lepiej.... no może nie koniecznie Tobie, ale ludziskom dookoła napewno:)

Posted

Podczas czyszczenia Dyzio miał usunięte 3 zęby, bo się ruszały. Zapach był okropny podczas zabiegu :p. Koszt 40 zl.

Bazik na razie z powodu tuszy jeszcze nie miał czyszczenia zębów. Poczekamy aż schudnie.

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ale fajnie....... zawsze bedzie Mu duzo wygodniej z mniejsza masa......:)[/QUOTE]

Ale już do końca życia musi być na karmie typu light! Mój prawie 14 letni Sony tak właśnie ma i jest ok:)

Posted

Już 4.07 dostałam info od Ani, że doszła wpłata 40 zł od agusiazet. Dziękujemy ! Przepraszam, że dopiero teraz mi się przypomniało.

Ania musi zamówic już drugi worek karmy Light, bo tamten pierwszy jest na wykończeniu.

Byłam w odwiedzinach i Bezik jest rzeczywiście sporo szczuplejszy niż był, chociaż nadal ma nadwagę.

Chłopaki bez problemu dogadują się z innymi psami.

Posted

[quote name='toyota']A ja odwiedziłam chłopaczków wczoraj i dzisiaj w realu :).[/QUOTE]

Szczęściara z Ciebie :)
No to poprosimy o jakieś nowe wieści i jak zawsze o fotki :)

Posted

Byłam przejazdem, zawoziłam inne psiaki do DT i w powrotnej drodze zahaczyłam o Anię, więc nie miałam weny i siły na robienie zdjęć, ale mam takie fotki od Ani, może nie wszyscy widzieli: